Gratis verzenden

Vanaf € 99,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Basis leemstuc

Tierrafino Contact primer

47.0091.00
Basis leemstuc

Tierrafino Hechtleem

9.101,119.25
Basis leemstuc

Basis leemstuc

Leemstuc is een milieuvriendelijke stof met een uitstekend vochtregulerend, geluidsabsorberend en warmtevasthoudend vermogen, waardoor een vochtige ruimte minder klam aan zal voelen. Leem is dan ook zeer geschikt voor interieurgebruik in de leef- en slaapkamers of voor uw kantoor. Voor een beetje handige doe het zelver is het stucen van leem geen probleem. De verwerkingsinstructies zijn terug te vinden bij de producten. Bekijk snel het aanbod in de webshop van Eco-bouwmaterialen. Veel van de leemproducten kunnen direct uit voorraad geleverd worden.

Eco-bouwmaterialen verkoopt de kwalitatieve 100% natuurlijke leemstuc van Tierrafino. De basis leemstuc bestaat uit een mengsel van drie elementen. Zand is de basis ofwel vulmiddel van een leemstuc. Klei is het bindmiddel dat alles bij elkaar houdt. Silt zijn de moleculaire deeltjes die ergens tussen de beide hoofdcomponenten inzwemmen en de structuur verdichten. De hoofdproductie van Tierrafino leemproducten vindt plaats in het Duitse Munster. De kwaliteit van de leem uit die streek is zeer sterk. Bij Tierrafino weten ze die natuurlijke componenten te mengen tot een schitterend eindproduct met een constante kwaliteit. De Duitse norm DIN 18947 legt de kwaliteiten vast en Tierrafino leemstuc voldoet aan deze norm. Deze basis leem is ideaal voor muren, plafonds, houtkachels, finovens en in combinatie met wandverwarming.

Basis leemstuc kopen?

Wilt u graag zelf aan de slag met basis leemstuc en wilt u graag basis leem kopen?. Bekijk alle leemproducten van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw benodigdheden in de webshop! U vindt alles wat u nodig heeft voor het stucen van leem, ook voorstrijk voor leem, leemfixeer, wapeningsweefsel, Japan spaan, rietrollen etc.

Wilt u graag advies of een totaal offerte, dan kunt u contact opnemen met één van de experts van Eco-bouwmaterialen. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

17
0