Natuurverf

NATUURVERF

Eco-bouwmaterialen heeft een uitgebreid assortiment natuurlijke verven. Natuurverf is gemaakt uit herwinbare grondstoffen, waaronder lijnolie, citrusolie, mineralen, harsen en pigmenten uit delfstoffen en oxiden. Ideaal om uw woning mee te schilderen, zowel binnen als buiten. Het grote voordeel van natuurverven is dat ze damp-open en vochtregulerend zijn en dat resulteert in een aangenaam binnenklimaat. Vocht wordt eenvoudig opgenomen en afgegeven, waardoor vochtige muren, muffe luchtjes, scheuren of afbladderen van verfwerk doordat vocht niet weg kan of schadelijke schimmelgroei wordt vermeden. Eco-bouwmaterialen heeft voor elke verfklus gegarandeerd de juiste natuurlijke, ecologische en dampopen verf. De natuurverven van Tierrafino (leemverf), Uula (lijnolieverf) en Auro  zijn zeer duurzaam en beschermen het oppervlakte goed. Als u op zoek bent naar verf op waterbasis, kalkverf, leemverf, lijnolieverf etc. dan bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het juiste adres. Veel van onze verven kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Bekijk het uitgebreide aanbod direct in de webshop van Eco-bouwmaterialen.

OP ZOEK NAAR EEN GOEDE MUURVERF VOOR BINNEN?

Natuurlijke verf is ideaal voor het schilderen binnen in uw huis. Van muren en plafonds tot aan kozijnen en vloeren. Geen nare geuren tijdens en/of na het verven, maar een frisse geur zonder giftige stoffen of dampen. En na het aanbrengen van de verf geniet u van de unieke sfeer en vele voordelen die natuurverf biedt. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit kalkverf of verf op waterbasis van Auro of natuurlijke leemverf van Tierrafino of Ecotec. De duurzaamheid van natuurverf is uiteraard afhankelijk van de ondergrond, verwerkingsmethode en laagdikte, maar voor buiten schilderwerk kan men volstaan met het bijwerken van verweerde/ kale plekken na een aantal jaar en na 10-15 jaar over te gaan op geheel overschilderen. Voor binnen schilderwerk kan dit wellicht langer zijn.

NATUURVERF BUITEN

Wilt u graag uw houten schutting verven of uw huis aan de buitenzijde voorzien van kalkverf? Het gehele assortiment natuurverven van Eco-bouwmaterialen is gemakkelijk met een roller of kwast aan te brengen. Hieronder enkele aandachtspunten om een zo mooi mogelijk eindresultaat te krijgen.

  • De ondergrond dient schoon, vrij van vet, vrij van nicotine of lijmresten te zijn;
  • Twee keer een dunnere laag aanbrengen geeft een mooier resultaat dan één dikke laag;
  • Geef de verf tijd om te drogen, pas dan kan men zien dat het een mooie egaal gekleurd oppervlak is;
  • Een aantal ecologische verven kunnen ook worden gespoten, lees hiervoor de technische informatie van het desbetreffende product.

NATUURVERF KOPEN?

Met meer dan 15 jaar ervaring is Eco-bouwmaterialen specialist op het gebied van natuurverf en biedt u kwalitatieve natuurlijke producten aan met garanties. Eco-bouwmaterialen heeft een breed assortiment natuurlijke verven, waaronder kalkverf van Auro, verf op waterbasis van Ecotec en Auro, verf op lijnoliebasis van Uulaleemverf van Tierrafino en Ecotecnatuurlijke beitsen van Auro etc. De prijs van natuurverf kunt u in de webshop terugvinden. Wilt u graag advies over natuurlijke verf of de juiste kleur, bezoek dan onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland) waar u alle producten en kleurstalen op uw gemak kunt bekijken. U kunt bij Eco-bouwmaterialen rekenen op scherpe prijzen en een snelle levering. Eco-bouwmaterialen, dé online eco-bouwmarkt!

238
0