Schapenwol isolatie

SCHAPENWOL ISOLATIE

Eco-bouwmaterialen heeft de schapenwol isolatie van Doscha in het assortiment. Schapenwol isolatie is zeer sterk, duurzaam, brandvertragend, damp-open en kan meer dan 40-50% van zijn eigen gewicht aan water opnemen zonder de isolerende prestaties aan te tasten. Hoe sterk schapenwol is wordt duidelijk doordat een wol vezel sterker is dan staal van dezelfde dikte. De schapenwol isolatie van Doscha bevat meer dan 93% zuivere scheerwol en heeft het zeldzame vermogen om schadelijke gassen te absorberen, waardoor de kwaliteit van het binnenklimaat verbetert. Daarnaast is het een zeer efficiente vochtregelaar, wat het risico van vocht en schimmel reduceert. Ideaal dus om je woonhuis of kantoor mee te isoleren. Heeft u vragen over de toepassing van schapenwol isolatie of wilt u het materiaal graag in het echt zien, neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of bezoek onze showroom in Toldijk (nabij Zupthen, Gelderland).

SCHAPENWOL ISOLATIE ZELF AANBRENGEN?

De schapenwolsolatie wordt geleverd in zowel rollen van 3,6m2 en is eenvoudig te plaatsen door de doe-het-zelver. Het wordt gebruikt als thermische en akoestische isolatie van hellende daken, onder planken vloeren, in plafonds en binnenmuren en in gevels. Omdat het materiaal van zichzelf onvoldoende stijf is, is voor verticale toepassing een regelwerk nodig waarop het bevestigd kan worden. Schapenwol isolatie veroorzaakt geen irritaties en vraagt dus geen speciale voorzorgsmaatregelen om mee te werken. Het is licht en gemakkelijk te verwerken en kan zonder gereedschap op de gewenste lengte haaks gescheurd worden. Wilt u meer dan 10cm dik isoleren met schapenwol? Dan raden we u sterk aan om dit in twee lagen aan te brengen. Op deze manier wordt een betere aansluiting op het stijl en regelwerk verkregen en kunnen naden worden overlapt.

SCHAPENWOL ISOLATIE KOPEN?

Schapenwol isolatie is rechtstreeks via onze website te koop. In onze webshop vindt u de prijzen van schapenwol terug en kunt u uitrekenen hoeveel m2 u nodig heeft. Heeft u interesse in dit product en/ of wilt u graag advies over natuurlijke isolatie maak dan een afspraak en/of bezoek onze showroom in Toldijk nabij Zutphen (Gelderland). U kunt ons bereiken via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl.

2
80