Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Verwarming

VERWARMING

Eco-bouwmaterialen is de aanbieder voor materialen waarmee u zelf uw verwarming kunt aanleggen. Alle verwarmingsproducten in onze webshop werken op het principe van stralingswarmte. Stralingswarmte is zeer effectief omdat het personen, dieren en objecten verwarmd en hirdoor is er geen lucht- en stofcirculatie zoals bij convectiewarmte. U heeft de keuze uit wandverwarming, vloerverwarming, plafondverwarming, infrarood verwarmingspanelen, infrarood wandverwarming verwerkt in het stucwerkinfrarood plafondverwarming. Ook verkopen wij houtkachels zoals de Finoven en Tigchelkachel. 

Alle verwarmingsproducten zijn ook ideaal te combineren met de natuurlijke stucproducten van Eco-bouwmaterialen zoals leemstuc, kalkstuc en beton ciré. Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Bekijk dan direct het assortiment in de webshop van Eco-bouwmaterialen!

Heerlijke stralingswarmte

Steeds vaker kiest men voor warmtebronnen die (infrarood) stralingswarmte afgeven in plaats van convectiewarmte. De reden voor deze keuze is dat stralingswarmte aanvoelt als de gezonde en aangename warmte van de zon. Met stralingswarmte creëer je een aangenamer en prettiger leefklimaat. Stralingswarmte verwarmt mensen, dieren en objecten in de omgeving zonder lucht- en stofcirculatie en tocht als gevolg. Een prettige bijkomstigheid is dat Infrarood verwarmingspanelen makkelijk in iedere ruimte kunnen worden geplaatst zonder hoge aanlegkosten.

Optimaal leefcomfort met natuurlijke verwarming

Om optimaal gebruik te maken van de warmtebron op basis van stralingswarmte, zoals vloerverwarming of een houtkachel, te combineren met natuurlijk isolatiemateriaal en natuurlijke (leem)stuc. Alle producten dragen bij aan een optimaal en gezond leefklimaat doordat gecombineerd er een natuurlijke damp-open, vochtregulerende, warmtevasthoudende, geluidsabsorberende opbouw ontstaat wat uw leefomgeving ten goede komt. Naast een gezond leefklimaat ook gunstig voor uw portemonnee door de energiebesparingen als gevolg van een betere isolatie.

Natuurlijk of duurzame verwarming kopen?

Bent u geïnteresseerd in verwarmingsproducten die heerlijke stralingswarmte afgeven? Dan bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het juiste adres, want Eco-bouwmaterialen is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd is in natuurlijke warmtebronnen. Met deze kennis bieden wij u de beste producten aan. Daarnaast beschikt Eco-bouwmaterialen over een unieke showroom waar u alle producten en de werking op uw gemak kunt bekijken. De experts van Eco-bouwmaterialen helpen u graag en zijn bereikbaar via 0575 432 31 of info@eco-bouwmaterialen.nl.

Hoe verwarm ik ruimtes op een duurzame of natuurlijke manier?

Wilt u uw woon- of kantoorruimte op een duurzame of natuurlijke manier verwarmen dan heeft u meerdere mogelijkheden. U kunt de ruimte verwarmen doormiddel van Infrarood verwarming, vloerverwarming, wandverwarming of plafondverwarming. Als u deze vorm van verwarming combineert met eigen zonnepanelen of groene energie heeft u een compleet duurzame, prettige verwarming in uw ruimte. Ook kunt u kiezen voor een duurzame houtkachel zoals een Leemkachel, Finoven of een Tigchelkachel. Deze houtkachels zijn duurzaam in gebruikt om dat u maar een klein beetje hout hoeft te stoken waarmee u de ruimte langere tijd verwarmd.

Kan ik zelf een (duurzame) verwarming aanleggen?

U kunt makkelijk en snel zelf een vloer- of wandverwarming plaatsen. Bijvoorbeeld met het Variotherm wandverwarmingsysteem of het Variokomp vloerverwarmingsysteem. Met deze module platen, waar u de buizen makkelijk tussen plaatst is de klus zo geklaard. De Greenheat infrarood wand- en vloerverwarming kunt u ook in de stuclaag verwerken, dit is bijvoorbeeld te combineren met leemstuc voor een prachtige, natuurlijke uitstraling. Ook kunt u kiezen voor de Greenheat elektrische infrarood panelen, die zowel tegen de wand of het plafond geplaatst kunnen worden, dit is voor de doe-het-zelver een makkelijke klus. De Leemkachel, Finoven of een Tigchelkachel zijn ook zelf te plaatsen door de handige doe-het-zelver.

Wat is stralingswarmte?

Steeds vaker kiest men voor warmtebronnen die stralingswarmte afgeven in plaats van convectie warmte, zoals Infrarood verwarming,. De reden voor deze keuze is dat stralingswarmte aanvoelt als de gezonde en aangename warmte van de zon. Met stralingswarmte creëer je een aangenamer en prettiger leefklimaat. Stralingswarmte verwarmt mensen, dieren en objecten in de omgeving zonder lucht- en stofcirculatie en tocht als gevolg. Door u huis of de te verwarmde ruimte goed te isoleren profiteert u optimaal van de warmte die de vloer- of wandverwarming geeft. Kies ook dan voor natuurlijke (isolatie)materialen. Deze producten dragen bij een optimaal en gezond leefklimaat en leveren tevens een energie- en kostenbesparing op.

40
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.
0