Isohemp hennep isolatie

ISOHEMP HENNEP ISOLATIE

Bij Eco-bouwmaterialen hebben wij het complete assortiment van IsoHemp hennepblokken. Het IsoHemp hennepblok isoleert alle soorten gebouwen, zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Als isolatiesteen kan het gebruikt worden om elke structuur te bekleden, aan de binnenkant of aan de buitenkant. Het voldoet perfect aan de huidige normen zodat u probleemloos de zeer lage en passieve energienormen haalt. Het is met name geschikt voor o.a. nieuwbouw, houtskeletbouw, constructies met dragend metselwerk, interieur metselwerk, binnenisolatie, geluidsisolatie, buitenisolatie. Dit materiaal beschermt tegen: de koude in de winter door de warmte langer in het huis te houden. De warmte in de zomer, door oververhitting van de woning te voorkomen. Daarnaast dempt het de meeste akoestische golven en beschermt u zo tegen geluidsoverlast. Het hennepblok laat ook toe om de luchtvochtigheid continu te regelen dankzij een ademende muur die de waterdamp doorlaat. Op die manier is het binnenklimaat gezond en aangenaam tijdens alle seizoenen. Het economisch voordeel is een snelle en eenvoudige implementatie. Een ander voordeel is nog steeds in de besparingen die u in het energieniveau van uw huis zult doen. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl. Wilt u het materiaal graag in het echt zien, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Toldijk.

HENNEP ISOLATIE VAN HEMPFLAX OF ISOHEMP

Wanneer u op zoek bent naar geluidsisolatie, is hennep isolatie van HempFlax of Isohemp uitermate geschikt. Hennep kan worden toegepast voor de isolatie van vloeren, muren en daken van bestaande of nieuwbouw woningen. Met de Isohemp hennepblokken kunt binnenshuis isoleren, binnenmuren metselen en u kunt zelfs een heel (nieuwbouw)huis bouwen. Isoleren met hennep zorgt voor een mensvriendelijk en gezond leefklimaat!

VOORDELEN VAN HENNEP ISOLATIEMATERIAAL

Duurzame isolatiematerialen, zoals hennep isolatie, brengen veel voordelen met zich mee. Het voordeel van hennep is dat het geen schadelijke stoffen bevat. Hennepvezel heeft een goede vochtopname -en verdelingseigenschappen waardoor een optimale vochtregulatie ontstaat. Daarnaast bevat hennepvezel geen eiwitten en behoeft het materiaal dus geen chemische behandeling tegen motten en kevers te ondergaan. Het isolatiemateriaal is tevens brandvertragend. Een aantal voordelen van hennep isolatie op een rij:

  • Damp-open;
  • Aangenaam leefklimaat;
  • Vochtregulerend;
  • Thermisch isolerend;
  • Brandvertragend;
  • Vrij van giftige stoffen;
  • Geluidsisolerend.

HENNEP ISOLATIE KOPEN?

Bent u overtuigd van de kwaliteiten van hennep isolatie en wilt u hennep isolatie kopen?. Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop! U kunt ook bij ons terecht voor houtvezel isolatie, schapenwol isolatie, vlas isolatie en katoen isolatie. U kunt met vragen telefonisch of per e-mail bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wanneer u bij Eco-bouwmaterialen besteld, bent u verzekerd van deskundig advies en een snelle levering. Eco-bouwmaterialen, alles voor duurzaam isoleren!

18
0