Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Isohemp hennep isolatie

Isohemp Hennep Isolatie

Eco-bouwmaterialen is de specialist in natuurlijke en duurzame isolatie, waaronder hennep isolatie. Bij Eco-bouwmaterialen bent u aan het juiste adres voor deskundig advies en een uitgebreid assortiment als het gaat om duurzame en milieuvriendelijke isolatie. Het voordeel van hennep is dat het geen schadelijke stoffen bevat. Hennepvezel heeft een goede vochtopname -en verdelingseigenschappen waardoor een optimale vochtregulatie ontstaat. Daarnaast bevat hennepvezel geen eiwitten en behoeft het materiaal dus geen chemische behandeling tegen motten en kevers te ondergaan. Het isolatiemateriaal is tevens brandvertragend. 

Hennepisolatie van Hempflax of Isohemp

Wanneer u op zoek bent naar geluidsisolatie, is hennep isolatie van HempFlax of Isohemp uitermate geschikt. Hennep kan worden toegepast voor de isolatie van vloeren, muren en daken van bestaande of nieuwbouw woningen. Met de Isohemp hennepblokken kunt binnenshuis isoleren, binnenmuren metselen en u kunt zelfs een heel (nieuwbouw)huis bouwen. Isoleren met hennep zorgt voor een mensvriendelijk en gezond leefklimaat!

Voordelen van Hennep Isolatiemateriaal

Duurzame isolatiematerialen, zoals hennep isolatie, brengen veel voordelen met zich mee. Een aantal voordelen van hennep isolatie op een rij:

  • Damp-open;
  • Aangenaam leefklimaat;
  • Vochtregulerend;
  • Thermisch isolerend;
  • Brandvertragend;
  • Vrij van giftige stoffen;
  • Geluidsisolerend.

Bestel direct uw hennepisolatie in onze webshop

Bent u overtuigd van werking van de duurzame en natuurlijke isolatie van Eco-bouwmaterialen en wilt u hennepisolatie kopen? Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

Wat is IsoHemp hennepisolatie en waarom wordt het beschouwd als een duurzaam isolatiemateriaal?

IsoHemp hennepisolatie is een natuurlijk isolatiemateriaal dat wordt vervaardigd uit hennepvezels. Het staat bekend om zijn duurzaamheid en milieuvriendelijke eigenschappen, omdat het wordt geproduceerd uit een hernieuwbare bron en minimale impact heeft op het milieu. Bovendien is het volledig recyclebaar en biologisch afbreekbaar, waardoor het een duurzame keuze is voor isolatietoepassingen.

Hoe wordt IsoHemp hennepisolatie toegepast?

IsoHemp hennepisolatie kan op verschillende manieren worden toegepast, afhankelijk van de specifieke toepassing. Het kan worden gesneden en geplaatst tussen houten of metalen constructie-elementen, zoals dakspanten of wandstijlen. Daarnaast kan het ook worden gebruikt als losse vulling of ingeblazen isolatie in moeilijk bereikbare ruimtes. Voor gedetailleerde installatie-instructies adviseren wij u om contact op te nemen met ons door te bellen naar 0575432336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl.

Wat zijn de voordelen van IsoHemp hennepisolatie ten opzichte van traditionele isolatiematerialen?

IsoHemp hennepisolatie biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele isolatiematerialen. Het heeft uitstekende thermische isolatie-eigenschappen, is vochtregulerend en ademend, waardoor het bijdraagt aan een gezond binnenklimaat. Bovendien is het materiaal brandwerend, geluidsisolerend en bestand tegen schimmels en ongedierte, wat resulteert in een langdurige en hoogwaardige isolatieoplossing.

Waar kan ik IsoHemp hennepisolatie kopen?

IsoHemp hennepisolatie is verkrijgbaar bij Eco-bouwmaterialen. U kunt het online bestellen via onze website of langskomen op een van onze fysieke locaties, echter is raadzaam om contact op te nemen met ons door te bellen naar 0575432336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl. Wij kunnen u adviseren over de beste isolatieoplossingen voor uw specifieke situatie.

18
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.