Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

KEIM

KEIM Mineraalverven

KEIM Mineraalverven bestaan uit natuurlijke grondstoffen en anorganische kleurpigmenten. De zeer zuivere anorganische opbouw van de KEIM mineraalverven samen met de water-dampdoorlaatbaarheid (99%) zorgt dat condens wordt vermeden en schimmels, bacteriën en mos geen kans maken. De mineraalverf is onbrandbaar, dit houdt in dat bij brand er geen giftige geur of gassen vrijkomen.

KEIM heeft uitzonderlijk mooie heldere kleuren en is bekend om zijn kleurstabiliteit en lichtechtheid. Hierdoor krijgt u dan ook 20 jaar kleurgarantie! Het is extreem duurzaam en vaak voldoet 1 verflaag. Als u kiest voor KEIM dan kiest u voor hoogwaardige kwaliteit, uniek door zijn specialistische eigenschappen. Het bevat geen weekmakers, oplosmiddelen en is 100% ecologisch verantwoord.

Duurzaamheid staat voorop

Duurzaamheid is een essentieel aspect bij de keuze van bouwmaterialen en verfproducten. KEIM begrijpt dit volledig en heeft zich toegelegd op het produceren van natuurverf met de hoogste duurzaamheidsnormen. Hier zijn enkele redenen waarom het een uitstekende keuze is voor milieubewuste klanten:

 1. Milieuvriendelijke ingrediënten
  • KEIM gebruikt alleen natuurlijke mineralen en anorganische pigmenten in hun verfproducten. Deze ingrediënten zijn niet schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat de verf vrij is van schadelijke chemicaliën.
 2. Lange levensduur
  • Een van de voordelen van deze mineraalverf is de uitzonderlijk lange levensduur. De verf blijft jarenlang in goede staat, wat betekent dat u minder vaak hoeft te schilderen en dus minder verf verspilt.
 3. Ademend vermogen
  • KEIM natuurverf staat bekend om zijn ademend vermogen. Dit betekent dat vocht kan ontsnappen uit het oppervlak, waardoor schimmel- en schimmelgroei wordt voorkomen. Dit draagt bij aan een gezonder binnenklimaat.

Kwaliteit en prestaties

Naast duurzaamheid biedt de natuurverf ook ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. Hier zijn enkele redenen waarom professionals en doe-het-zelvers kiezen voor KEIM:

 • Kleurvastheid
  • De natuurverf behoudt zijn kleurintegriteit, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Zonlicht, vochtigheid en temperatuurschommelingen hebben geen invloed op de levendige kleuren.
 • Weerbestendigheid
  • De verf van KEIM is bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden. Het biedt bescherming tegen UV-stralen, regen en vorst, waardoor uw gebouwen er jarenlang fris en verzorgd uitzien.
 • Eenvoudige Toepassing
  • Met KEIM natuurverf is schilderen eenvoudig en efficiënt. De verf hecht goed op verschillende ondergronden en droogt snel, wat resulteert in een soepel schilderproces.

KEIM natuurverf biedt duurzaamheid en kwaliteit die moeilijk te evenaren zijn. Als u op zoek bent naar verfproducten die niet alleen het milieu respecteren maar ook langdurige schoonheid en bescherming bieden, dan is deze verf de juiste keuze. Kies voor KEIM en geniet van de voordelen van hoogwaardige natuurverf voor uw bouw- en renovatieprojecten.

Advies nodig of heeft u vragen?

Bekijk het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

Wat is Keim verf?

Keim-verf is een hoogwaardige, minerale verf die bekend staat om zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Waarom zou ik Keim verf overwegen?

Keim verf biedt niet alleen een langdurige bescherming van oppervlakken, maar is ook ademend en vrij van schadelijke chemicaliën, wat het tot een milieuvriendelijke keuze maakt.

Wat is het verschil tussen standaard muurverf en Keim?

In tegenstelling tot standaard muurverf, is Keim een mineraalverf die een chemische reactie creëert met de minerale ondergrond. Hierdoor ontstaat er een stevige verbinding die ervoor zorgt dat Keim niet gevoelig is voor bladderen.

Wat betekent Keimen?
Keimen is simpelweg het schilderen van een muur, gevel of wand met Keim mineraalverf. Door de unieke eigenschappen van de mineraalverf heeft het woord zich in de volksmond ontwikkeld tot een werkwoord.
13
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.