Leemstuc

Ecotec leemverf kopen
Ecotec leemverf kopen
Ecotec leemverf kopen
Ecotec leemverf kopen
Ecotec leemverf kopen

Leemstuc

Eco-bouwmaterialen is expert op het gebied van leem en heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het verwerken van leemstuc, leemstenen, leemverf etc. Leem is een 100% milieuvriendelijke stof en heeft bijzondere eigenschappen, zoals een uitstekend vochtregulerend, geluidsabsorberend en warmtevasthoudend vermogen. De leemproducten van Eco-bouwmaterialen lenen zich voor diverse toepassingen. Met leemstenen van Argio kunt u uw eigen leemkachel bouwen, met stampleem van Tierrafino kunt u lemen muren bouwen, uw wanden kunt u stijlvol afwerken met basis leemstuc en leemfinish van Tierrafino. Een ruimte afgewerkt met leem voelt minder klam en vochtig aan en zal tevens minder hol klinken. Leem is dan ook zeer geschikt voor binnengebruik in woon- en slaapkamers of voor uw kantoor. Hoe groter de massa leem hoe groter de voordelen zijn. Bekijk snel het aanbod in de webshop van Eco-bouwmaterialen. Veel van de leemproducten kunnen direct uit voorraad geleverd worden.

Leembepleistering

Bent u een handige doe-het-zelver? Dan is zelf leem pleisteren geen probleem. Alvorens te starten met de werkzaamheden dient de ondergrond vrij van oude stuc- of verfresten te zijn. Nadat een hechtprimer voor leem is aangebracht, kan begonnen worden met het stucen van leem op wanden, muren of plafonds. De (eerste) laag basisleem die wordt aangebracht dient tussen de 1-2 cm te bedragen. De prettige eigenschappen van leem komen het beste tot z’n recht bij deze minimale laagdikte. Wilt u graag de basis leem afwerken met een andere kleur, dan kunt u kiezen uit leemfinish, duro fijnleemstuc, listro glansleemstuc, leemverf etc. Informatie en voorbeeldfilmpjes over hoe basisleem, leemfinish en andere producten wordt verwerkt en aangebracht kunt u terugvinden op in de webshop van Eco-bouwmaterialen bij het desbetreffende product.

Prijzen van leem

Wilt u graag weten wat de prijs is van leem en/of leemstuc? In de webshop van Eco-bouwmaterialen kunt u gemakkelijk de prijzen van leem per product of per m2 raadplegen en berekenen hoeveel materiaal u nodig heeft. Veel van de leemproducten liggen op voorraad en kunnen direct aan u geleverd worden.

Leem kopen?

Bent u van plan om zelf leem te gaan pleisteren en wilt u graag leemstuc kopen?. In de webshop van Eco-bouwmaterialen vindt u alles wat u hierbij nodig heeft, ook voorstrijk voor leem, leemfixeer, wapeningsweefsel, Japan spaan, rietrollen etc. Bekijk het leem assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw benodigdheden in de webshop! Wilt u graag advies of een totaal offerte, dan kunt u contact opnemen met één van de experts van Eco-bouwmaterialen (0575 432 336) of info@eco-bouwmaterialen.nl). Wilt u graag de leemproducten in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland). Bij Eco-bouwmaterialen kunt u rekenen op deskundig advies, scherpe prijzen en een snelle levering. Eco-bouwmaterialen, alles over leem!