Wandverwarming

WANDVERWARMING

Wandverwarming is een fijne manier om te gebruiken, zodat uw ruimte gelijkmatig verwarmd wordt met stralingswarmte. Wandverwarming werkt het zelfde als een vloerverwarming, alleen zitten de buizen in de muur. De verdeler zorgt voor de juiste watertemperatuur, hierdoor straalt de juiste temperatuur door de muren. Het kan ook dienen als een alternatief voor airco, zo kunt u koud water door de buizen laten stromen. Er zijn drie soorten wandverwarmingen namelijk: Register dit systeem bevestig je op een steenachtige muur. Module dit is een kant-en-klare wandplaten verwerkt met een verwarmingsbuis. Dit wordt veel gebruikt bij houtskeletbouw, prefabwoningen of renovatieprojecten met voorzetwanden. Easyflex is er om afwijkende vormen te bekleden. Deze soort moet u dan nog wel zelf stucen.

WANDVERWARMING INSTALLEREN

Er zijn verschillende manieren om een wandverwarming te installeren. Zo heb je de Variotherm module plaat waarbij de buizen al verwerkt zijn in een gipsplaat, deze kan je eenvoudig bevestigen aan de constructie. Bij een ondergrond van steen gebruikt u een rails om de verwarmingsbuizen hieraan te kunnen bevestigen, daarna werk je het af met stuc, leem of eco-pleister. Kijk in de webshop voor de verschillende soorten wandverwarming.

WANDVERWARMING KOPEN?

Bent u van plan om een wandverwarming te installeren in uw woning? In de webshop van Eco-bouwmaterialen vindt u alles wat u hierbij nodig heeft, ook perskoppelingen wandpanelen, spiegelwandpanelen etc. Bekijk het wandverwarming assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw benodigdheden in de webshop! Wilt u graag advies of een totaal offerte, dan kunt u contact opnemen met één van de experts van Eco-bouwmaterialen 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl. Bij Eco-bouwmaterialen kunt u rekenen op deskundig advies, scherpe prijzen en een snelle levering.

19
0