Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Wandverwarming

Wandverwarming

Wandverwarming is een fijne manier om te gebruiken, zodat uw ruimte gelijkmatig verwarmd wordt met stralingswarmte. Dit type verwarming werkt het zelfde als een vloerverwarming, alleen zitten de buizen in de muur. De verdeler zorgt voor de juiste watertemperatuur, hierdoor straalt de juiste temperatuur door de muren. Het kan ook dienen als een alternatief voor airco, zo kunt u koud water door de buizen laten stromen.

Wandverwarming installeren

Er zijn verschillende manieren om een wandverwarming te installeren. Zo heb je de Variotherm module plaat waarbij de buizen al verwerkt zijn in een gipsplaat, deze kan je eenvoudig bevestigen aan de constructie. Bij een ondergrond van steen gebruikt u een rails om de verwarmingsbuizen hieraan te kunnen bevestigen, daarna werk je het af met stuc, leem of eco-pleister. Kijk in de webshop voor de verschillende soorten wandverwarming.

Wandverwarming bestellen?

Bekijk het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

27
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.
0