Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Ondervloer

Akoestische isolatie
Akoestische isolatie
Out of stock!
Duurzaam isoleren

Métisse PM katoen isolatie 25kg/m3, pallet

361.58388.69
Dakisolatie

Métisse PMA katoen isolatie 45kg/m3, pallet

932.83963.50
Akoestische isolatie
Out of stock!
Duurzaam isoleren

Sonoplaat Isolant Natur, pallet

852.00915.00
Constructie & interieur

Ondervloer

Bent u op zoek naar de goede ondervloer en heeft u de voorkeur aan natuurlijk en duurzaam materiaal? Dan bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het goede adres. Wij hebben een breed assortiment aan ondervloeren en staan u graag bij met goed advies. De grootste voordelen en belangrijkste functies van ondervloeren zijn hun geluidsabsorberende en isolerende eigenschappen. In de winter zorgt de isolerende ondervloer ervoor dat het niet te koud wordt onder je voeten. Hierdoor wordt de warmte ook op koudere dagen beter in huis opgeslagen wat een positief effect heeft op de elektriciteitsrekening en uw portemonnee. Met een goede ondervloer ben je ook beter in staat om optrekkend vocht te voorkomen, wat vooral van belang is in vochtige ruimtes zoals ruimtes met betonnen ondergronden en de begane grond. Daarnaast draagt de geluidsabsorberende ondervloer bij aan een stillere woning, waar vooral je buren van profiteren. Als je bijvoorbeeld een rumoerig huis hebt, is het fijn om een goede ondervloer te kopen. Met de juiste ondervloer kun je ervoor zorgen dat het geluid beter wordt weerkaatst als er bijvoorbeeld meubels worden geduwd of muziek speelt. Je bent dus verplicht om een goede ondervloer in huis te hebben om geluidsoverlast te voorkomen. Zowel uw buren als u hebben baat bij een geluidsabsorberende en isolerende ondervloer.

Duurzame ondervloer bestellen?

Bekijk het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

17
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.
0