Contact

 

Op doordeweekse dagen kunt u ons bereiken van half 9 tot 5. Wenst u een bezoek te brengen aan ons showroom dan vragen wij u vriendelijk hiervoor een afspraak te maken. Dit kan door te bellen met 0575-432331, of een email te sturen naar: info@eco-bouwmaterialen.nl.

Bezoekadres eco-bouwmaterialen:

Loohorst 4A, 7207 BM Zutphen

Wij werken altijd uitsluitend op afspraak zodat wij alle tijd en ruimte hebben om u te woord te staan. Mocht u onverhoopt te laat zijn voor een afspraak dan vragen wij u te bellen om dit bij ons aan te geven.

Wij verzoeken u vriendelijk geen kinderen mee te nemen naar de showroom. Daarnaast laten wij een max. van 2 personen toe in onze showroom. Als u klachten heeft verzoeken wij u thuis te blijven.

Een bezoek brengen?

In Toldijk, bevind zich onze showroom. Hier vind u een breed scala aan stucsoorten, isolatiematerialen en natuurverven. Een bezoek aan onze showroom geeft u een helder beeld van wat er op ecologisch en duurzaam (ver)bouw- vlak mogelijk is. U heeft alle gelegenheid om rustig en op uw gemak de verschillende materialen en afwerkingsmogelijkheden te bekijken. Een kleine greep uit onze showroom collectie:

  • Ecologische stucafwerking: leemstuc, kalkstuc, tadelakt.
  • Duurzame stucafwerking; betonstuc.
  • Natuur verven; mineraalverf, leemverf, kalkverf, lijnolieverf etc.
  • Tigchelkachels en Finovens (enkel in Toldijk te bezichtigen op afspraak),
  • Natuurlijk isolatiemateriaal en plaatmateriaal; houtvezel, hennep, schapenwol, katoen etc.

Showroom bezoeken?

Wij werken altijd uitsluitend op afspraak zodat wij alle tijd en ruimte hebben om u te woord te staan. Mocht u onverhoopt te laat zijn voor een afspraak dan vragen wij u te bellen om dit bij ons aan te geven.

Voor het inplannen van een advies gesprek kunt u bellen met 0575-432331, een email sturen naar: info@eco-bouwmaterialen.nl of een bericht sturen via ons contactformulier.

Service & contact

 


Telefoonnummer: 0575 432 336
Ma t/m vr 08:30 - 17:00 uur


E-mail: info@eco-bouwmaterialen.nl
Ma t/m vr 08:30 - 17:00.

Eco-bouwmaterialen B.V.

KVK: 73597716

BTW: NL859595638B01

De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.
0