Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Schapenwol isolatie

Schapenwol Isolatie

Eco-bouwmaterialen heeft de schapenwol isolatie van Isolena en Daemwool in het assortiment. Schapenwol isolatie is zeer sterk en kan meer dan 40-50% van zijn eigen gewicht aan water opnemen zonder de isolerende prestaties aan te tasten. Hoe sterk schapenwol is wordt duidelijk doordat een wol vezel sterker is dan staal van dezelfde dikte. Schapenwol isolatie bevat meer dan 93% zuivere scheerwol en heeft het zeldzame vermogen om schadelijke gassen te absorberen, waardoor de kwaliteit van het binnenklimaat verbetert. Daarnaast is het een zeer efficiente vochtregelaar, wat het risico van vocht en schimmel reduceert. Ideaal dus om je woonhuis of kantoor mee te isoleren.

Voordelen schapenwol isolatie

Isolatie doormiddel van schapenwol kent vele voordelen, wij zetten deze graag voor u op een rij:

  • Duurzaam & natuurlijk
  • Damp-open
  • Brandvertragend
  • Verbetert het binnenklimaat
  • Efficiente vochtregelaar
  • Reduceert risico van vocht en schimmel

Schapenwolisolatie zelf aanbrengen?

De schapenwolsolatie wordt geleverd in rollen van 3 m2 en is eenvoudig te plaatsen door de doe-het-zelver. Het wordt gebruikt als thermische en akoestische isolatie van hellende daken, onder planken vloeren, in plafonds en binnenmuren en in gevels. Omdat het materiaal van zichzelf onvoldoende stijf is, is voor verticale toepassing een regelwerk nodig waarop het bevestigd kan worden. Schapenwol isolatie veroorzaakt geen irritaties en vraagt dus geen speciale voorzorgsmaatregelen om mee te werken. Het is licht en gemakkelijk te verwerken en kan zonder gereedschap op de gewenste lengte haaks gescheurd worden. Wilt u meer dan 10cm dik isoleren met schapenwol? Dan raden we u sterk aan om dit in twee lagen aan te brengen. Op deze manier wordt een betere aansluiting op het stijl en regelwerk verkregen en kunnen naden worden overlapt.

Bestel direct schapenwolisolatie in onze webshop

Bent u overtuigd van werking van de duurzame en natuurlijke isolatie van Eco-bouwmaterialen en wilt u schapenwolisolatie kopen? Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

8
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.