Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Geluidsisolatie

Gutex Multitherm, plaat

15.3021.50
Akoestische isolatie
Akoestische isolatie
Akoestische isolatie
Akoestische isolatie

HempFlax Premium, per pak

44.2568.60
Dakisolatie
Out of stock!
Akoestische isolatie
Akoestische isolatie
Out of stock!
Akoestische isolatie

Geluidsisolatie

Geluidisolatie nodig voor het verminderen van geluid uit de omgeving, of eigen geluid? Eco-bouwmaterialen is specialist in duurzame geluids isolatie. In onze webshop vindt u een breed assortiment aan natuurlijk geluidsisolatiemateriaal. U kunt bij ons geluidsisolatie aanschaffen voor diverse ruimtes. De meest voorkomende geluidsisolatie is voor in de muren. Het kan zijn dat u uw huis beter wil isoleren qua geluid, maar ook uw kantoor moet u niet vergeten.

Dankzij onze geluidsisolerende materialen kunt u elke ruimte isoleren die u maar geïsoleerd wilt hebben. Bekijk het isolatiemateriaal uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Orders boven de €99-, worden gratis verzonden, bovendien heeft u uw bestelling al binnen 3 werkdagen in huis.

Belang van geluidsisolatie

Geluidsoverlast is een van de meest bekende ergernissen binnen kantoren en huishoudens. Wenst u meer rust in uw woning of werkruimte? Dan is het een goed idee om te investeren in isolatiemateriaal voor in de vloer of plafond dat een geluiddempende werking heeft. Op deze manier kunt u omgevingsgeluiden verminderen, of eigen geluid tegen gaan. Deze vorm van isolatie zorgt ervoor dat geluid niet wordt overgedragen door trillingen, luchtgeluid en contactgeluid. Daardoor wordt het een stuk stiller en daarmee rustiger in de ruimte, doordat de akoestiek verbetert.

Wist u dat de akoestiek in een ruimte sterk verbetert wanneer je geluidsisolatie aanbrengt? Ten slotte zorgt geluidsisolatie er ook voor dat bepaalde geluiden de ruimte niet kunnen verlaten. Het is mogelijk om de vloer, de muren en het plafond te isoleren met een isolatiemateriaal. Voor het isoleren van de vloer, muur of het plafond kunt u onder andere gebruik maken van natuurlijke geluidsisolatie.

Verbeterde akoestiek

Een van de voordelen van het isoleren van uw woning of bedrijfspand, is een verbeterde akoestiek. Akoestische installatie is immers niet voor niets een alternatief woord voor geluidsisolatie. Wanneer u investeert in geluidsisolatie, zorgen deze materialen ervoor dat geluid binnen of buiten een specifieke ruimte blijft. Doorgaans worden geluiden niet geïsoleerd door een schuim of wol, maar door materialen die over een hoge massa beschikken. Ook isolatiematerialen met een open structuur zijn zeer geschikt voor het verbeteren van de akoestiek, aangezien het geluid in dat geval makkelijk opgenomen kan worden.

Natuurlijke geluidsisolatie

Voor geluid isoleren in een ruimte kunt u gebruik maken van verschillende soorten isolatiemateriaal. Hierbij kunt u denken aan de veelgebruikte materialen zoals vlokkenschuim, foamplaten en Gyproc platen. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een natuurlijke en duurzame optie, in de vorm van natuurlijke geluidsisolatie. Natuurlijke materialen zijn juist heel geschikt voor gebruik als geluidsinstallatie, omdat de natuurlijke vezels die hier in zitten door hun structuur en vorm optimaal in staat zijn om geluid niet alleen te absorberen, maar ook te dempen.

Voordelen van natuurlijke geluidsisolatie

Als u natuurlijke geluidsisolatie wilt in uw woning heeft Eco-bouwmaterialen diverse duurzame oplossingen voor uw vloer, plafond, muur en/of dak. Door het gebruik van natuurlijke en damp-open geluidsisolatiematerialen wordt uw woning ook nog energiezuiniger en verbetert u uw leef- en wooncomfort. Goed voor uzelf, het milieu en de portemonnee!

Natuurlijke geluidsisolatie voor in de vloer, muur of het plafond kent een aantal voordelen:

  • Sterk geluidsisolerend tot wel 95% geluidsabsorberend;
  • Gezond wonen;
  • Bevat geen schadelijke stoffen;
  • Aangenaam leefklimaat;
  • Ademend;
  • Vochtregulerend;
  • Luchtdicht;
  • Bescherming tegen winterkou en zomerhitte.

Uitgebreid assortiment

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan allerlei soorten natuurlijk isolatie voor het realiseren van geluidsisolatie. Hierbij kunt u denken aan hennep, katoen, wol, vlas, cellulose, houtvezel. Welk soort natuurlijke geluidsisolatie geschikt is binnen de woning of het bedrijfspand, is afhankelijk van de toepassing. Zo is een hennepblok van het merk IsoHemp bijvoorbeeld geschikt voor gebruik bij binnenisolatie, vloerisolatie, isolatie van platte daken en binnenmetselwerk.

Deze soort natuurlijke geluidsisolatie voldoet optimaal aan de huidige normen en heeft het vermogen om opgeslagen warmte vrij te geven, waardoor de ruimte in de zomer minder warm is en in de winter minder koud. Een hennepblok werkt als een echte warme buffer en beperkt temperatuurwisselingen. Ook de andere natuurlijke en duurzame isolatiematerialen uit het assortiment van Eco Bouwmaterialen zijn geschikt voor vele toepassingen.

Bestel direct duurzame geluidsisolatie in onze webshop

Bent u overtuigd van werking van de duurzame en natuurlijke isolatie van Eco-bouwmaterialen en wilt u duurzame geluidsisolatie kopen voor het isoleren van uw woning of bedrijfspand? Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

Meer weten over isolatie met gebruik van natuurlijke materialen voor in de muur, het plafond of de vloer? U kunt met uw vragen over isoleren bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie.

38
0