Isolatie

Isolatie

Eco-bouwmaterialen is gespecialiseerd in natuurlijke en duurzame isolatiematerialen. Natuurlijke isolatiematerialen brengen veel voordelen met zich mee, zoals het feit dat het damp-open, vochtregulerend, thermisch isolerend en in veel gevallen ook geluidsisolerend is. Met natuurlijke damp-open isolatiematerialen verbetert u het leefklimaat van uw woning of kantoor èn maakt u het duurzamer en energiezuiniger. Natuurlijk isolatiemateriaal is daarom een zeer goed alternatief voor producten zoals steenwol, glaswol, pir en pur. Bij Eco-bouwmaterialen heeft u een ruime keuze aan natuurlijk isolatiemateriaal, u kunt kiezen voor houtvezelhennepvlasschapenwol en/of katoen. Bekijk direct het volledige assortiment in de webshop van Eco-bouwmaterialen. U bent ook van harte welkom alle natuurproducten in onze showroom in Toldijk te komen bekijken (nabij Zutphen, Gelderland).

DUURZAAM ISOLEREN

De keuze van het soort duurzame isolatiemateriaal is afhankelijk van de toepassing (dakwandvloer) plus uw voorkeur voor een hoge RC waarde (isolatiewaarde) en/of een goede geluidsabsorptie (geluidsisolatie/ akoestische isolatie). Voor iedere toepassing gecombineerd met uw voorkeuren hebben wij geschikte isolatie-oplossingen. Wij leveren hennep isolatie (HempFlax, Isohemp), vlas isolatie (Isovlas), houtvezel isolatie (BestWood en Gutex), schapenwol isolatie (Doscha) en katoen isolatie (Métisse).

VOORDELEN VAN NATUURLIJK ISOLATIEMATERIAAL

Natuurlijke isoleren brengt veel voordelen met zich mee. Natuurlijke isolatiematerialen beschermen tegen koude, hitte, lawaai en brandgevaar. Tegelijkertijd zijn ze damp-open en toch luchtdicht en bevatten geen giftige stoffen. Natuurlijk isolatiemateriaal is perfect te combineren met leemstuckalkstuc en/of damp-open natuurlijke verven. Creëer uw eigen sfeer met deze natuurlijke materialen. Ideale bestanddelen voor een moderne gebouwschil met een uitgebalanceerd, gezond binnenklimaat. Goed voor mens en milieu!

NATUURLIJKE ISOLATIE KOPEN?

Bent u overtuigd van de kwaliteiten van natuurlijk isolatiemateriaal en wilt u natuurlijke isolatie kopen? Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop! Bij Eco-bouwmaterialen vindt u een uitgebreid assortiment natuurlijk isolatiemateriaal en het toegewijde team van Eco-bouwmaterialen adviseert u graag en is telefonisch (0575-43231) of per e-mail (info@eco-bouwmaterialen.nl) bereikbaar. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wanneer u bij Eco-bouwmaterialen besteld, bent u verzekerd van deskundig advies en een snelle levering. U bent ook van harte welkom om het isolatiemateriaal in onze showroom te komen bekijken. Eco-bouwmaterialen, alles voor natuurlijk isoleren!

99
0