Infrarood verwarming

INFRAROOD VERWARMING

Bent u geïnteresseerd in infrarood verwarming voor in uw woning of bedrijfspand? Infrarood verwarming baseert zich op een eeuwenoud principe van stralingswarmte. Infraroodwarmte is vergelijkbaar met de aangename warmte van een kampvuur, openhaard of van zonnestralen op een koude winterdag. Het is een aangename warmte die nagebootst wordt met veilige en modern ogende infrarood platen. Wie vindt dat nu niet fijn? Infrarood straling kan men het beste vergelijken met zonnestraling. De zonnestralen op onze huid geven ons een aangenaam en prettig gevoel van welbehagen. Met infrarood verwarming haalt men gevoelsmatig de zon naar binnen. Maar waar de zon ook nog ongewenste uv-straling afgeeft, zijn infrarood warmtestralen voor de mens ongevaarlijk en zelfs gezond, omdat ze ontspannend werken en de doorbloeding bevorderen. Ideaal wanneer u een comfortabel warme én gezonde leef- of werkomgeving wilt creëren!

SOORTEN INFRAROOD VERWARMING

Eco-bouwmaterialen biedt u twee verschillende opties om uw omgeving te verwarmen met infrarood stralingswarmte. Allereerst heeft u de keuze uit infrarood wandverwarming die weggewerkt is in uw stucwerk of u kunt ervoor kiezen de infrarood verwarming achter/in infrarood panelen te verwerken. Deze professionele elektrische infrarood panelen kunnen aan de wand- en/of het plafond worden gemonteerd en zijn voorzien van een stekker. De panelen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zoals metaal, keramiek, glas en zelfs als spiegel. De thermostaat is direct op het paneel te bevestigen of u kunt kiezen voor een Wi-Fi ontvanger op het paneel met een Wi-Fi thermostaat. De panelen zijn als het ware aan elkaar te schakelen voor een eenvoudige bediening, maar u kunt er ook voor kiezen de panelen individueel te bedienen.

Elk paneel heeft een optimale uitstraling van het oppervlak door de dunne hoogwaardige isolatie aan de achterzijde in het paneel. Neem snel een kijkje in onze webshop voor de mogelijkheden in kleur, materiaal, design en bediening van de infrarood verwarming.

NEEM GERUST CONTACT OP

 

Heeft u vragen, wilt u graag deskundig advies, een capaciteitsberekening of totaal offerte? Neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl. Wij helpen u graag om een goede keuze te maken op basis van een volledige informatiedeling. Eco-bouwmaterialen is een expert op dit gebied en legt u dan ook graag uit wat uw mogelijkheden zijn. U bent ook van harte welkom in onze showroom voor een gesprek en rondleiding.

9
5