Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Betonstuc

Out of stock!

Super Prof Eco plamuurmes

€2.95€3.50
Betonstuc
Out of stock!
Betonstuc

Betonstuc kopen

Betonstuc is te gebruiken als afwerking van uw keuken, toilet, badkamer of vloer. Het geeft niet alleen een mooie, natuurlijke en sfeervolle uitstraling aan badkamers en keukens. Ook kan het stucwerk op bijna iedere ondergrond worden aangebracht. Het is een hoogwaardig pleistermateriaal. Waarmee u onder andere uw wand, vloer, badkamer en keukenaanrecht een strakke en stoere betonlook kunt geven.
De voordelen van betonstuc op een rij:

  • Water- en vloeistofdicht
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Voegloos
  • Slijtvast
  • Schimmelwerend

Deze eigenschappen maakt dat betonstuc ideaal is als stuc in de badkamer, keuken, toilet en op de vloer. Maar ook voor trappen, houtkachels, meubelen, tuinmeubelen, stoomcabine’s en sauna’s kunt u dit materiaal gebruiken. U merkt: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat is betonstuc?

Betonstuc wordt ook wel beton ciré genoemd. Het stucwerk is een cementgebonden afwerkstuc dat bestaat uit cement, hars en betondeeltjes. De waterdichtheid wordt verkregen door de uiteindelijke beschermende coating.

De toepasbaarheid van Beton Ciré

Het stucwerk is op vrijwel iedere stabiele ondergrond aan te brengen door zijn hoogwaardige kwaliteit. Denk hierbij aan:

  • Gipsplaten
  • Hout
  • Kunststof
  • Kalkzandsteen
  • Metselwerk

Het is essentieel een goede voorbehandeling toe te passen. Zodat de stucmortel zich goed kan hechten aan de ondergrond. Een primerlaag is dan ook van belang.

Het stucwerk zelf aanbrengen

U kunt zelf uw betonstuc aanbrengen op de vloer in uw badkamer of toilet. Wij ondersteunen u hier graag bij. Derhalve vindt u bij onze producten de verwerkingsvoorschriften terug, waarin u kunt lezen hoe het proces werkt. Bestudeer de verwerkinginstructies nauwkeurig, zodat u weet wat u nodig heeft voor een juiste ondergrond. Wilt u liever dat een van onze ervaren medewerkers betonstuc komt aanbrengen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Stuc in 50 kleuren

Basebeton en Beton ciré is verkrijgbaar in 50 verschillende kleuren. Zo is er altijd wel een passend kleur te vinden. Het kleurenpallet bevat prachtige natuurkleuren, zoals aardetinten en pasteltinten. Maar ook de veel toegepaste betonlook: Beton Ciré Originale heeft een levendiger effect. Wilt u graag een rustigere uitstraling? Kies dan voor Beton Cire. Bekijk direct het assortiment in de webshop van Eco-bouwmaterialen.

Vindt u het lastig om een kleur te kiezen? In de showroom van Eco-bouwmaterialen in Toldijk (nabij Zutphen) kunt u veel verschillende kleurenstalen bekijken en eventueel kleurmonsters van de gewenste kleur meenemen.

Betonstuc in toilet, badkamer of keuken

Het materiaal is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in natte ruimtes, denk hierbij aan badkamer, keuken en toilet. Bovendien geeft betonstuc in uw keuken, badkamer of toilet nog meer voordelen. Zo kan het bestaande tegelwerk in de badkamer gewoon blijven zitten. Daarnaast is de stuc praktisch in gebruik, hygiënisch, vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Ook betonstuc op uw vloer aanbrengen is het overwegen waard. Het stucwerk is sterk, flexibel en niet scheurgevoelig. De stuc is uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Betonstuc op de buitenmuur

Heeft u stuc nodig om een buitenmuur af te werken? Ook buiten is betonstuc ideaal te gebruiken als afwerking van wanden of muren. Dat komt ook weer omdat het waterresistent is. Daarnaast is het kalkcement alkalisch en dus schimmelwerend.

