Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Dispersieverf

Dispersieverf

Dispersieverf is een overkoepelende benaming voor watergedragen muur- en plafondverven. Een dispersie is het mengsel van bindmiddel met een vaste of vloeibare stof in de vloeistof. Een ‘gewone’ dispersieverf is bijvoorbeeld een latexverf op waterbasis, met chemische en synthetische pigmenten, hulp- en bindmiddelen. Onze natuur-dispersieverven zijn op basis van water, krijt, klei, kalk, marmerpoeder, ect. Wilt u deze verven zelf aanbrengen? Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan duurzame verfbenodigdheden in ons assortiment.

Wat zijn de voordelen van natuurlijke dispersieverven?

Als je kiest voor natuurverven kies je voor milieuvriendelijke verven. Het productie-, gebruiks- en afbraakproces is minder schadelijk dan bij klassieke, synthetische verven. Deze laatste worden namelijk uit petrochemische stoffen, zoals aardolie gewonnen. De kunststofdeeltjes in synthetische verven verontreinigen zo het grondwater en zeeën. Natuurverven zijn dampopen en zorgen voor een goede vochthuishouding in je woning. Natuurlijke dispersieverven zijn daarom een betere keuze dan klassieke, synthetische verven.

Dispersieverf kopen?

Bekijk dan het assortiment van onze natuurverven op Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop. Wilt u de verf of kleur graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

9
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.