Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Vlas isolatie

Vlas isolatie

Eco-bouwmaterialen is gespecialiseerd in natuurlijke en duurzame isolatie, zoals vlas isolatie. Wanneer u op zoek bent naar natuurlijke isolatie, is vlas isolatie uitermate geschikt. Vlas is een natuurlijk isolatiemateriaal dat geschikt is voor isolatie binnen en buiten en voor het isoleren van vloeren, spouw, wanden en daken. Isovlas PL bijvoorbeeld is bij uitstek geschikt voor passiefhuizen en nul-energiewoningen. Het is flexibel materiaal en gemakkelijk te verwerken.  Bekijk direct het volledige assortiment in de webshop van Eco-bouwmaterialen.

Isoleren met vlas

Vlas is een cradle to cradle product, 100% herbruikbaar en 100% afbreekbaar. Isovlas laat zien dat efficiënt bouwen op basis van de zwaarste normen en eisen voor temperatuur- en geluidsisolatie, gezondheid, duurzaamheid, positieve CO2 balans en milieu mogelijk is. Vlas isolatie is scherp geprijsd ten opzichte van minerale wol, hardschuim of andere materialen. Verrassend betaalbaar!

Voordelen van vlasisolatie

Duurzame isolatiematerialen, zoals vlas isolatie, brengen veel voordelen met zich mee. Niet alleen het milieu is bij duurzame isolatiematerialen gebaat, maar u ook! De voordelen van de natuurlijke isolatiematerialen van Eco-bouwmaterialen zijn:

  • Unieke, ongeëvenaarde temperatuurdempingsfactor;
  • Akoestisch ongeëvenaard;
  • Uniek klimaatregulerend;
  • Winterwarm, zomerkoel;
  • 100% natuurlijk recyclebaar;
  • Bio based product;
  • Positieve CO2 balans.

Bestel direct vlasisolatie in onze webshop

Bent u overtuigd van werking van de duurzame en natuurlijke isolatie van Eco-bouwmaterialen en wilt u  vlasisolatie kopen? Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

5
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.
0