Workshops

Bent u benieuwd geraakt naar het verwerken van natuurlijke materialen en zou u graag wat meer handvaten toegereikt willen krijgen? Schrijf u dan in voor een workshop bij Ecobouwen. Wij delen graag onze passie voor het werken met natuurlijke en bio-based materialen.

Wat leert u zoal?

Tijdens de workshops wordt er dieper ingegaan op de theorie, oorsprong en samenstelling van het desbetreffende materiaal. Ook worden onderwerpen als geschikte ondergronden en gebruikte technieken behandeld. U wordt van A-Z in het proces van verwerken meegenomen door een van onze vakspecialisten. Na de workshop kunt u gemakkelijk zelf de technieken in praktijk verwerken en heeft u naslagwerk meegekregen waar u tevens op terug kunt vallen.

Geïnteresseerd geraakt?

Mocht u geinteresseerd zijn geraakt in het volgen van een workshop dan kunt u gemakkelijk een bericht sturen door te klikken op de button 'schrijf mij in'.

Er wordt ingegaan op verschillende soorten leem en hoe dit toepasbaar is in uw woonsituatie. Afhankelijk van wat u wilt leren is deze gehele workhop aan te passen naar wens. De workshop leemstuc wordt enkel aangeboden op locatie en kan zowel in de ochtend of middag plaatsvinden.

Service & contact

 


Telefoonnummer: 0575 432 336
Ma t/m vr 08:30 - 17:00 uur


E-mail: info@eco-bouwmaterialen.nl
Ma t/m vr 08:00 - 17:00.

De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.
0