Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Infrarood verwarming

Infrarood verwarming

Bent u geïnteresseerd in infrarood verwarming voor in uw woning of bedrijfspand? Infrarood verwarming baseert zich op een eeuwenoud principe van stralingswarmte. Infraroodwarmte is vergelijkbaar met de aangename warmte van een kampvuur, openhaard of van zonnestralen op een koude winterdag. Het is een aangename warmte die nagebootst wordt met veilige en modern ogende infrarood platen. Wie vindt dat nu niet fijn? Infrarood straling kan men het beste vergelijken met zonnestraling. De zonnestralen op onze huid geven ons een aangenaam en prettig gevoel van welbehagen. Met infrarood verwarming haalt men gevoelsmatig de zon naar binnen. Maar waar de zon ook nog ongewenste uv-straling afgeeft, zijn infrarood warmtestralen voor de mens ongevaarlijk en zelfs gezond, omdat ze ontspannend werken en de doorbloeding bevorderen. Ideaal wanneer u een comfortabel warme én gezonde leef- of werkomgeving wilt creëren!

Soorten infrarood verwarming

Eco-bouwmaterialen biedt u twee verschillende opties om uw omgeving te verwarmen met infrarood stralingswarmte. Allereerst heeft u de keuze uit infrarood wandverwarming die weggewerkt is in uw stucwerk of u kunt ervoor kiezen de infrarood verwarming achter/in infrarood panelen te verwerken. Deze professionele elektrische infrarood panelen kunnen aan de wand- en/of het plafond worden gemonteerd en zijn voorzien van een stekker. De panelen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zoals metaal, keramiek, glas en zelfs als spiegel. De thermostaat is direct op het paneel te bevestigen of u kunt kiezen voor een Wi-Fi ontvanger op het paneel met een Wi-Fi thermostaat. De panelen zijn als het ware aan elkaar te schakelen voor een eenvoudige bediening, maar u kunt er ook voor kiezen de panelen individueel te bedienen.

Elk paneel heeft een optimale uitstraling van het oppervlak door de dunne hoogwaardige isolatie aan de achterzijde in het paneel. Er zijn veel mogelijkheden in kleur, materiaal, design en bediening van de infrarood verwarming.

Infrarood verwarming bestellen?

Bekijk het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

3
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.