U hebt geen items in uw winkelwagen.

Positie
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
9 per pagina

Artikelen 1 tot 9 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
9 per pagina

Artikelen 1 tot 9 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vloerverwarming

Beschik over een comfortabele en duurzame vloerverwarming van Vario. Waarbij je heerlijke warme voeten heeft als u over de vloer heen loopt en minder last heeft van stof in uw woning. Daarom is vloerverwarming een goed alternatief voor de centrale verwarming.

Is vloerverwarming goedkoper dan radiatoren?

Ja maar liefst 12-15% energiebesparing door lagere temperatuur, de kamertemperatuur kan daardoor 1 a 2 graden lager dan normaal. Dit komt omdat de vloerverwarming werkt met stralingswarmte, wat straalt op het lichaam. Hierdoor creëer je een gelijkmatige verwarmde leefruimte. Ander voordeel van vloerverwarming is dat u geen radiatoren ziet in uw leefgedeelte, waardoor het er stijlvoller uitziet en u meer ruimte heeft.

Vloerverwarming kopen?

Bent u overtuigd om over te stappen naar een vloerverwarming? Bekijk dan het vloerverwarming assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw benodigheden voor een vloerverwarming in de webshop. De experts van Eco-bouwmaterialen adviseren u graag wat het beste bij uw vloer/woning past en zijn telefonisch (0575-43231) of per e-mail (info@eco-bouwmaterialen.nl) bereikbaar. Voor een gratis persoonlijk adviesgesprek kunt u ook bij ons terecht.

Alle prijzen op deze webshop zijn inclusief 21% BTW.