Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Dispersieverf

Ecotec dispersieverf Top White

Oorspronkelijke prijs was: €41.92 – €105.04.Huidige prijs is: €38.10 – €95.49.
Binnen

Ecotec Eco Prim & Fix grondering en fixeer voor binnen en buiten

Oorspronkelijke prijs was: €27.00 – €88.00.Huidige prijs is: €24.54 – €80.00.
Dispersieverf

Ecotec Iso-Nicotine

Oorspronkelijke prijs was: €45.20 – €415.00.Huidige prijs is: €41.09 – €377.00.
Binnen

Ecotec Eco-satin zijdematte dispersieverf

Oorspronkelijke prijs was: €38.50 – €195.00.Huidige prijs is: €35.00 – €177.27.
Binnen

Ecotec Di-Mat matte dispersieverf

Oorspronkelijke prijs was: €38.00 – €193.00.Huidige prijs is: €34.54 – €175.45.
Binnen

Ecotec Clay-Protect beschermlaag voor leemverf en dispersieverf

Oorspronkelijke prijs was: €41.50 – €110.00.Huidige prijs is: €37.72 – €100.00.
Binnen

Dispersieverf

Dispersieverf is een overkoepelende benaming voor watergedragen muur- en plafondverven. Een dispersie is het mengsel van bindmiddel met een vaste of vloeibare stof in de vloeistof. Een ‘gewone’ dispersieverf is bijvoorbeeld een latexverf op waterbasis, met chemische en synthetische pigmenten, hulp- en bindmiddelen. Onze natuur-dispersieverven zijn op basis van water, krijt, klei, kalk, marmerpoeder, ect. Wilt u deze verven zelf aanbrengen? Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan duurzame verfbenodigdheden in ons assortiment.

Wat zijn de voordelen van natuurlijke dispersieverven?

Als je kiest voor natuurverven kies je voor milieuvriendelijke verven. Het productie-, gebruiks- en afbraakproces is minder schadelijk dan bij klassieke, synthetische verven. Deze laatste worden namelijk uit petrochemische stoffen, zoals aardolie gewonnen. De kunststofdeeltjes in synthetische verven verontreinigen zo het grondwater en zeeën. Natuurverven zijn dampopen en zorgen voor een goede vochthuishouding in je woning. Natuurlijke dispersieverven zijn daarom een betere keuze dan klassieke, synthetische verven.

Dispersieverf kopen?

Bekijk dan het assortiment van onze natuurverven op Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop. Wilt u de verf of kleur graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

Wat is dispersieverf?

Dispersieverf is een type verf dat bestaat uit pigmenten en bindmiddelen, meestal in een waterbasis. Deze verf is bekend om zijn goede dekking, duurzaamheid en is vaak geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Waar kan ik dispersieverf voor gebruiken?

Dispersieverf kan op diverse ondergronden worden aangebracht, zoals muren en plafonds binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassingen in woonruimtes, keukens, badkamers en zelfs gevels, vanwege de goede hechting en vochtbestendigheid.

Wat zijn de voordelen van dispersieverf?

De belangrijkste voordelen van dispersieverf zijn de hoge dekking, duurzaamheid en de milieuvriendelijke samenstelling. Het is gemakkelijk aan te brengen, droogt snel en is vaak minder belastend voor het milieu in vergelijking met traditionele verven.

Is dispersieverf milieuvriendelijk?

Ja, veel dispersieverven zijn milieuvriendelijk omdat ze weinig tot geen vluchtige organische stoffen (VOS) bevatten en op waterbasis zijn. Hierdoor zijn ze een goede keuze voor een gezond binnenklimaat en verminderen ze de impact op het milieu.

9
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.