Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Naturetherm houtvezel

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Naturetherm houtvezel

Eco-bouwmaterialen is gespecialiseerd in natuurlijk isolatiemateriaal, zoals houtvezel isolatie. Wij bieden het complete en uitgebreide assortiment van Naturetherm houtvezelisolatie aan. Met Naturetherm binnenisolatiesystemen heeft u de keuze uit een aantal complete systemen op natuurlijke basis voor de binnenisolatie van buitengevels bestaande uit materialen die zich al jaren hebben bewezen in de praktijk.

De Naturetherm houtvezelisolatie combineert een groot aantal ongeëvenaarde intelligente eigenschappen en heeft ongeveer dezelfde ‘isolatiewaarde’ (thermisch) als glas/steenwol. Naturetherm heeft een uitstekende vochtgeleiding en heeft een positieve invloed op condensvocht uit de wand. Het zorgt tevens voor verhindering van schimmelgroei en draagt bij aan een gezond en prettig leefklimaat.

Deze unieke combinatie van eigenschappen maken Naturetherm houtvezelisolatieplaten uitermate geschikt voor de na-isolatie aan de binnenzijde van ongeïsoleerde buitengevels. De Naturetherm MW platen zijn geschikt voor metselwerkgevels.

Toepassingsgebieden Naturetherm

  • Als na-isolatie aan de binnenzijde van ongeïsoleerde buitengevels.
  • Als stucbare isolatie voor toepassing op (HSB) houtskeletbouw, metalen staanders, damwand, etc. (buitenzijde)
  • Voor de buitenzijde van gevels.

Voordelen Naturetherm isolatie

  • Hoge thermische isolatie;
  • Zomerhitte bescherming;
  • Verbetert het binnenklimaat;
  • Enorme geluidsisolatie;
  • Houdt warmte vast, waardoor extra reducering stookkosten;
  • Circulair product.

Bestel direct uw Naturetherm houtvezel in onze webshop

Bent u overtuigd van werking van de duurzame en natuurlijke isolatie van Eco-bouwmaterialen en wilt u houtvezel isolatie kopen? Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

0
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.