Isolatie

Isolatiematerialen

Eco-bouwmaterialen is gespecialiseerd in natuurlijke en duurzame isolatiematerialen. Natuurlijke isolatiematerialen brengen veel voordelen met zich mee, zoals het feit dat het damp-open, vochtregulerend, thermisch isolerend en in veel gevallen ook geluidsisolerend is. Met natuurlijke damp-open isolatiematerialen verbetert u het leefklimaat van uw woning of kantoor en maakt u het pand duurzamer en energiezuiniger.

Wij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wanneer u bij ons besteld, bent u verzekerd van deskundig advies en een snelle levering. U bent ook van harte welkom om het isolatiemateriaal in onze showroom te komen bekijken. Eco-bouwmaterialen, alles voor natuurlijk isoleren!

Isolatiematerialen aanschaffen bij Eco-bouwmaterialen

  • Gratis verzending vanaf €99,-;
  • Snelle levering;
  • Onze klantenservice staat voor u klaar.

Bestel uw isolatiematerialen direct via onze website. Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0575 432 336 of e-mail naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

Natuurlijk isolatiemateriaal als duurzaam alternatief

Natuurlijk isolatiemateriaal is een zeer goed alternatief voor producten zoals steenwol, glaswol, pir en pur. Bij Eco-bouwmaterialen heeft u een ruime keuze aan natuurlijk isolatiemateriaal, u kunt kiezen voor houtvezel, hennep, vlas, schapenwol en/of katoen. Bekijk direct het volledige assortiment in de webshop van Eco-bouwmaterialen. U bent ook van harte welkom alle natuurproducten in onze showroom in Toldijk te komen bekijken (nabij Zutphen, Gelderland).

Duurzaam isoleren

De keuze van het soort duurzame isolatiemateriaal is afhankelijk van de toepassing (dak, wand, vloer) plus uw voorkeur voor een hoge RC waarde (isolatiewaarde) en/of een goede geluidsabsorptie (geluidsisolatie/ akoestische isolatie). Voor iedere toepassing gecombineerd met uw voorkeuren hebben wij geschikte isolatie-oplossingen. Wij leveren hennep isolatie (HempFlax, Isohemp), vlas isolatie (Isovlas), houtvezel isolatie (BestWood en Gutex), schapenwol isolatie (Doscha) en katoen isolatie (Métisse).

Voordelen van natuurlijk isolatiemateriaal

Natuurlijke isoleren brengt veel voordelen met zich mee. Natuurlijke isolatiematerialen beschermen tegen koude, hitte, lawaai en brandgevaar. Tegelijkertijd zijn ze damp-open en toch luchtdicht en bevatten geen giftige stoffen.

Natuurlijk isolatiemateriaal is perfect te combineren met leemstuc, kalkstuc en/of damp-open natuurlijke verven. Creëer uw eigen sfeer met deze natuurlijke materialen. Ideale bestanddelen voor een moderne gebouwschil met een uitgebalanceerd, gezond binnenklimaat. Goed voor mens en milieu!

Bezoek de showroom

Ziet u door de soorten isolatiemateriaal niet meer welke u nodig hebt? Bezoek dan onze showroom. Wij kunnen u alles vertellen over isolatiemateriaal voor de vloer en isolatiemateriaal voor het dak. Onze showroom bevindt zich in Toldijk, nabij Zutphen. U bent van harte welkom.

Natuurlijke isolatie kopen?

Bent u overtuigd van de kwaliteiten van natuurlijk isolatiemateriaal en wilt u natuurlijke isolatie kopen? Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop! In onze webshop en showroom vindt u een uitgebreid assortiment natuurlijk isolatiemateriaal en ons toegewijde team adviseert u graag en is telefonisch (0575-43231) of per e-mail (info@eco-bouwmaterialen.nl) bereikbaar.

Welke soort isolatiematerialen zijn er?

Er bestaan diverse soorten isolatiematerialen. Hierbij kunt u denken aan materialen zoals Métisse, houtvezel, vlas of hennep. Het grote voordeel aan deze materialen is dat deze allemaal natuurlijk en dus duurzaam zijn. Op onze website vindt u diverse duurzame isolatiematerialen.

Welke soort isolatie materiaal is het beste voor mijn toepassing?

Het verschilt welke soort isolatie materiaal u het beste kunt kiezen voor uw toepassing. Hierbij is het belangrijk om te weten welk deel van de ruimte u wilt isoleren. Wij hebben isolatiematerialen voor de muren, het dak of de vloer. Bij de diverse materialen kunt u vinden bij welk deel van de ruimte deze het meest geschikt is. Ook is het hierbij van belang wat uw voorkeur voor de hoogte van de RC waarde (isolatie waarde) is.

Hoeveel kost isolatiemateriaal?

De isolatiematerialen verschillen in prijs. Het ene materiaal is goedkoper dan het andere maar het ligt ook aan de hoeveelheid die u nodig hebt. U kunt op onze website het isolatiemateriaal naar uw keuze zeer eenvoudig aan uw winkelwagen toevoegen. Op deze manier ziet u zeer eenvoudig wat de uiteindelijke prijs wordt. Bij de producten zelf ziet u hoe duur het product is.

Waarom duurzame isolatiematerialen?

Er zitten diverse voordelen aan duurzame en natuurlijke isolatiematerialen. Natuurlijke isolatiematerialen beschermen beter tegen kou, hitte, lawaai en zijn brandbestendiger. Daarbij bevatten deze materialen geen giftige stoffen. Ook kunt u natuurlijk isolatiemateriaal perfect combineren met materialen als leemstuc, kalkstuc en damp-open natuurlijke verven. Een voorbeeld van natuurlijk isolatiemateriaal is hennep.

102
0