Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Kalkverf

Kalkverf

Verfraai uw interieur met de natuurlijke, milieuvriendelijke en ecologische kalkverf van Auro. Kalkverf heeft een natuurlijke uitstraling en de unieke kleurschakeringen geven een authentieke sfeer aan uw interieur. De grootste voordelen van kalkverf zijn, naast de mooie natuurlijke uitstraling, dat het dampdoorlatend is, schimmelvorming tegen gaat en geuren neutraliseert. Kalkverf is een goede keuze bij nieuwbouw, maar ook zeer geschikt voor renovaties van bijvoorbeeld historische gebouwen. Kalkverf hecht op alle minerale ondergronden, maar ook op gipsplaten, behang en leem. De kalkverf van Auro is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren

Waarom kiezen voor kalkverf?

De grootste voordelen van kalkverf zijn, naast de mooie natuurlijke uitstraling, dat het dampdoorlatend is, schimmelvorming tegen gaat en geuren neutraliseert. Kalkverf is een goede keuze bij nieuwbouw, maar ook zeer geschikt voor renovaties van bijvoorbeeld historische gebouwen. Kalkverf hecht op alle minerale ondergronden, maar ook op gipsplaten, behang en leem.

Verder biedt kalkverf van Auro een uitstekende dekking. Kalkverf is waterdamp doorlatend en onbrandbaar, wat de verf ook een stuk veiliger en milieuvriendelijker maakt. Ook in natte ruimten, zoals badkamers, is kalkverf zeer geschikt. De verf is zelfs bacterie-en schimmelwerend.

Kleuren klakverf

De kalkverf van Auro is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren. U kunt kiezen uit verschillende kleurschakeringen van geel, terracotta, oxiderood, lichtblauw, groen, bruin en antraciet.

Verftechnieken kalkverf

Voor het aanbrengen van kalkverf kunt u diverse technieken gebruiken. Om een wolkeneffect te verkrijgen, brengt u de verf in draaiende bewegingen aan met een kalkkwast, doek of spons. Voor een streperig effect brengt u de verf onregelmatig aan door met een kalkkwast strepen van het plafond tot aan de plint te trekken. Dit hoeven zeker geen strakke lijnen te zijn, maar het is maar net welk effect u wilt creëren. Wilt u juist een wildverband van strepen creëren? Dan gaat u kriskas over de muur te werk met een kalkkwast. Deze drie technieken zijn de meest gebruikte toepassingen voor het aanbrengen van kalkverf. Natuurlijk bent u vrij in het kiezen van een techniek, want elke verftechniek geeft een ander resultaat. Ga daarom altijd na welk resultaat u wilt behalen en pas uw schildermateriaal (kwasten e.d.) daarop aan.

Kalkverf kopen?

Bekijk dan het assortiment van onze natuurverven op Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop. Wilt u de verf of kleur graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

12
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.
0