Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Natuurverf

Ecotec dispersieverf Top White

38.1095.49
Binnen

Copperant Pura Multiprimer

22.3991.99
Binnen

Ecotec transparante hardolie voor hout of kurk

28.7091.85
Ecotec

Copperant Pura Dekkende Buitenbeits

19.9983.99
Beits

Copperant Pura Transparante buitenbeits

19.9983.99
Beits

Ecotec Eco Prim & Fix grondering en fixeer voor binnen en buiten

24.5480.00
Dispersieverf
Out of stock!

Rigo Skyn Fixatief

20.4864.53
Copperant, Rigo, Emente

ECO100 Superreiniger

9.2359.80
Binnen

Ecotec Iso-Nicotine

41.09377.00
Binnen

Stoopen en Meeus pigment

5.8520.04
Kalei

Ecotec Eco-satin zijdematte dispersieverf

35.00177.27
Binnen

Natuurverf

Eco-bouwmaterialen heeft een uitgebreid assortiment natuurlijke verven. Natuurverf is gemaakt uit herwinbare grondstoffen, bijvoorbeeld lijnolie, citrusolie, mineralen, harsen en pigmenten uit delfstoffen en oxiden. Ideaal om uw woning mee te schilderen, zowel binnen als buiten. Het grote voordeel van natuurverven is dat ze damp-open en vochtregulerend zijn en dat resulteert in een aangenaam binnenklimaat. Vocht wordt eenvoudig opgenomen en afgegeven, waardoor vochtige muren, muffe luchtjes, scheuren of afbladderen van verfwerk doordat vocht niet weg kan of schadelijke schimmelgroei wordt vermeden. Eco-bouwmaterialen heeft voor elke verfklus gegarandeerd de juiste natuurlijke, ecologische en damp-open verf.

Veel van onze verven kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Bekijk het uitgebreide aanbod direct in de webshop van Eco-bouwmaterialen.

Op zoek naar een goede natuurlijke muurverf voor binnen?

Natuurlijke verf is ideaal voor het schilderen binnen in uw huis. Van muren en plafonds tot aan kozijnen en vloeren. Geen nare geuren tijdens en na het verven, maar een frisse geur zonder giftige stoffen of dampen. En na het aanbrengen van de verf geniet u van de unieke sfeer en vele voordelen die natuurverf biedt. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit kalkverf of verf op waterbasis van Auro of leemverf van Tierrafino of Ecotec. Ook verkopen wij de ecologische verven van de merken Keim en Copperant.

Natuurverf, is dat ook geschikt voor buiten?

Dat kan zeker! Er zijn meerdere natuurverven geschikt om buiten te gebruiken. Wilt u graag uw houten schutting verven of uw huis aan de buitenzijde voorzien van kalkverf? Het gehele assortiment natuurverven van Eco-bouwmaterialen is gemakkelijk met een roller of kwast aan te brengen. Hieronder enkele aandachtspunten om een zo mooi mogelijk eindresultaat te krijgen.

  • De ondergrond dient schoon, vrij van vet, vrij van nicotine of lijmresten te zijn;
  • Twee keer een dunnere laag aanbrengen geeft een mooier resultaat dan één dikke laag;
  • Geef de verf tijd om te drogen, pas dan kan men zien dat het een mooie egaal gekleurd oppervlak is;
  • Een aantal ecologische verven kunnen ook worden gespoten, lees hiervoor de technische informatie van het desbetreffende product.

Natuurverf kopen?

Met meer dan 15 jaar ervaring is Eco-bouwmaterialen specialist op het gebied van natuurverf en andere natuurlijke en duurzame bouw- en klusmaterialen. Eco-bouwmaterialen heeft een breed assortiment natuurlijke verven.

U van harte welkom in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland). U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

Welke soorten natuurverf zijn er?

Er is tegenwoordig een ruime keuze in natuurverven. Zo kunt u denken aan leemverf, kalkverf en bijvoorbeeld lijnolieverf. Ook zijn er natuurverven gemaakt van natuurlijke mineralen, herwinbare grondstoffen zoals lijnolie, citrusolie, harsen en pigmenten uit delfstoffen oxiden. Eco-bouwmaterialen heeft een uitgebreid assortiment natuurlijke verven van diverse merken. Denk hierbij aan Auro, Keim, Ecotec, Tierrafino, Uula en Copperant. Voor elke klus is er wel een natuurverf te vinden, zowel voor binnen als buiten en voor uiteenlopende ondergronden.

Op welke ondergronden kan ik natuurverf toepassen?

Natuurverf kan, net als andere verven, op veel verschillende ondergronden worden aangebracht, zowel voor binnen als voor buiten. Er is voor elke ondergrond een verf te vinden. In onze webshop staat bij elke verf beschreven welke ondergrond geschikt is en of er een primer nodig is. Voordat u begint met verven controleert u eerst of de ondergrond schoon, vrij van vet, vrij van nicotine of lijmresten is.

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

Hoe brengt u natuurverf aan?

De meeste natuurverven worden gebruiksklaar geleverd. De verven zijn makkelijk aan te brengen met bijvoorbeeld een roller, kwast of blokkwast. Vele natuurlijke verven zijn ook aan te brengen doormiddel van spuiten. De kwasten en rollers van Eco Ezee zijn een goede duurzame keuze, deze materialen zijn voor alle verfsoorten te gebruiken. Ook heeft Eco Ezee verfbakken, verfemmertjes, handvaten voor de verfroller gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen. In onze webshop staat bij elke verf beschreven hoe u deze het beste kunt aanbrengen.

Waarom de keuze voor natuurverf?

Het grote voordeel van natuurverven is dat ze damp-open en vochtregulerend zijn en dat resulteert in een aangenaam en gezond binnenklimaat. Vocht wordt eenvoudig opgenomen en afgegeven, waardoor vochtige muren, muffe luchtjes, scheuren of afbladderen van verfwerk doordat vocht niet weg kan of schadelijke schimmelgroei wordt vermeden. Eco-bouwmaterialen heeft voor elke verfklus gegarandeerd de juiste natuurlijke, ecologische en dampopen verf. De natuurverven van Tierrafino (leemverf), Uula (lijnolieverf), Auro en Ecotec zijn zeer duurzaam en beschermen het oppervlakte goed.

0
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.