Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Copperant

Copperant verf is een gladde bio-based verf die beschikbaar is in een breed scala van kleuren. Het voordeel van deze natuurverf is dat het volledig gebruiksklaar in een emmer zit. Daarnaast is het ook makkelijk zelf aan te brengen. De verf wordt CO2-neutraal geproduceerd en zorgt voor een prettig binnenklimaat.

U kunt het complete assortiment van Copperant bio-based natuurverven direct online bestellen in onze webshop. Met bijna 20 jaar ervaring is Eco Bouwmaterialen uw specialist wanneer het gaat om ecologisch en duurzaam wonen.

Wat is Copperant verf?

Copperant natuurverf is een verf op basis van plantaardige grondstoffen, daarom mogen zij het bio-based noemen. Deze natuurverf is uitermate geschikt voor binnen en buiten. Ook streeft Copperant ernaar om zo min mogelijk oplosmiddelen te gebruiken. Doordat de verf geen toxische stoffen bevat, is het ideaal om met deze verf een gezonde en prettige woonomgeving te creëren.

Kiest u voor Copperant verf? Dan levert u een bijdrage aan de reductie van CO2 in de atmosfeer en draagt u tevens direct bij aan het voorkomen van het veranderende klimaat. Er worden weinig tot geen fossiele grondstoffen gebruikt tijdens het produceren van deze verf en het heeft hierdoor een lage CO2-footprint.

Verschillende kleuren natuurverf

Copperant staat ook wel bekend als de groenste verf. Dit omdat het wordt geproduceerd met enkel groene energie! Maar wees gerust, de verf is beschikbaar in een breed kleurenpallet. Door middel van de innovatieve mengkleurmachines van Copperant kunnen zij verf in bijna alle kleurwaaiers produceren, zoals de RAL-kleurenwaaier.

Bio-based natuurverf zelf aanbrengen

De lakken en muurverven lijn van dit merk heet Copperant Pura. Deze watergedragen verf is bijna reukloos en ideaal voor binnengebruik. Voorzie uw muren, kozijnen of deuren van een lik natuurlijke bio-based verf en geniet van een gezond leefklimaat. Wilt u zelf Copperant natuurverf aanbrengen? In de meeste gevallen is deze verf in één laag dekkend, toch raden wij het aan om twee lagen aan te brengen voor een optimaal resultaat. De muurverf van Copperant is overschilderbaar na twee uur droogtijd.

Wij raden het u aan om onderstaand stappenplan toe te passen:

  • Stap 1: Controler of de ondergrond schoon, vrij van vet, vrij van nicotine of lijmresten is
  • Stap 2: Gebruik de Copperant Primer bij een sterk zuigende ondergrond
  • Stap 3: Breng de leemverf aan met een roller, kwast of spuit
  • Stap 4: Spreid de verf goed uit in verschillende richtingen en bij voorkeur niet in banen

Natuurverven die veelzijdig inzetbaar zijn

Copperant heeft een uitgebreid assortiment aan buitenverven. Neem bijvoorbeeld de Muurverf Kalk Mat, deze is zowel binnen als buiten te gebruiken, evenals de Minerale Primer van Copperant. Binnen het assortiment van Copperant zijn er ook verven opgenomen die te gebruiken zijn in natte ruimtes zoals de Muurverf Extra Mat. Zo heeft u ook de mogelijkheid om van uw badkamer of keuken een prettige en gezonde omgeving te maken waar geen toxische deeltjes in de lucht en uw lichaam terechtkomen.

Prijzen van Copperant verf

In de webshop van Eco-Bouwmaterialen kunt u eenvoudig de prijs per product zien. Ook goed om te weten: het is mogelijk om verf zoals Copperant Pura in 0,5 liter, 1 liter of 2,5 liter emmers te bestellen. Wilt u graag meer zekerheid over hoeveel emmers verf uw project nodig heeft? Neem dan gerust contact op.

Plaats een bestelling in onze webshop

Verantwoord schilderen doet u met Copperant. Bekijk het ruime assortiment van Eco-Bouwmaterialen en plaats direct een bestelling in onze webshop. Naast dit merk hebben wij ook producten van Rigo, Aquamarijn en Emente in ons aanbod. Liever de producten eerst graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk, vlakbij Zutphen.

Neem contact op met ons deskundige team indien u vragen heeft. Zij voorzien u van passend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per e-mail op info@eco-bouwmaterialen.nl.

21
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.
0