Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Mineraalverf

KEIM Soliprim

Oorspronkelijke prijs was: €27.95 – €321.02.Huidige prijs is: €24.95 – €321.02.
KEIM

Copperant Kalkmat Muurverf

84.99224.95
Copperant

Bij Eco-bouwmaterialen adviseren wij u graag over de mineraalverven van KEIM, unieke natuurlijke silicaatverven. Het is duurzaam en zeer bestendig bestaande uit een combinatie van kalisilicaat, minerale vulstoffen en anorganische pigmenten. Door het bindmiddel kaliumsilicaat heeft het ongekende levensduur, en is het zeer verouderingsbestendig. Mineraalverf bevat geen schadelijke geuren, weekmakers of oplosmiddelen. Hierdoor komen bij brand geen schadelijke stoffen of geuren vrij. Deze verfsoort is hypo-allergeen en dus zeer geschikt voor mensen die kampen met overgevoeligheid of allergieen. Mineraalverf is zeer goed bestand tegen schimmels, algen, bacteriën en andere micro-organismen.

Ademend en vochtregulerend

Een van de unieke eigenschappen van mineraalverf is dat het ademt. Dit betekent dat het vocht kan absorberen en vrijgeven, wat helpt bij het handhaven van een optimale luchtvochtigheid in uw ruimte. Hierdoor wordt de vorming van schimmels en schimmel voorkomen.

Kleuren mineraalverf

KEIM mineraalverf is in vele kleuren te verkrijgen; zie hier de Kleurenkaart Keim. Wij raden aan eerst de kleurwaaier van KEIM te bestellen alvorens de verf te bestellen. Zo kunt u de kleuren in uw eigen omgeving ervaren en de juiste keuze maken. De kleurwaaier is op borg te bestellen en kan dus na het uitzoeken van de kleur geretourneerd worden naar ons kantoor in Toldijk. Mineraalverf behoudt zijn kleurintegriteit gedurende vele jaren. Het vervagen van kleuren is vrijwel onbestaand, waardoor uw muren er altijd stralend uitzien. Mocht u vragen of advies nodig hebben dan staan wij u uiteraard graag te woord.

Toepassing mineraalverf

KEIM mineraalverven zijn toepasbaar op andersoortige verflagen en steenachtige ondergronden zoals beton, baksteen, pleisterwerk en natuursteen. KEIM mineraalverf heeft een zeer sterk hecht karakter door het bindmiddel kaliumsilicaat en bladert dan ook niet af. Geschikt voor de gebruikelijke binnenwanden en plafonds zoals stucwerk, beton of gips. KEIM mineraalverf kan zeer gemakkelijk over een oudere verflaag worden aangebracht en is zowel geschikt voor natte als droge ruimtes. KEIM mineraalverf kan je toepassen om het binnenklimaat te optimaliseren. Het product is damp-open en zorgt voor een juiste vochtregulering in huis wat zal leiden tot gezonder binnenklimaat. Wilt u deze verven zelf aanbrengen? Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan duurzame verfbenodigdheden in ons assortiment. Niet geschikt voor wanden met zoutuitbloei, lakken, hout en kunststofbekleding.

Voorbereiding van de ondergrond

Voor een duurzaam en langdurig resultaat is het essentieel om de ondergrond goed voor te bereiden. Zorg ervoor dat de oppervlakte schoon, droog en vrij is van stof en vuil. Eventuele beschadigingen moeten worden hersteld voordat u begint met verven.

Applicatie van mineraalverf

Breng de verf aan met een geschikte kwast of roller. Zorg ervoor dat u gelijkmatige lagen aanbrengt voor een professionele uitstraling. Mineraalverf droogt snel, dus werk efficiënt om strepen te voorkomen.

Nazorg

Na het aanbrengen van de verf, zorg voor goede ventilatie om de droging te versnellen. Houd de ruimte stofvrij terwijl de verf droogt om een gladde afwerking te garanderen.

Mineraalverf kopen?

Bekijk dan het assortiment van onze natuurverven op Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop. Wilt u de verf of kleur graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

Wat is mineraalverf?

Mineraalverf is een ecologische verf op basis van natuurlijke mineralen zoals kalk of silicaat. Het is milieuvriendelijk en ademend, ideaal voor het verven van binnen- en buitenoppervlakken.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van mineraalverf?

Mineraalverf heeft veel voordelen, waaronder een lange levensduur, schimmelwerende eigenschappen, en het reguleert vocht in gebouwen. Bovendien is het vrij van schadelijke chemicaliën en heeft het een natuurlijke uitstraling.

Is mineraalverf geschikt voor buitentoepassingen?

Ja, mineraalverf is uitstekend geschikt voor buitentoepassingen. Het beschermt tegen weersinvloeden en UV-straling, terwijl het de onderliggende oppervlakken ademend houdt. Het is een duurzame keuze voor buitenmuren en gevels.

Hoe kan ik de juiste kleur mineraalverf kiezen voor mijn project?

Als u graag advies zou willen of kleurstalen wilt ontvangen, helpen we graag zodat u de juiste kleur mineraalverf kiest voor uw project. U kunt ook monsters bestellen om de kleur op uw oppervlak te testen voordat u de definitieve beslissing neemt.

13
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.