Isolatiesystemen

|by Ecobouwen

Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Isolatie systemen

Natuurlijke isolatiematerialen beschermen tegen koude, hitte en lawaai. De materialen reguleren de vochthuishouding en zijn sterk thermisch en geluids- isolerend. Door het gebruik van damp- open materialen ontstaat er een beter leefklimaat in uw woning en maakt het tegelijkertijd duurzamer en energiezuiniger. Daarnaast bevat het geen giftige of schadelijke stoffen.

Het totaalconcept van GUTEX

Isolatiematerialen van GUTEX bieden een oplossing voor alle te isoleren onderdelen van een gebouw. De GUTEX platen zijn gemaakt van houtvezel (Nature plus certificering) en geschikt voor binnen en buiten, voor dak, wand en vloer. Als onderdakplaten, buitenbeplating, in binnen- en buitenmuren, tussen dakspanten, in plafondconstructies en in de vloer.

GUTEX heeft alles om duurzaam & energiezuinig te bouwen en biedt absolute zekerheid. Wij kunnen een aantal isolatiesystemen aanbieden tot wel 10 jaar systeemgarantie!*

Binnengevelisolatiesystemen

Binnenisolatiesystemen (na-isolatie van buitenmuur aan de binnenzijde) worden toegepast ter verbetering van de warmte-isolatie, wanneer een buitenisolatie, bv. bij historisch beschermde gebouwen, niet in aanmerking komt. U gebruikt hiervoor de GUTEX Thermoroom®.

Dakrenovatie systeem

De GUTEX dakrenovatie bestaat uit de regen- en hagelsteenzekere onderdakplaat GUTEX Ultratherm, evenals een pakket vochtregulerende isolatie tussen de kepers/spanten uitgevoerd met GUTEX Thermofibre inblaasisolatie of de flexibele GUTEX Thermoflex isolatieplaten. Hier wordt de Multiplex top van 22 of 35mm op bevestigd, deze kan worden gestuct of behangen.

Gevelisolatie systemen

Voor op massief houten ondergrond, minerale ondergrond of vakwerkhuizen

Het gevelisolatiesysteem bestaat uit een dragende houten structuur die met speciale verankering bevestigd wordt. De beplating aan de buitenzijde van de constructie wordt uitgevoerd met de speciaal ontwikkelde GUTEX Durio Thermowall geproduceerd met ecologische houtwolvezel. De holle ruimtes achter de beplating worden met GUTEX Thermofibre of Thermoflex, volledig ingevuld.

Voor op massieve houten wanden en massief metselwerk zonder ventilatie

Het ecologische GUTEX ETICS, bestaat uit éénlagig, homogeen houtwolvezelplaten en pleistersystemen, voldoet aan deze voorwaarden in zeer hoge mate. Hiervoor gebruikt u de GUTEX Thermowall® of  GUTEX Thermowall®-gf.

Vensteraansluitsysteem

Voor de aansluiting van dagkanten venster binnen en buiten gebruikt u de GUTEX Implio® . De Implio zorgt dat alle componenten perfect op elkaar zijn afgestemd.

Aan welke voorwaarden moet u voldoen om systeemgarantie te krijgen*

Een optimaal isolatie-niveau wordt bereikt door correcte toepassing van het complete GUTEX-systeem. U kunt gebruik maken van de 10- jarige garantie indien volgens voorschrift aangebracht met alle originele componenten en door professionele verwerkers.

Om dampopen te bouwen heeft u niet alleen natuurlijke isolatie nodig. De juiste keuze en volgorde van plaatsing van verschillende dampopen materialen zijn belangrijk. Wilt u een offerte ontvangen of vrijblijvend advies in winnen? Neem gerust contact met ons op via 0575 432336 of info@eco-bouwmaterialen.nl.

De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.