Plaat

Tierrafino Leemplaten Pallet

616.00798.00
Constructie & interieur

PLAATMATERIAAL

Al het plaatmateriaal van Eco-bouwmaterialen is geheel natuurlijk en zonder schadelijke vluchtige organische verbindingen, synthetische stoffen en/of formaldehyde. Ideaal dus als u uw woning, dak, vloer, kantoor, vakantiehuis of schuur op een natuurlijke en duurzame wijze wilt (ver)bouwen. Het houten plaatmateriaal is tevens zeer milieuvriendelijk, aangezien het minstens FSC-gecertificeerd is, dus geen illegaal gekapt hout uit tropische wouden. Het gehele assortiment natuurlijk plaatmateriaal van Eco-bouwmaterialen is toepasbaar voor constructiebouw, maar de Original Greenbuild Board (ook wel OGB) of Greenbuild Biopanel kunnen ook worden toegepast in de interieurbouw. U kunt in de webshop van Eco-bouwmaterialen terecht voor leemplaten, OGB platen de 100% natuurlijke vervanger voor OSB (zero platen), isolant sono houtvezelplaten als alternatief voor underlayment, diverse houtvezelplaten van Pavatex etc. Bekijk direct het assortiment en de prijzen in de webshop van Eco-bouwmaterialen.

OGB IS DE NIEUWE OSB PLAAT

De Original Greenbuild Board (OGB) is de natuurlijke vervanger voor de OSB 3 constructieplaat. Naast het feit dat de OGB-plaat damp-open is, is de plaat op een speciaal ontwikkelde milieu-vriendelijke manier verlijmd. Dus emissie-arm met betrekking tot vluchtige organische stoffen, (VOS) zoals formaldehyde, aceton, aldehyde en andere gassen. Deze plaat is perfect te combineren met natuurlijk isolatiemateriaal. En door de fijne spaanstructuur en lichte houtkleur is de plaat naast constructiebouw ook perfect toepasbaar in het interieur. Denk bijvoorbeeld aan een (tijdelijke) vloer, meubel, kast, plafond, muur of in de keuken. De constructieplaat is vlak geschuurd en egaal, dus eventueel direct geschikt om te schilderen met een natuurlijke verf of olie. Daarnaast is OGB een heel budgetvriendelijk materiaal. Een ecologisch multitalent dus!

DE VOORDELEN VAN BIO BASED PANELEN

Kies ook voor natuurlijke constructieplaten om milieubewust en gezond te bouwen. De voordelen van bio based panelen zijn hier onder opgesomd.

  • Bevatten geen schadelijke stoffen/ gassen;
  • Ademend;
  • Volledig geur-neutraal;
  • Milieubewust en duurzaam;
  • Licht isolerende werking;
  • Etc.

NATUURLIJK PLAATMATERIAAL KOPEN?

Wilt u graag natuurlijk plaatmateriaal kopen? Dan bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het juiste adres. Eco-bouwmaterialen staat garant voor een uitgebreid assortiment, deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Wilt u het plaatmateriaal graag in het echt bekijken, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland). In de showroom kunt u ook terecht voor leemstuc, tadelakt, beton cire, natuurlijk isolatiemateriaal, leemkachels, tigchelkachels leemverf etc. Voor vragen, deskundig advies, inschrijven voor één van de workshops of een afspraak kunt u de experts van Eco-bouwmaterialen bereiken op 0575 432336 of info@eco-bouwmaterialen.nl. Eco-bouwmaterialen, alles voor gezond bouwen!

16
0