Op dit moment hebben enkele artikelen een langere levertijd in verband met de zomerperiode. Houdt hier rekening mee bij het plaatsen van uw bestelling.

Gratis verzenden

Vanaf € 99,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Geluidsisolatie

Akoestische isolatie
Akoestische isolatie
Akoestische isolatie
Akoestische isolatie
Akoestische isolatie

Gutex Thermowall-GF, pallet

1,291.401,304.50
Akoestische isolatie

HempFlax Premium, per pak

44.2568.60
Dakisolatie
Akoestische isolatie

Geluidsisolatie

Geluidsolatie nodig voor het verminderen van geluid uit de omgeving, of eigen geluid? Eco-bouwmaterialen is specialist in duurzame geluids isolatie. In onze webshop vindt u een breed assortiment aan natuurlijk geluidsisolatiemateriaal. U kunt bij ons geluidsisolatie aanschaffen voor diverse ruimtes. De meest voorkomende geluidsisolatie is voor in de muren. Het kan zijn dat u uw huis beter wil isoleren qua geluid, maar ook uw kantoor moet u niet vergeten.

Dankzij onze geluidsisolerende materialen kunt u elke ruimte isoleren die u maar geïsoleerd wilt hebben. Bekijk de verschillende isolatiematerialen uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Orders boven de €99-, worden gratis verzonden, bovendien heeft u uw bestelling al binnen 3 werkdagen in huis.

Belang van geluidsisolatie

Geluidsoverlast is een van de meest bekende ergernissen binnen kantoren en huishoudens. Wenst u meer ruste in uw woning of werkruimte? Dan is het een goed idee om te investeren in isolatiemateriaal dat een geluiddempende werking heeft. Op deze manier kunt u omgevingsgeluiden verminderen, of eigen geluid tegen gaan. Deze vorm van isolatie zorgt ervoor dat geluid niet wordt overgedragen door trillingen, luchtgeluid en contactgeluid. Daardoor wordt het een stuk stiller en daarmee rustiger in de ruimte.

Wist u dat de akoestiek in een ruimte ook verbetert wanneer je geluidsisolatie aanbrengt? Ten slotte zorgt geluidsisolatie er ook voor dat bepaalde geluiden de ruimte niet kunnen verlaten. Het is mogelijk om de vloer, de muren en het plafond te isoleren met een isolatiemateriaal.

Natuurlijke geluidsisolatie

Voor het isoleren van de ruimte kunt u gebruik maken van verschillende soorten isolatiemateriaal. Hierbij kunt u denken aan de veelgebruikte materialen zoals vlokkenschuim, foamplaten en Gyproc platen. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een natuurlijke en duurzame optie, in de vorm van natuurlijke geluidsisolatie. Natuurlijke materialen zijn juist heel geschikt voor gebruik als geluidsinstallatie, omdat de natuurlijke vezels die hier in zitten door hun structuur en vorm optimaal in staat zijn om geluid niet alleen te absorberen, maar ook te dempen.

Voordelen van natuurlijke geluidsisolatie

Als u natuurlijke geluidsisolatie wilt in uw woning heeft Eco-bouwmaterialen diverse duurzame oplossingen voor uw vloer, plafond, muur en/of dak. Door het gebruik van natuurlijke en damp-open geluidsisolatiematerialen wordt uw woning ook nog energiezuiniger en verbetert u uw leef- en wooncomfort. Goed voor uzelf, het milieu en de portemonnee!

Natuurlijke geluidsisolatie kent een aantal voordelen:

  • Sterk geluidsisolerend tot wel 95% geluidsabsorberend;
  • Gezond wonen;
  • Bevat geen schadelijke stoffen;
  • Aangenaam leefklimaat;
  • Ademend;
  • Vochtregulerend;
  • Luchtdicht;
  • Bescherming tegen winterkou en zomerhitte.

Uitgebreid assortiment

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan allerlei soorten natuurlijk isolatie voor het realiseren van geluidsisolatie. Hierbij kunt u denken aan hennep, katoen, wol, vlas, cellulose, houtvezel. Welk soort natuurlijke geluidsisolatie geschikt is binnen de woning of het bedrijfspand, is afhankelijk van de toepassing. Zo is een hennepblok van het merk IsoHemp bijvoorbeeld geschikt voor gebruik bij binnenisolatie, vloerisolatie, isolatie van platte daken en binnenmetselwerk.

Deze soort natuurlijke geluidsisolatie voldoet optimaal aan de huidige normen en hebben het vermogen om opgeslagen warmte vrij te geven, waardoor de ruimte in de zomer minder warm is en in de winter minder koud. Een hennepblok werkt als een echte warme buffer en beperkt temperatuurwisselingen. Ook de andere natuurlijke en duurzame isolatiematerialen uit het assortiment van Eco Bouwmaterialen zijn geschikt voor vele toepassingen.

Bestel direct duurzame geluidsisolatie in onze webshop

Bent u overtuigd van werking van de duurzame en natuurlijke isolatie van Eco-bouwmaterialen en wilt u duurzame geluidsisolatie kopen voor het isoleren van uw woning of bedrijfspand? Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen over isoleren bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

Welke soorten geluidsisolatie verkoopt Eco Bouwmaterialen?

Bij Eco Bouwmaterialen kunt u diverse soorten geluidsisolatie materialen kopen. Dit zijn houtwolplaat isolatie, Métisse katoen isolatie, isolatie van hennepblokken en houtvezelisolatie.

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

Voor welke ruimtes is geluidsisolatie toepasbaar?

U kunt geluidsisolatie op diverse ruimtes toepassen. Hierbij kunt u denken aan geluidsisolatie van een kantoor. Dit kan zowel een kantoor aan huis of een kantoorpand zijn. Bij een ruimte kunt u niet alleen de muren, maar ook de vloer en het plafond voorzien van isolatiemateriaal.

Hoeveel kost geluidsisolatie?

De prijs van geluidsisolatie verschilt tussen de diverse materialen en de hoeveelheid materiaal die u nodig hebt. U kunt via onze website zeer eenvoudig de materialen die u nodig hebt aan uw winkelwagen toevoegen. U ziet dan direct wat de totaalprijs wordt.

Welke soort geluidsisolatie is geschikt voor mijn toepassing?

Welk materiaal het meest geschikt is voor uw toepassing ligt compleet aan welk gedeelte van de ruimte u wilt voorzien van geluidsisolatie. Wij bieden voor vloeren, muren en het plafond diverse materialen die hier het beste voor werken. Voor geluidsisolatie van het dak kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Métisse katoen isolatie. Kijk op onze website voor alle isolatiematerialen om te zien welke het beste voor uw toepassing is.

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

38
0