Verwarming

VERWARMING

Eco-bouwmaterialen is de aanbieder voor materialen waarmee u zelf uw verwarming kunt aanleggen. Alle verwarmingsproducten in de webshop van Eco-bouwmaterialen werken op het principe van stralingswarmte. Stralingswarmte is zeer effectief omdat het objecten en mensen verwarmd en niet de lucht met stofcirculatie als gevolg zoals bij convectiewarmte. U heeft de keuze uit wandverwarmingvloerverwarmingplafondverwarminginfrarood verwarmingspaneleninfrarood wandverwarming verwerkt in het stucwerkinfrarood plafondverwarmingFinovensTigchelkachels etc . Eco-bouwmaterialen werkt met de producten van WEMTechnea en Greenheat. Alle verwarmingsproducten zijn ook ideaal te combineren met de natuurlijke stucproducten van Eco-bouwmaterialen zoals leemstuckalkstucbeton ciré etc. Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Bekijk dan direct het assortiment in de webshop van Eco-bouwmaterialen!

HEERLIJKE STRALINGSWARMTE

Steeds vaker kiest men voor warmtebronnen die (infrarood) stralingswarmte afgeven in plaats van convectiewarmte. De reden voor deze keuze is dat stralingswarmte aanvoelt als de gezonde en aangename warmte van de zon. Met stralingswarmte creëer je een aangenamer en prettiger leefklimaat. Stralingswarmte verwarmt mensen, dieren en objecten in de omgeving zonder lucht- en stofcirculatie en tocht als gevolg. Een prettige bijkomstigheid is dat (infrarood) verwarmingspanelen makkelijk in iedere ruimte kunnen worden geplaatst zonder hoge aanlegkosten.

OPTIMAAL LEEFCOMFORT MET NATUURLIJKE VERWARMING

Het mooiste is als u in de gelegenheid bent om een warmtebron op basis van stralingswarmte, zoals vloerverwarming of een houtkachel, te combineren met natuurlijk isolatiemateriaal en natuurlijke leemstuc. Alle producten dragen bij aan een optimaal en gezond leefklimaat doordat gecombineerd er een natuurlijke damp-open, vochtregulerende, warmtevasthoudende, geluidsabsorberende opbouw ontstaat wat uw leefomgeving ten goede komt. Naast een gezond leefklimaat ook gunstig voor uw portemonnee door de energiebesparingen als gevolg van een betere isolatie. Bij Eco-bouwmaterialen kunt u van A tot Z terecht voor uw natuurlijke milieu bewuste materialen. Het assortiment bestaat o.a. uit:

BEZOEK DE SHOWROOM!

Bent u geïnteresseerd in verwarmingsproducten die heerlijke stralingswarmte afgeven? Dan bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het juiste adres, want Eco-bouwmaterialen is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd is in natuurlijke warmtebronnen. Met deze kennis bieden wij u de beste producten aan. Daarnaast beschikt Eco-bouwmaterialen over een unieke showroom waar u alle producten en de werking op uw gemak kunt bekijken. Heeft u meer kennis en ondersteuning nodig? De experts van Eco-bouwmaterialen helpen u graag en zijn bereikbaar via 0575 432 31 of info@eco-bouwmaterialen.nl. Eco-bouwmaterialen staat garant voor scherpe prijzen en deskundig advies. Eco-bouwmaterialen, specialist in natuurlijk verwarmen!

40
0