Contact

Update ivm corona: Vanaf heden is onze showroom elke doordeweekse dag, en enkele zaterdagen per maand weer geopend op afspraak. Om kijkje te komen nemen in onze showroom of voor het inplannen van een advies gesprek kunt u bellen met 0575-432336 of een email sturen naar: info@eco-bouwmaterialen.nl. Wij verwelkomen u graag aan de Hoogstraat 6 in Toldijk!I

Showroom
Het adres van onze showroom is Hoogstraat 6 in Toldijk (nabij Zutphen).

Wij zijn telefonisch bereikbaar van:

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Openingstijden showroom

I.v.m. het corona virus is onze showroom tot september nog op afspraak geopend. Daarnaast proberen we afspraken zoveel mogelijk telefonisch plaats te laten vinden. Afhalen van materiaal is enkel mogelijk op afspraak.

  • de volgende zaterdagen is onze showroom in de ochtend geopend op afspraak:
    • 13 juni 2020
    • 27 juni 2020
    • 25 juli 2020
  • Overige werkdagen enkel geopend op afspraak.

Wilt u graag advies, dan kunt u een adviesgesprek inplannen van maandag t/m donderdag. Tijdens de openingstijden van onze showroom is het vaak te druk om voldoende tijd hiervoor te reserveren. Als u een adviesgesprek wenst, vragen we u om een afspraak te maken via 0575 432 336 of  via onderstaand contact formulier.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze werkwijze, diensten, producten of bouwmaterialen neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. (velden gemarkeerd met * zijn verplicht in te vullen). Ons team staat u graag te woord en we denken graag met u mee. In onze showroom (Hoogstraat 6 in Toldijk) kunt u uitgebreid kennis maken met alle producten die wij verkopen en verwerken en de sfeer en uitstraling zien van alle natuurlijke bouwmaterialen.

Contact informatie

Hoogstraat 6,
7227NJ Toldijk
Nederland

0575 432336
info@eco-bouwmaterialen.nl

1
0