Geluidsisolatie

Geluidsisolatie

Eco-bouwmaterialen is specialist in duurzame geluidsisolatie. In onze webshop vindt u een breed assortiment aan natuurlijk geluidsisolatiemateriaal. U kunt bij Eco-bouwmaterialen terecht voor duurzaam isolatiemateriaal van hennep, vlas, houtvezel, schapenwol en katoen. Als u op zoek bent naar geluidsisolatiemateriaal dan is Eco-bouwmaterialen de juiste partner voor u.

U kunt bij ons geluidsisolatie aanschaffen voor diverse ruimtes. De meest voorkomende geluidsisolatie is de muren. Het kan zijn dat u uw huis beter wil isoleren qua geluid, maar ook uw kantoor moet u niet vergeten. Met onze geluidsisolerende materialen kunt u elke ruimte isoleren die u maar geïsoleerd wilt hebben. Hierbij kunt u ook denken aan isolatie van het plafond of geluidsisolatie buiten.

Geluidsisolatie door Eco-bouwmaterialen

 • Gratis verzending vanaf €99,-;
 • Snelle levering;
 • Onze klantenservice staat voor u klaar.

Voor (bijna) ieder isolatieprobleem hebben wij een oplossing. Met vragen kunt u direct telefonisch bij ons terecht via 0575 432336 of maak een afspraak voor een adviesgesprek in onze showroom. Neem nu direct een kijkje in ons uitgebreide online isolatie assortiment.

Geluidsisolatie van uw woning

Als u natuurlijke geluidsisolatie wilt in uw woning heeft Eco-bouwmaterialen diverse duurzame oplossingen voor uw vloer, plafond, muur en/of dak. Bescherming tegen lawaai betekent meer wooncomfort voor u. Storende geluiden blijven buiten en u kunt rustig binnenshuis genieten. Door het gebruik van natuurlijke en damp-open geluidsisolatiematerialen wordt uw woning ook nog energiezuiniger en verbeterd u uw leefcomfort. Goed voor uzelf, het milieu en de portemonnee!

Voordelen natuurlijke geluidsisolatie

Natuurlijke geluidsisolatie brengt veel voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen hebben wij voor u op een rij gezet:

 • Sterk geluidsisolerend tot wel 95% geluidsabsorberend;
 • Gezond wonen;
 • Bevat geen schadelijke stoffen;
 • Aangenaam leefklimaat;
 • Ademend;
 • Vochtregulerend;
 • Luchtdicht;
 • Bescherming tegen winterkou en zomerhitte.

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. In onze showroom kunt u het geluidsisolatie materiaal bekijken en desgewenst een proefstukje meenemen. Een warmtebeeldmeting met een warmtebeeldcamera behoort ook tot de mogelijkheden. Eco-bouwmaterialen heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment aan duurzaam geluidsisolatiemateriaal in onze webshop of bezoek onze showroom. Eco-bouwmaterialen, uw partner in natuurlijke bouwmaterialen!

Plaats direct een bestelling

U kunt de geluidsisolatie materialen zeer eenvoudig via onze website bestellen. Plaats direct een bestelling en beslis of u deze wilt laten bezorgen of dat u de bestelling komt afhalen. Indien uw totale bestelbedrag meer dan €99,- bedraagt, wordt deze gratis verzonden.

Hebt u nog vragen over de producten of wil je meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Dit doet u door te bellen naar 0575 432 336 of stuur een e-mail naar info@eco-bouwmaterialen.nl. Wij zijn op werkdagen te bereiken van 8:00 tot 17:00.

Welke soorten geluidsisolatie verkoopt Eco Bouwmaterialen?

Bij Eco Bouwmaterialen kunt u diverse soorten geluidsisolatie materialen kopen. Dit zijn houtwolplaat isolatie, Métisse katoen isolatie, isolatie van hennepblokken en houtvezelisolatie.

Voor welke ruimtes is geluidsisolatie toepasbaar?

U kunt geluidsisolatie op diverse ruimtes toepassen. Hierbij kunt u denken aan geluidsisolatie van een kantoor. Dit kan zowel een kantoor aan huis of een kantoorpand zijn. Bij een ruimte kunt u niet alleen de muren, maar ook de vloer en het plafond voorzien van isolatiemateriaal.

Hoeveel kost geluidsisolatie?

De prijs van geluidsisolatie verschilt tussen de diverse materialen en de hoeveelheid materiaal die u nodig hebt. U kunt via onze website zeer eenvoudig de materialen die u nodig hebt aan uw winkelwagen toevoegen. U ziet dan direct wat de totaalprijs wordt.

Welke soort geluidsisolatie is geschikt voor mijn toepassing?

Welk materiaal het meest geschikt is voor uw toepassing ligt compleet aan welk gedeelte van de ruimte u wilt voorzien van geluidsisolatie. Wij bieden voor vloeren, muren en het plafond diverse materialen die hier het beste voor werken. Voor geluidsisolatie van het dak kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Métisse katoen isolatie. Kijk op onze website voor alle isolatiematerialen om te zien welke het beste voor uw toepassing is.

32
0