Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Icell cellulose isolatie

Icell Cellulose isolatie

Wilt u graag op een natuurlijke manier isoleren? Dan bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het juiste adres. Wij bieden verschillende duurzame isolatiematerialen aan, zoals schapenwol, houtvezel, jute, hennep en ook de cellulose isolatie van iCell. iCell cellulose isolatie wordt geproduceerd in Zweden en wordt gemaakt van oude kranten. De cellulose isolatie heeft een hoge isolatiewaarde, maar is daarnaast ook vochtregulerend, het heeft een hoge akoestische demping, brandveilig, een hoge warmteopslag capaciteit en is 100% natuurlijk en herbruikbaar. iCell isolatie is een dampopen isolatiemateriaal met een optimaal vochtregulerend vermogen. Dit houdt in dat het vocht wordt opgeslagen en afgegeven, waardoor de ruimte alsware kan ademen. Door de natuurlijke vezels van de cellulose isolatie krijgen schimmels en vochtplekken ook geen kans. Daarnaast is icell cellulose isolatie ook brandvertragend, aangezien het materiaal behandeld is met 100% natuurlijke brandvertragers. Dit biedt een optimale bescherming van houten constructies doordat het materiaal verkoolt. Deze verkoolde laag werkt als extra isolator tegen brand. Dit isolatiemateriaal geeft je dus meer tijd om je kostbaarste bezit in veiligheid te brengen.

Duurzaam isoleren met Cellulose, ofwel oude kranten!

De icell cellulose isolatie is 100% herbruikbaar en 100% natuurlijk. Het zijn ciculaire producten gemaakt van afval. Met elk product dat u koopt verkleint u dus de afvalberg. In een gloednieuwe fabriek in Zweden wordt het materiaal met de meest duurzame en modernste technologie gemaakt. Van oude kranten naar een duurzaam en hoogwaardig isolatiemateriaal die een bijdrage levert aan een betere planeet en een hogere waarde van uw woning of kantoor.

Voordelen van Cellulose isolatie

Een gezond en comfortabel binnenklimaat kunt u onder andere bereiken door het gebruik van natuurlijke isolatiematerialen, waaronder de Icell cellulose isolatie. Dit materiaal is een van de milieuvriendelijke isolatiematerialen met een positieve Co2 afdruk en vrij van schadelijke boorzouten. De voordelen van de icell isolatiematerialen van Eco-bouwmaterialen op een rij:

  • Gezond en comfortabel binnenklimaat;
  • Koel in de zomer, warm in de winter;
  • Aangename rust in de woon- en werkruimtes;
  • Brandvertragend;
  • Damp-open;
  • Vochtregulerend;
  • Goede akoestische isolatie;
  • Geeft geen irritatie aan huid en luchtwegen;
  • Makkelijk te verwerken;
  • Goed voor mens en milieu.

Cellulose isolatie kopen?

Bent u overtuigd van werking van de duurzame en natuurlijke isolatie van Eco-bouwmaterialen en wilt u Cellulose isolatie kopen? Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

Wat is iCell cellulose isolatie?

iCell cellulose isolatie is een duurzaam en milieuvriendelijk isolatiemateriaal gemaakt van gerecyclede kranten en karton. Het wordt behandeld met natuurlijke zouten om het brandwerend en schimmelwerend te maken. iCell isolatie biedt uitstekende thermische en akoestische isolatie-eigenschappen voor verschillende toepassingen in de bouw.

Hoe wordt iCell cellulose isolatie toegepast?

iCell cellulose isolatie kan op verschillende manieren worden toegepast, waaronder inblaasisolatie, los gestorte isolatie of isolatiepanelen. Voor inblaasisolatie wordt het materiaal in holle ruimtes geblazen met behulp van speciale apparatuur. Bij los gestorte isolatie wordt het materiaal gelijkmatig over de gewenste oppervlakte verspreid. Isolatiepanelen worden direct op de constructie bevestigd. Het installatieproces kan variëren afhankelijk van de specifieke toepassing en de omstandigheden op de locatie.

Wat zijn de voordelen van iCell cellulose isolatie?

iCell cellulose isolatie biedt verschillende voordelen, waaronder uitstekende thermische prestaties, hoge geluidsisolatie, brandwerendheid, vochtregulerende eigenschappen en milieuvriendelijkheid. Het materiaal is gemaakt van gerecyclede materialen en is volledig biologisch afbreekbaar, waardoor het een duurzame keuze is. Bovendien kan iCell isolatie gemakkelijk worden geïnstalleerd en aangepast aan verschillende bouwtoepassingen.

Is iCell cellulose isolatie geschikt voor mijn project?

iCell cellulose isolatie is geschikt voor een breed scala aan bouw- en isolatie toepassingen, waaronder zoldervloeren, tussenwanden, spouwmuren en daken. Het kan worden toegepast in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Voor specifieke informatie over de geschiktheid van iCell isolatie voor uw project, is het raadzaam om contact op te nemen met ons door te bellen naar 0575432336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl. Wij kunnen u adviseren over de beste isolatieoplossingen voor uw specifieke situatie.

4
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.