Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

HempFlax isolatiemateriaal

HEMPFLAX HENNEP ISOLATIE

Eco-bouwmaterialen is de specialist in natuurlijke en duurzame isolatie, waaronder hennep isolatie. Bij Eco-bouwmaterialen bent u aan het juiste adres voor deskundig advies en een uitgebreid assortiment als het gaat om duurzame en milieuvriendelijke isolatie. Creëer ook een aangenamer leefklimaat met behulp van een damp-open isolatiesysteem en natuurlijke afwerkingsproducten, zoals leemstucleemverf etc. Bekijk direct het volledige assortiment in de webshop van Eco-bouwmaterialen. U bent ook van harte welkom alle natuurproducten in onze showroom in Toldijk te komen bekijken (nabij Zutphen, Gelderland).

HENNEP ISOLATIE VAN HEMPFLAX OF ISOHEMP

Wanneer u op zoek bent naar geluidsisolatie, is hennep isolatie van HempFlax of Isohemp uitermate geschikt. Hennep kan worden toegepast voor de isolatie van vloeren, muren en daken van bestaande of nieuwbouw woningen. Met de Isohemp hennepblokken kunt binnenshuis isoleren, binnenmuren metselen en u kunt zelfs een heel (nieuwbouw)huis bouwen. Isoleren met hennep zorgt voor een mensvriendelijk en gezond leefklimaat!

VOORDELEN VAN HENNEP ISOLATIEMATERIAAL

Duurzame isolatiematerialen, zoals hennep isolatie, brengen veel voordelen met zich mee. Het voordeel van hennep is dat het geen schadelijke stoffen bevat. Hennepvezel heeft een goede vochtopname -en verdelingseigenschappen waardoor een optimale vochtregulatie ontstaat. Daarnaast bevat hennepvezel geen eiwitten en behoeft het materiaal dus geen chemische behandeling tegen motten en kevers te ondergaan. Het isolatiemateriaal is tevens brandvertragend. Een aantal voordelen van hennep isolatie op een rij:

  • Damp-open;
  • Aangenaam leefklimaat;
  • Vochtregulerend;
  • Thermisch isolerend;
  • Brandvertragend;
  • Vrij van giftige stoffen;
  • Geluidsisolerend.

HENNEP ISOLATIE KOPEN?

Bent u overtuigd van de kwaliteiten van hennep isolatie en wilt u hennep isolatie kopen?. Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop! U kunt ook bij ons terecht voor houtvezel isolatie, schapenwol isolatie, vlas isolatie en katoen isolatie. U kunt met vragen telefonisch of per e-mail bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wanneer u bij Eco-bouwmaterialen besteld, bent u verzekerd van deskundig advies en een snelle levering. Eco-bouwmaterialen, alles voor duurzaam isoleren!

1
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.