Houtvezel isolatie

Houtvezel isolatie

Bent u op zoek naar houtvezel isolatie van bekende merken als Bestwood, Naturetherm of Gutex? Dan bent u op de juiste plek beland: de webshop van Eco-bouwmaterialen.nl. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijk en duurzaam isolatiemateriaal. Met houtvezelisolatie maakt u uw woning of kantoor energiezuiniger.

Uitstekend leefcomfort

Houtvezel is geschikt voor zowel isolatie binnen als buiten. Net als voor het isoleren van daken, vloeren, spouw, wanden, bepleisterde buitengevels en aan de binnenzijde isoleren van de buitenmuur. Ook is houtvezelisolatie zeer bruikbaar voor nieuwbouw en houtskeletbouw.

De voordelen van duurzaam isolatiemateriaal

Zoals gezegd is houtvezel isolatie een voorbeeld van duurzaam isolatiemateriaal. De kenmerken van duurzame isolatiematerialen zijn: de materialen waarborgen een diffusie-open, duurzame en kwalitatieve isolatie en garanderen een uitstekend leefcomfort. De voordelen van natuurlijke isolatie zetten we voor u op een rij:

  • Aangenaam leefklimaat;
  • Damp-open;
  • Vochtregulerend;
  • Thermisch isolerend;
  • Winterwarm en zomerkoel;
  • Geluidsisolerend;
  • Vuurbestendig;

Ons ruime assortiment

Bij Eco-bouwmaterialen heeft u een ruime keuze aan isolatiemateriaal. U kunt kiezen uit houtvezel isolatie materiaal, hennep isolatiemateriaal, vlas isolatie materiaal, schapenwol isolatiemateriaal en katoen isolatie materiaal.

Bestel direct uw houtvezel isolatie platen in onze webshop

Bent u overtuigd van de duurzame bouwmaterialen van Eco-bouwmaterialen en wilt u houtvezel isolatie kopen? Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien, kom dan langs in onze showroom.

U kunt met uw vragen ook telefonisch bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336.

17
0