Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Kalkstuc

Kalkstuc

Eco-bouwmaterialen werkt al meer dan 15 jaar met natuurlijke producten waaronder kalkstuc. Kalk zorgt net zoals leemstuc voor een aangenaam leefklimaat en is een 100% natuurlijk product. De voordelen van kalk zijn dat het een hoge PH-waarde kent waardoor schimmels geen schijn van kans hebben en daarnaast is het ook nog damp-open. Door deze eigenschappen is kalkstuc dus ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals uw kelder, badkamer of andere plaatsen waar de kans op schimmel groter is. De vochtregulerende eigenschap van kalkstuc zorgt ervoor dat teveel vocht uit de lucht wordt opgenomen en als de luchtvochtigheid in huis weer daalt, deze weer wordt afgegeven. Daarnaast leent kalkstuc zich ook ideaal in combinatie met natuurlijk isolatiemateriaal of natuurlijk plaatmateriaal, zoals houtvezel. Kalk is in veel situaties en op veel verschillende ondergronden toe te passen, zoals metselwerk, beton, renovatie, restauratie, isolatiesystemen binnen en buiten en te combineren met elektro infrarood verwarming verwerkt in de stuclaag. Eco-bouwmaterialen heeft kalkstucproducten van TierrafinoRajasilHaga en Heck in het assortiment. Bij ieder product staat nauwkeurig beschreven hoe, waar en wanneer deze het beste kan worden toegepast en kunt u uw gereedschappen en toebehoren direct mee bestellen.

Kalkstuc voor badkamers

Kalkstuc voor badkamers wordt ook wel Tadelakt genoemd. Tadelakt is een waterdichte kalkstuc en uitermate geschikt voor badkamers en sauna’s, maar u kunt ook uw toilet, wand of houtkachel met tadelakt afwerken. Eco-bouwmaterialen heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het verwerken van tadelakt en op basis van deze ervaring hebben wij twee soorten kwalitatieve tadelakt in ons assortiment. U kunt kiezen uit de originele Marokkaanse tadelakt of Spaanse tadelakt. De originele Marokkaanse tadelakt kenmerkt zich door een authentieke luxe marmerachtige uitstraling en wordt meerdere malen gladgepolijst met een edelsteen. De Marokkaanse tadelakt heeft, om de natuurlijke glans en waterdichtheid te behouden, frequent onderhoud nodig. Het onderhoud bestaat uit het aanbrengen van een voedende waslaag of een zeep met olijfolie.

Bestel direct uw kalkstuc in onze webshop

Bekijk het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

19
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.