Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Gutex houtvezel

Gutex Multiplex-Top

Oorspronkelijke prijs was: €20.59 – €911.25.Huidige prijs is: €20.59 – €880.69.
Actie!

Gutex Multitherm, pallet

Oorspronkelijke prijs was: €738.25 – €826.00.Huidige prijs is: €655.43 – €743.40.
Actie!

Gutex Thermoroom, pallet

Oorspronkelijke prijs was: €461.16 – €493.92.Huidige prijs is: €461.16 – €491.90.
Actie!

Gutex Thermowall-gf, pallet

Oorspronkelijke prijs was: €1,893.00.Huidige prijs is: €1,625.00.
Actie!

Gutex Thermoinstal

Oorspronkelijke prijs was: €14.20 – €1,192.80.Huidige prijs is: €14.20 – €1,133.16.
Actie!

Gutex Thermoflex

Oorspronkelijke prijs was: €35.61 – €592.72.Huidige prijs is: €35.61 – €508.93.
Dakisolatie

Gutex Multiplex-Top, plaat

20.5927.95
Dakisolatie

Gutex Ultratherm, pallet

848.00916.00
Dakisolatie

Gutex Thermosafe-wd, pallet

1,056.001,128.00
Akoestische isolatie

Gutex Multitherm, per plaat

17.5073.82
Akoestische isolatie
Out of stock!

Gutex Thermofloor

6.8710.30
Gutex houtvezel

Gutex Thermoroom, per plaat

10.2924.88
Gutex houtvezel

Gutex isolatie (houtvezelisolatie)

Gutex isolatie nodig om bestaande ruimtes in huis natuurlijk te isoleren? Dan kunt u terecht in de webshop van Eco-bouwmaterialen. We hebben een uitgebreid assortiment aan Gutex houtvezel isolatieplaten en pallets die u op verschillende plekken kunt toepassen. In het assortiment vindt u bijvoorbeeld producten terug voor het isoleren van uw dak, wanden, plafonds en vloeren. Gutex houtvezelisolatie wordt al ruim 85 jaar duurzaam geproduceerd in Duitsland. Van houtwolvezel maakt dit familiebedrijf 100% natuurlijke isolatieproducten zonder toevoeging van schadelijke stoffen.

Wat is Gutex houtvezelisolatie?

Gutex produceert haar isolatiemateriaal van resthout uit de houtindustrie. Dit resthout wordt door middel van een natuurlijk bindmiddel gebonden tot duurzame isolatieplaten. Alle producten van Gutex zijn op elkaar afgestemd, er is voor bijna elke situatie een standaardoplossing mét systeemgarantie.

Ecologisch gecertificeerd

Met diverse certificeringen en een systeemgarantie is Gutex isolatie een gezonde en duurzame keuze voor de toekomst. Gutex houtvezelisolatie heeft goede isolerende eigenschappen en daarnaast draagt het bij aan een gezonde leefomgeving. Denk hierbij aan vochtregulerende eigenschappen, hoge geluidsisolatie en bescherming tegen hitte en kou. Stuk voor stuk hebben ze een positief effect op uw leefcomfort!

Wat zijn de voordelen?

Een dampopen, duurzame en kwalitatieve isolatie garandeert een uitstekend leefcomfort. Creëer dit door de houtvezelisolatie van Gutex toe te passen. We zetten de voordelen van deze natuurlijke isolatie voor u op een rij:

  • 100% PEFC en SFC gecertificeerd hout;
  • Nature Plus keurmerk, het strengste keurmerk voor ecologische producten in de bouw, garandeert een duurzame herkomst en zuiver productieproces;
  • Aangenaam leefklimaat;
  • Damp-open;
  • Vochtregulerend;
  • Thermisch isolerend;
  • Winterwarm en zomerkoel;
  • Geluidsisolerend;
  • Vuurbestendig;
  • Geen negatieve gevolgen bij het verwerken van de isolatie voor de gezondheid.

Waar kunt u Gutex houtvezel isolatieplaten toepassen?

Voor gevelisolatie kunt u bijvoorbeeld aan de slag met Gutex Thermofibre. Van binnenuit isoleren? Dan is de Gutex Thermowall zeer geschikt. Voor dak zijn ook meerdere oplossingen beschikbaar zoals Gutex Ultratherm. Daarnaast zijn er voor vloerisolatie diverse producten zoals de Gutex Thermosafe. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van Gutex!

