Gratis verzenden

Vanaf € 99,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Isolatie

Isolatiematerialen

Eco-bouwmaterialen is gespecialiseerd in natuurlijke en duurzame isolatiematerialen. Of u nu uw zolder, kantoor of caravan wilt isoleren, er is altijd een duurzaam of natuurlijk isolatiemateriaal te vinden dat past bij uw klus.

Natuurlijke isolatiematerialen brengen veel voordelen met zich mee, zoals het feit dat het damp-open en vochtregulerend is. Naast een thermisch isolerende functie heeft het aanbrengen van isolatie ook in veel gevallen een geluidsisolerend effect. Met natuurlijke, damp-open isolatiematerialen verbetert u het leefklimaat van uw woning of kantoor en maakt u het pand duurzamer en energiezuiniger.

Wanneer u bij ons besteld, bent u verzekerd van deskundig advies en een snelle levering. U bent ook van harte welkom om het isolatiemateriaal in onze showroom te komen bekijken.

Natuurlijk isolatiemateriaal als duurzaam alternatief

Natuurlijk isolatiemateriaal is een zeer goed alternatief voor producten zoals steenwol, glaswol, pir en pur. Bij Eco-bouwmaterialen heeft u een ruime keuze aan natuurlijk en duurzaam isolatiemateriaal, u kunt kiezen voor isolatiematerialen als houtvezel, hennep, vlas, schapenwol of katoen. Bekijk direct het volledige assortiment in de webshop van Eco-bouwmaterialen.

Duurzaam isoleren

De keuze van het soort duurzame isolatiemateriaal is afhankelijk van de toepassing (dak, wand, vloer) plus uw voorkeur voor een hoge RC waarde (isolatiewaarde) en/of een goede geluidsabsorptie (geluidsisolatie/ akoestische isolatie). Voor iedere toepassing gecombineerd met uw voorkeuren hebben wij geschikte isolatie-oplossingen. Wij leveren diverse merken hennep isolatie, vlas isolatie, houtvezel isolatie, schapenwol isolatie en katoen isolatie.

Voordelen van natuurlijk isolatiemateriaal

Natuurlijk en duurzaam isoleren brengt veel voordelen met zich mee. Natuurlijke isolatiematerialen beschermen tegen kou, hitte, lawaai en brandgevaar. Tegelijkertijd zijn ze damp-open en toch luchtdicht en bevatten geen giftige stoffen. Dit zorgt voor een gezond en prettig woonklimaat in de geisoleerde ruimte.

Natuurlijk isolatiemateriaal is perfect te combineren met leemstuc, kalkstuc en/of damp-open natuur verven. Creëer uw eigen sfeer met deze natuurlijke materialen. Ideale bestanddelen voor een moderne gebouwschil met een uitgebalanceerd, gezond binnenklimaat. Goed voor mens en milieu!

Natuurlijke isolatie kopen?

Bent u overtuigd van de kwaliteiten van natuurlijk isolatiemateriaal en wilt u natuurlijke isolatie kopen? Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop! In onze webshop en showroom in Toldijk (nabij Zutphen) vindt u een uitgebreid assortiment natuurlijk isolatiemateriaal en ons toegewijde team adviseert u graag en is telefonisch 0575-43231 of per e-mail info@eco-bouwmaterialen.nl bereikbaar.

Welke duurzame isolatiematerialen zijn er?

Er bestaan diverse soorten duurzame en natuurlijke isolatiematerialen. Hierbij kunt u denken aan isolatiematerialen zoals katoen, schapenwol, houtvezel, vlas of hennep. Het grote voordeel aan deze materialen is dat deze allemaal natuurlijk zijn en dus een gezonde bijdrage leveren aan uw leef- en werkruimtes.

Welke soort isolatiemateriaal is het beste voor mijn toepassing?

Het verschilt bijvoorbeeld per ruimte, doel (bijvoorbeeld geluid of kou) en welke soort isolatiemateriaal u het beste kunt kiezen voor uw toepassing. Hierbij is het belangrijk om te weten welk deel van de ruimte u wilt isoleren. Wij hebben isolatiematerialen voor de muren, het dak of de vloer. In onze webshop staat bij elk product beschreven waar het materiaal het beste toegepast kan worden. Ook kunt u daar terug lezen wat de RC waarde (isolatie waarde) is van het materiaal is.

Waarom duurzame isolatiematerialen?

Er zitten diverse voordelen aan duurzame en natuurlijke isolatiematerialen. Natuurlijke isolatiematerialen beschermen beter tegen kou, hitte, lawaai en zijn brandbestendiger. Daarbij bevatten deze materialen geen giftige stoffen. Ook kunt u natuurlijk isolatiemateriaal perfect combineren met andere natuurlijke materialen als leemstuc, kalkstuc en damp-open natuurlijke verven. Met de keuze voor een natuurlijk isolatiemateriaal kiest u voor een gezond leefklimaat van uw woon- of werkruimte.

Hoeveel kost isolatiemateriaal?

De isolatiematerialen verschillen in prijs en RC-waarde (isolatie waarde). U kunt op onze webshop het isolatiemateriaal naar uw keuze zeer eenvoudig aan uw winkelwagen toevoegen. Op deze manier ziet u wat de uiteindelijke prijs wordt bij de hoeveelheid die u wilt bestellen. Heeft u een groter project of wilt u dat wij met u meedenken? Wij maken graag een vrijblijvende offerte, deze kunt u aanvragen door een mail te sturen naar info@eco-bouwmaterialen.nl

120
0