Gratis verzenden

Vanaf € 99,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Mineraalverf

Bij Ecobouwmaterialen adviseren wij u graag over de mineraalverven van KEIM, unieke natuurlijke silicaatverven. Het is duurzaam en zeer bestendig bestaande uit een combinatie van kalisilicaat, minerale vulstoffen en anorganische pigmenten. Door het bindmiddel kaliumsilicaat heeft het ongekende levensduur, en is het zeer verouderingsbestendig.

Ondergrond

KEIM mineraalverven zijn toepasbaar op andersoortige verflagen en steenachtige ondergronden zoals beton, baksteen, pleisterwerk en natuursteen. KEIM mineraalverf heeft een zeer sterk hecht karakter door het bindmiddel kaliumsilicaat en bladert dan ook niet af.

Kleuren

Vele warme lichte tinten, ook de standaard wittinten.

Kopen?

Wilt u graag zelf aan de slag met KEIM mineralverven? Bekijk alle KEIM producten van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw benodigdheden in de webshop! Wilt u graag advies of een totaal offerte, dan kunt u contact opnemen met één van de experts van Eco-bouwmaterialen (0575 432 336) of info@eco-bouwmaterialen.nl. Toch graag de producten een keer in het echt zien? Kom dan naar onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland).

8
0