Contact

 

Op doordeweekse dagen kunt u ons bereiken van half 9 tot 5. Wenst u een bezoek te brengen aan ons showroom dan vragen wij u vriendelijk hiervoor een afspraak te maken. Dit kan door te bellen met 0575-432331, of een email te sturen naar: info@eco-bouwmaterialen.nl.

We verzoeken u om met max. 2 personen naar onze showroom te komen ivm de beperkte ruimte. Om u alle aandacht te kunnen geven tijdens een adviesgesprek of bezoek aan onze showroom vragen wij u vriendelijk geen kinderen mee te nemen. Huisdieren zijn niet toegestaan in onze showroom.

Een bezoek brengen?

In Toldijk, nabij Zutphen, bevind zich onze showroom. Hier vind u een breed scala aan stucsoorten, isolatiematerialen, natuurverven en duurzame verwarmingsmogelijkheden. Een bezoek aan onze showroom geeft u een helder beeld van wat er op ecologisch en duurzaam (ver)bouw- vlak mogelijk is. U heeft alle gelegenheid om rustig en op uw gemak de verschillende materialen en afwerkingsmogelijkheden te bekijken. Een kleine greep uit onze showroom collectie:

  • Ecologische stucafwerking: leemstuc, kalkstuc, tadelakt.
  • Duurzame stucafwerking; betonstuc.
  • Natuur verven; mineraalverf, leemverf, kalkverf, lijnolieverf etc.
  • Tigchelkachels en Finovens
  • Natuurlijk isolatiemateriaal en plaatmateriaal; houtvezel, hennep, schapenwol, katoen etc.

Showroom bezoeken?

Om een kijkje te komen nemen in onze showroom of voor het inplannen van een advies gesprek kunt u bellen met 0575-432331, een email sturen naar: info@ecobouwen.nl of een bericht sturen via ons contactformulier.

Wij verwelkomen u graag aan de Hoogstraat 6 in Toldijk!

Service & contact

 


Telefoonnummer: 0575 432 336
Ma t/m vr 08:30 - 17:00 uur


E-mail: info@eco-bouwmaterialen.nl
Ma t/m vr 08:00 - 17:00.

1
0