Gratis verzenden

Vanaf € 99,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Houtvezel isolatie

Houtvezel isolatie

Bent u op zoek naar houtvezelisolatie van bekende merken als Bestwood, Naturetherm of Gutex? Dan bent u op de juiste plek beland: de webshop van Eco-bouwmaterialen.nl. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijk en duurzaam isolatiemateriaal. Met houtvezelisolatie maakt u uw woning of kantoor energiezuiniger.

Uitstekend leefcomfort

Houtvezel is geschikt voor zowel isolatie binnen als buiten. Net als voor het isoleren van daken, vloeren, spouw, wanden, bepleisterde buitengevels en aan de binnenzijde isoleren van de buitenmuur. Ook is houtvezelisolatie zeer bruikbaar voor nieuwbouw en houtskeletbouw.

De voordelen van duurzaam isolatiemateriaal

Zoals gezegd is houtvezel isolatie een voorbeeld van duurzaam isolatiemateriaal. De kenmerken van duurzame isolatiematerialen zijn: de materialen waarborgen een diffusie-open, duurzame en kwalitatieve isolatie en garanderen een uitstekend leefcomfort. De voordelen van natuurlijke isolatie zetten we voor u op een rij:

  • Aangenaam leefklimaat;
  • Damp-open;
  • Vochtregulerend;
  • Thermisch isolerend;
  • Winterwarm en zomerkoel;
  • Geluidsisolerend;
  • Vuurbestendig;

Ons ruime assortiment

Bij Eco-bouwmaterialen heeft u een ruime keuze aan natuurlijk en duurzaam isolatiemateriaal. U kunt kiezen uit isolatiematerialen zoals houtvezel, hennep, vlas, schapenwol en katoen.

Bestel direct uw houtvezelisolatie platen in onze webshop

Bent u overtuigd van werking van de duurzame en natuurlijke isolatie van Eco-bouwmaterialen en wilt u houtvezel isolatie kopen? Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

32
0