Producten

Variotherm moduleplaat

64.43155.60

Clear

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Variotherm moduleplaat is een wandverwarmingsplaat met geïntegreerd 11.6mm buis met ALU inlage, gemaakt van fermacell. Ook toepasbaar voor plafonds en ook geschikt om mee te koelen. In verschillende maten leverbaar.

  Variotherm moduleplaat is een wandverwarmingsplaat met geïntegreerd 11.6mm buis met ALU inlage, gemaakt van fermacell. Ook toepasbaar voor plafonds en ook geschikt om mee te koelen.

  Toepassing Variotherm Moduleplaat

  Variotherm moduleplaat is onder andere toe te passen bij Variotherm module-wandverwarming
  Deze wandverwarming is optimaal voor houtskeletbouw, de bouw van geprefabriceerde huizen en de inrichting van zolderverdiepingen. Het geeft een lage temperatuur verwarming door een groot afgifte-oppervlak en is daarom energiebesparend. Het is een verwarming en afgewerkte wand in één, kant-en-klaar! Met een volledig flexibel platensysteem: met slechts 4 moduleplaten kan aan bijna alle bouwkundige eisen voldaan worden. De originele Fermacell gipsvezelplaten (gecontroleerd door het Oostenrijks Instituut voor Bouwbiologie en –ecologie dragen bij aan de snelle opwarming van de gipsvezelplaten door de “nauwsluitende verbinding” tussen de Fermacellplaat en de Variomodule-buis. Snelle en schone montage.

  Variotherm module-wandverwarming is uniek op de markt: De Variomodule-buis is speciaal voor de Fermacellplaat ontwikkeld. Het is ideaal voor zolders: met een koud water-circulatie wordt wandverwarming in de zomer een wandkoeling. De Variomodule-buis kan met de Variotherm leidingzoeker op een betrouwbare manier gevonden worden. Een prachtig technisch door-ontwikkeld systeem, dat steunt op meer dan 25 jaar ervaring in ecologische en energiezuinige verwarmingssystemen.

  Beschikbare afmetingen

  Een moduleplaat heeft een dikte van 18mm. Er zijn verschillende formaten beschikbaar:

  Variotherm moduleplaat kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Productbladen & informatievideo’s

  Bekijk hier installatie- & informatievideo’s over de Variokomp vloerverwarming:

  Lees hier meer over de Variotherm wandverwarming:

  Additional information

  Weight100 kg