Gutex Thermoflex

Een van de meest gebruikte Gutex isolatie producten is Gutex Thermoflex. Dit is een isolatieplaat die vaak wordt ingezet voor isolatie van voorzetwanden en houtskeletbouw. Voorbeelden zijn dakisolatie, isolatie tussen balkenplafonds en zoldervloeren, buitenisolatie in gevels en binnenisolatie van buiten- en binnenwanden. Gutex Thermoflex is een houtwolplaat die stabiel en klemvast is, daardoor kan de plaat gemakkelijk tussen houten structuren geplaatst worden.

Wat kost het?

Bent u benieuwd naar de kosten van Gutex isolatie? Gemakkelijk vindt u alle prijzen per plaat of per pallet terug in onze webshop. Wenst u persoonlijk advies en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan per mail of telefonisch.

Ontdek ons uitgebreide assortiment

In ons assortiment vindt u genoeg ander isolatiemateriaal en plaatmateriaal. Bijvoorbeeld isovlas bouwisolatie en vloerplaten voor isolatie van vloeren. Ontdek al onze isolatiematerialen op de website. Naast verschillende soorten isolatiematerialen hebben we nog veel meer ecologische bouwmaterialen in ons assortiment. Zo bieden we diverse leem producten aan, zoals basis leem, leemstuc en leemverf. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment en bestel de producten die u nodig heeft voor uw project.

Bestel direct Gutex isolatie in onze webshop

Bent u overtuigd van de werking van de duurzame en natuurlijke Gutex isolatie en wilt u een houtvezelisolatie pallet of plaat kopen? Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per e-mail op info@eco-bouwmaterialen.nl. U mag ook het contactformulier op de website invullen.

Waarom Gutex houtvezelisolatie?

De producten van Gutex worden al ruim 85 jaar duurzaam geproduceerd in Duitsland. Van houtwolvezel maakt dit familiebedrijf 100% natuurlijke isolatieproducten zonder toevoeging van schadelijke stoffen. Het isolatiemateriaal bestaat uit resthout uit de houtindustrie. Dit resthout wordt door middel van een natuurlijke bindmiddel gebonden tot duurzame isolatieplaten. Alle producten van Gutex zijn op elkaar afgestemd, er is voor bijna elke situatie een standaardoplossing mét systeemgarantie.

Gutex isolatiewaarde

Met diverse certificeringen en een systeemgarantie is Gutex een gezonde en duurzame keuze voor de toekomst. Houtvezelisolatie heeft goede isolerende eigenschappen en daarmee zijn hoge isolatiewaardes te behalen.

Gutex houtflex/ thermoflex

De nieuwe Gutex Thermoflex flexibele houtwolplaat kunt u gebruiken bij voorzetwanden en houtskeletbouw. Zoals voor dakisolatie, isolatie tussen balkenplafonds en zoldervloeren, buitenisolatie in gevels en binnenisolatie van buiten- en binnenwanden zijn de platen erg geschikt.

Een voordeel van de nieuwe Gutex Thermoflex flexibele houtwolplaat is dat deze merkbaar minder stof dan vergelijkbare isolatiematten creëert. Dit vertaalt zich in een betere en gezondere woon- en werkomgeving. Bij de verwerking zult u merken hoe snel en schoon de isolatieplaat te snijden is. Zodoende wordt een snellere verwerkingstijd bewerkstelligd en minder afval gecreëerd. Bovendien blijft het materiaal ook langdurig vormvast zitten. Gutex Thermoflex voldoet aan de eisen van hoge isolatiewaarde: vandaag, morgen en in de toekomst.

Gutex vloerisolatie

Voor vloerisolatie zijn er diverse producten zoals de Gutex Thermosafe. Voor gevelisolatie kunt u bijvoorbeeld aan de slag met Gutex Thermofibre. Van binnenuit isoleren? Dan is de Gutex Thermowall zeer geschikt. Voor dak zijn ook meerdere oplossingen beschikbaar zoals Gutex Ultratherm. Alle producten van Gutex zijn op elkaar afgestemd, er is voor bijna elke situatie een standaardoplossing mét systeemgarantie.

Prijs Gutex isolatie

Bent u benieuwd naar de kosten van Gutex isolatie? Gemakkelijk vindt u alle prijzen per plaat of pallet terug in onze webshop. Wenst u persoonlijk advies en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Wij zijn telefonisch te bereiken op0575 432 336of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl. We adviseren u graag.

32
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.