Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

KEIM

KEIM Mineraalverven

KEIM Mineraalverven bestaan uit natuurlijke grondstoffen en anorganische kleurpigmenten. De zeer zuivere anorganische opbouw van de KEIM mineraalverven samen met de water-dampdoorlaatbaarheid (99%) zorgt dat condens wordt vermeden en schimmels, bacterien en mos geen kans maken. KEIM mineraalverf is onbrandbaar, dit houdt in dat bij brand er geen giftige geur of gassen vrijkomen.

KEIM heeft uitzonderlijk mooie heldere kleuren en is bekend om zijn kleurstabiliteit en lichtechtheid. KEIM geeft dan ook 20 jaar kleurgarantie! Het is extreem duurzaam en vaak voldoet 1 verflaag. Als u kiest voor KEIM dan kiest u voor hoogwaardige kwaliteit, uniek door zijn specialistische eigenschappen. Het bevat geen weekmakers, oplosmiddelen en is 100% ecologisch verantwoord.

Advies nodig of heeft u vragen?

Bekijk het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

13
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.
0