Copperant natuurverf

Copperant buitenverf
Copperant buitenverf
Copperant buitenverf

Copperant Pura Lakverf hoogglans

49.00115.00
Copperant buitenverf

Copperant Pura Multiprimer

84.50115.00
Copperant buitenverf

Copperant Pura Lakverf zijdeglans

49.00115.50
Copperant buitenverf

Copperant Pura Buitenbeits

38.0089.50
Copperant buitenverf

Copperant Altra Muurverf

42.00153.50
Copperant buitenverf

Copperant Minerale Muurprimer

23.0081.50
Copperant buitenverf

Copperant Kalkmat Muurverf

46.50165.50
Copperant buitenverf

Copperant Natuurverf

Copperant Natuurverf is een gladde bio-based verf beschikbaar in een breed scala van kleuren. Het voordeel van deze verf is dat het gebruiksklaar in een emmer zit. Daarnaast is het ook makkelijk zelf aan te brengen. De verf wordt CO2- neutraal geproduceerd en zorgt voor een prettig binnenklimaat.

U kunt het complete assortiment van Copperant Bio-based Natuurverven direct online bestellen in onze webshop. Eco-bouwmaterialen.nl heeft bijna 20 jaar ervaring met natuurverven en adviseren u graag.

Wat is Copperant natuurverf?

Copperant Natuurverf is een verf op basis van plantaardige grondstoffen (bio-based). Natuurverf voor binnen en buiten gebruik. Er worden weinig tot geen fossiele grondstoffen gebruik, het heeft hierdoor een lage CO2 footprint. Ook streeft Copperant er naar om zo min mogelijk oplosmiddelen te gebruiken. Doordat de verf geen toxische stoffen bevat is het ideaal dus om een gezonde en prettige woonomgeving te creëren.

Verschillende kleuren Copperant

Copperant Natuurverf is beschikbaar in alle kleuren. De mengkleurmachines van Copperant kunnen verf in bijna alle kleurwaaiers maken, zoals bijvoorbeeld de RAL kleurenwaaier.

Copperant Natuurverf zelf aanbrengen

Wilt u zelf Copperant Natuurverf aanbrengen? Dan raden wij u aan om onderstaand stappenplan toe te passen.

  • Eerst controleert u of de ondergrond schoon, vrij van vet, vrij van nicotine of lijmresten is;
  • Gebruik de Copperant primer bij een sterk zuigende ondergrond;
  • Daarna brengt u de leemverf aan met een roller, kwast of spuit;
  • Vervolgens verdeelt u de verf goed in verschillende richtingen en bij voorkeur niet in banen.
  • Vaak is Copperant in 1 laag dekkend, toch raden wij aan om 2 lagen aan te brengen voor een optimaal resultaat.
  • Overschilderbaar na ca 2 uur;

Gedetailleerde verwerkingsinformatie van Copperant Natuurverven kan u terug vinden in de webshop van Eco Bouwmaterialen bij het desbetreffende product. Neem contact met ons op bij vragen of twijfel. Onze experts voorzien u graag van deskundig advies.

Copperant Natuurverven, veelzijdig inzetbaar

Copperant heeft een uitgebreid assortiment aan buitenverven. Neem bijvoorbeeld de Muurverf Kalk Mat, deze is zowel binnen als buiten te gebruiken, evenals de Minerale primer van Copperant. Binnen het assortiment van Copperant zijn er ook verven opgenomen die te gebruiken zijn in natte ruimtes zoals de Copperant Muurverf Extra Mat.

Prijzen Copperant Natuurverf

Benieuwd wat de kosten zijn van Copperant Natuurverf? In de webshop van Eco Bouwmaterialen kunt u gemakkelijk de prijs per product of per m2 raadplegen. Alle formaten en kleuren zijn eenvoudig te bestellen en snel te leveren.

Bestel Copperant Natuurverf in de webshop

Copperant Natuurverf in onze webshop is scherp geprijsd en vanaf EUR 99,- gratis thuisbezorgd. Wilt u graag advies of een totaal offerte, dan kunt u contact opnemen met één van onze experts via (0575 432 336) of info@eco-bouwmaterialen.nl.

Wilt u graag verschillende kleuren in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland). Als u niet in de gelegenheid bent om bij ons langs te komen, bestel dan gemakkelijk de kleurkaart van Copperant Natuurverven online (binnenkort te verkrijgen). Bij ons kunt u rekenen op deskundig advies en een snelle levering. Wij vertellen u graag alles over onze Natuurverven!

10
0