Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Icell cellulose isolatie

Icell Cellulose isolatie

Wilt u graag op een natuurlijke manier isoleren? Dan bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het juiste adres. Wij bieden verschillende duurzame isolatiematerialen aan, zoals schapenwol, houtvezel, jute, hennep en ook de cellulose isolatie van iCell. iCell cellulose isolatie wordt geproduceerd in Zweden en wordt gemaakt van oude kranten. De cellulose isolatie heeft een hoge isolatiewaarde, maar is daarnaast ook vochtregulerend, het heeft een hoge akoestische demping, brandveilig, een hoge warmteopslag capaciteit en is 100% natuurlijk en herbruikbaar. iCell isolatie is een dampopen isolatiemateriaal met een optimaal vochtregulerend vermogen. Dit houdt in dat het vocht wordt opgeslagen en afgegeven, waardoor de ruimte alsware kan ademen. Door de natuurlijke vezels van de cellulose isolatie krijgen schimmels en vochtplekken ook geen kans. Daarnaast is icell cellulose isolatie ook brandvertragend, aangezien het materiaal behandeld is met 100% natuurlijke brandvertragers. Dit biedt een optimale bescherming van houten constructies doordat het materiaal verkoolt. Deze verkoolde laag werkt als extra isolator tegen brand. Dit isolatiemateriaal geeft je dus meer tijd om je kostbaarste bezit in veiligheid te brengen.

Duurzaam isoleren met Cellulose, ofwel oude kranten!

De icell cellulose isolatie is 100% herbruikbaar en 100% natuurlijk. Het zijn ciculaire producten gemaakt van afval. Met elk product dat u koopt verkleint u dus de afvalberg. In een gloednieuwe fabriek in Zweden wordt het materiaal met de meest duurzame en modernste technologie gemaakt. Van oude kranten naar een duurzaam en hoogwaardig isolatiemateriaal die een bijdrage levert aan een betere planeet en een hogere waarde van uw woning of kantoor.

Voordelen van Cellulose isolatie

Een gezond en comfortabel binnenklimaat kunt u onder andere bereiken door het gebruik van natuurlijke isolatiematerialen, waaronder de Icell cellulose isolatie. Dit materiaal is een van de milieuvriendelijke isolatiematerialen met een positieve Co2 afdruk en vrij van schadelijke boorzouten. De voordelen van de icell isolatiematerialen van Eco-bouwmaterialen op een rij:

  • Gezond en comfortabel binnenklimaat;
  • Koel in de zomer, warm in de winter;
  • Aangename rust in de woon- en werkruimtes;
  • Brandvertragend;
  • Damp-open;
  • Vochtregulerend;
  • Goede akoestische isolatie;
  • Geeft geen irritatie aan huid en luchtwegen;
  • Makkelijk te verwerken;
  • Goed voor mens en milieu.

Cellulose isolatie kopen?

Bent u overtuigd van werking van de duurzame en natuurlijke isolatie van Eco-bouwmaterialen en wilt u Cellulose isolatie kopen? Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

4
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.
0