Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Gutex houtvezel

Gutex Thermoflex, pak

41.0072.00
Dakisolatie

Gutex Multitherm, per plaat

16.2038.50
Akoestische isolatie

Gutex Multiplex-Top, plaat

20.2527.50
Dakisolatie
Out of stock!

Gutex Thermoflat, plaat

25.5041.00
Dakisolatie

Gutex Thermoflex, pallet

415.45547.27
Dakisolatie

Gutex Multitherm, pallet

768.00826.00
Akoestische isolatie
Out of stock!
Akoestische isolatie

Gutex Thermoroom, pallet

365.00490.00
Akoestische isolatie

Gutex Ultratherm, pallet

848.00916.00
Dakisolatie

Gutex Multiplex-Top, pallet

770.00870.00
Dakisolatie

Gutex Thermosafe-wd, pallet

1,056.001,128.00
Akoestische isolatie

Gutex houtvezel isolatie

Gutex houtvezel isolatie kopen om bestaande ruimtes natuurlijk te isoleren? Dan kunt u terecht in de webshop van Eco-bouwmaterialen. Eco-bouwmaterialen heeft een uitgebreid assortiment van Gutex die u kunt toepassen. In het assortiment vindt u producten terug voor het isoleren van uw dak, wanden, plafonds en vloeren. De producten van Gutex worden al ruim 85 jaar duurzaam geproduceerd in Duitsland. Van houtwolvezel maakt dit familiebedrijf 100% natuurlijke isolatieproducten zonder toevoeging van schadelijke stoffen.

Toepassingen Gutex houtvezel isolatie

Gutex produceert haar isolatiemateriaal van resthout uit de houtindustrie. Dit resthout wordt door middel van een natuurlijke bindmiddel gebonden tot duurzame isolatieplaten. Alle producten van Gutex zijn op elkaar afgestemd, er is voor bijna elke situatie een standaardoplossing mét systeemgarantie.

Voor gevelisolatie kunt u bijvoorbeeld aan de slag met Gutex Thermofibre. Van binnenuit isoleren? Dan is de Gutex Thermowall zeer geschikt. Voor dak zijn ook meerdere oplossingen beschikbaar zoals Gutex Ultratherm. Daarnaast zijn er voor vloerisolatie diverse producten zoals de Gutex Thermosafe. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van Gutex!

Ecologische gecertificeerd

Met diverse certificeringen en een systeemgarantie is Gutex een gezonde en duurzame keuze voor de toekomst. Houtvezelisolatie heeft goede isolerende eigenschappen en daarnaast draagt het ook bij aan een gezonde leefomgeving. Denk hierbij aan vochtregulerende eigenschappen, hoge geluidsisolatie en bescherming tegen hitte en kou. Allemaal hebben ze een positief effect op uw leefcomfort!

Kosten Gutex houtvezel isolatie

Bent u benieuwd naar de kosten van Gutex isolatie? Gemakkelijk vindt u alle prijzen per plaat of pallet terug in onze webshop. Wenst u  persoonlijk advies en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte, dan kunt u ons per mail of telefoon bereiken.

Voordelen Gutex houtvezel isolatie

Een damp-open, duurzame en kwalitatieve isolatie garandeert een uitstekend leefcomfort. Creëer dit door de houtvezelisolatie van Gutex toe te passen. Voor u de voordelen van deze natuurlijke isolatie kort op een rij:

  • 100% PEFC en SFC gecertificeerd hout;
  • Nature Plus keurmerk, het strengste keurmerk voor ecologische producten in de bouw, garandeert een duurzame herkomst en zuiver productieproces;
  • Aangenaam leefklimaat;
  • Damp-open;
  • Vochtregulerend;
  • Thermisch isolerend;
  • Winterwarm en zomerkoel;
  • Geluidsisolerend;
  • Vuurbestendig;
  • Geen negatieve gevolgen bij het verwerken van de isolatie voor de gezondheid.

Bestel direct uw Gutex isolatie in onze webshop

Bent u overtuigd van werking van de duurzame en natuurlijke isolatie van Eco-bouwmaterialen en wilt u Gutex isolatie kopen? Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

Waarom Gutex houtvezelisolatie?

De producten van Gutex worden al ruim 85 jaar duurzaam geproduceerd in Duitsland. Van houtwolvezel maakt dit familiebedrijf 100% natuurlijke isolatieproducten zonder toevoeging van schadelijke stoffen. Het isolatiemateriaal bestaat uit resthout uit de houtindustrie. Dit resthout wordt door middel van een natuurlijke bindmiddel gebonden tot duurzame isolatieplaten. Alle producten van Gutex zijn op elkaar afgestemd, er is voor bijna elke situatie een standaardoplossing mét systeemgarantie.

Gutex isolatiewaarde

Met diverse certificeringen en een systeemgarantie is Gutex een gezonde en duurzame keuze voor de toekomst. Houtvezelisolatie heeft goede isolerende eigenschappen en daarmee zijn hoge isolatiewaardes te behalen.

Gutex houtflex/ thermoflex

De nieuwe Gutex Thermoflex flexibele houtwolplaat kunt u gebruiken bij voorzetwanden en houtskeletbouw. Zoals voor dakisolatie, isolatie tussen balkenplafonds en zoldervloeren, buitenisolatie in gevels en binnenisolatie van buiten- en binnenwanden zijn de platen erg geschikt.

Een voordeel van de nieuwe Gutex Thermoflex flexibele houtwolplaat is dat deze merkbaar minder stof dan vergelijkbare isolatiematten creëert. Dit vertaalt zich in een betere en gezondere woon- en werkomgeving. Bij de verwerking zult u merken hoe snel en schoon de isolatieplaat te snijden is. Zodoende wordt een snellere verwerkingstijd bewerkstelligd en minder afval gecreëerd. Bovendien blijft het materiaal ook langdurig vormvast zitten. Gutex Thermoflex voldoet aan de eisen van hoge isolatiewaarde: vandaag, morgen en in de toekomst.

Gutex vloerisolatie

Voor vloerisolatie zijn er diverse producten zoals de Gutex Thermosafe. Voor gevelisolatie kunt u bijvoorbeeld aan de slag met Gutex Thermofibre. Van binnenuit isoleren? Dan is de Gutex Thermowall zeer geschikt. Voor dak zijn ook meerdere oplossingen beschikbaar zoals Gutex Ultratherm. Alle producten van Gutex zijn op elkaar afgestemd, er is voor bijna elke situatie een standaardoplossing mét systeemgarantie.

Prijs Gutex isolatie

Bent u benieuwd naar de kosten van Gutex isolatie? Gemakkelijk vindt u alle prijzen per plaat of pallet terug in onze webshop. Wenst u persoonlijk advies en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Wij zijn telefonisch te bereiken op0575 432 336of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl. We adviseren u graag.

14
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.
0