Plafondverwarming

PLAFONDVERWARMING

Bent u aan het rondkijken voor plafondverwarming? Eco-bouwmaterialen snapt wel waarom. Dit kan ideaal zijn en is een slimme oplossing om de temperatuur gelijkmatig over de ruimte te verdelen. Wat plafondverwarming precies is? Plafondverwarming bestaat uit professionele elektrische infrarood panelen die aan het plafond bevestigd zijn en een stekker hebben om ze aan te sluiten. De panelen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zoals metaal en glas. De thermostaat is direct op het paneel te bevestigen of u kunt kiezen voor een Wi-Fi ontvanger op het paneel met een Wi-Fi thermostaat. U profiteert van een optimale uitstraling van het oppervlak door dunne hoogwaardige isolatie aan de achterzijde in het paneel.

HOE WERKT HET?

Plafondverwarming bestaat uit infrarood panelen die werken op elektriciteit. Deze elektrische infrarood panelen zijn zeer zuinig en ze zijn qua verbruik vergelijkbaar met laagtemperatuur radiatoren. De panelen zijn makkelijk in gebruik en geven snel warmte af. De oplaadtijd van een paneel bedraagt maar 3 tot 4 minuten. Elk paneel kan individueel werken en is voorzien van een aan/uit-schakelaar en stekker. U kunt de panelen echter ook koppelen om ze in één keer allemaal aan te zetten. Dit werkt extra makkelijk via een WiFi ontvanger gekoppeld aan een WiFi thermostaat. Zo bent u in staat om draadloos en centraal de panelen in en uit te schakelen. Hiervoor gebruiken we een plug-and-play F-remo ontvanger. Wij kunnen u alles uitleggen over de verschillende opties die u heeft in de bediening van de panelen.

DIVERSE SOORTEN PLAFONDVERWARMING

Hier vindt u diverse modellen plafondverwarming. U kunt kiezen uit diverse soorten plafondverwarming en die zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u plafondverwarming in diverse kleuren en materialen, maar ook uit wandverwarming in de vorm van glas, keramiek of zelf een spiegel.

Deze vorm van infrarood verwarming is ideaal wanneer u de warmte over de hele ruimte verdeeld wilt hebben, maar bijvoorbeeld geen vloerverwarming kunt laten leggen, omdat u een houten vloer hebt en deze graag wil behouden. Wand- en plafondverwarming bieden leuke voordelen.

STEL UW VRAAG

 

Heeft u vragen, wilt u graag deskundig advies, een capaciteitsberekening of totaal offerte? Neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom.

11
0