Alle benodigdheden

Om optimaal te kunnen genieten van uw betonstucen wand of vloer is de onderhoud hiervan zeer belangrijk. In onze webshop zijn onder andere cleaner & protect te verkrijgen. Deze zorgen voor onderhoud en bescherming van de vloer of wand.

Ook de coating ten behoeve van Beton Ciré en kitchen protect voor het sealen van keukenaanrecht en/of wand is te vinden in onze webshop. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor andere stuc gerelateerde gereedschappen en een MCG primer.

Kosten betonstuc per product of m2

Wilt u graag weten wat de prijs is van dit materiaal? In de webshop van Eco-bouwmaterialen kunt u gemakkelijk de prijzen van de betonstuc per m2 bekijken en berekenen hoeveel materiaal u nodig heeft voor uw project. De prijs per m2 is voor iedere kleur hetzelfde. Heeft u veel m2 stuc nodig voor uw project? Neem dan contact op voor een totaal offerte via info@eco-bouwmaterialen.nl.

Bestel beton ciré in onze webshop

Bekijk het betonstuc assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw benodigdheden in onze webshop. Wilt u graag advies of een totaal offerte, dan kunt u contact opnemen met één van onze experts via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl.

Wilt u graag de betonstuc producten in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen). Bij ons kunt u rekenen op deskundig advies, scherpe prijzen en een snelle levering.

Wat is betonstuc?

Betonstuc is een cementgebonden afwerkstuc dat bestaat uit cement, hars en betondeeltjes. De waterdichtheid wordt verkregen door de uiteindelijke beschermende coating. Betonstuc is water- en vloeistofdicht, onderhoudsvriendelijk, voegloos, slijtvast en schimmelwerend. Deze eigenschappen maken het ideaal voor badkamers, maar ook keukens, trappen, vloeren, houtkachels, meubelen, tuinmeubelen, stoomcabine’s, sauna’s etc. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe breng je betonstuc aan?

U kunt zelf uw beton stuc aanbrengen op wanden en vloeren, Eco-bouwmaterialen ondersteunt u hier graag bij. Onze Ecowall BaseBeton betonstuc bijvoorbeeld is een kant en klare betonstuc mix die verdeeld zit in 2 verschillende verpakkingen. De eerste is geschikt voor de 1e laag, de 2e is voor de 2e afwerklaag. Makkelijker bestaat niet, dus niet meer zelf mixen of afmeten, maar direct aan de slag!

Bij alle producten vindt u de verwerkingsvoorschriften terug waarin u kunt lezen hoe het proces precies werkt. Wij geven ook workshops in het aanbrengen van betonstuc!

Op welke ondergronden kun je betonstuc aanbrengen?

Betonstuc is op vrijwel iedere stabiele ondergrond aan te brengen door zijn hoogwaardige kwaliteit. Denk hierbij aan gipsplaten, hout, kunststof, kalkzandsteen, metselwerk etc. Het is essentieel een goede voorbehandeling toe te passen zodat de stucmortel zich goed kan hechten aan de ondergrond. Een primerlaag is dan ook van belang!
Bij alle producten vindt u de verwerkingsvoorschriften terug waarin u kunt lezen aan welke eisen de ondergrond moet voldoen.

Betonstuc en vloerverwarming

Een groot voordeel van een betonstuc vloer is dat het goed te combineren is met vloerverwarming. Een vloer van betonstuc is zeer dun waardoor de warmte van de vloerverwarming snel en egaal aan de ruimte wordt afgegeven. Een energiezuinige manier van verwarmen! Daarnaast kan Betonstuc ook goed worden toegepast op een houtkachel of in combinatie met wandverwarming.

Wat kost betonstuc per m2?

Wilt u graag weten wat de prijs is van beton stuc? In de webshop van Eco-bouwmaterialen kunt u gemakkelijk de prijzen van de betonstuc per m2 bekijken en berekenen hoeveel materiaal u nodig heeft voor uw project. De prijs per m2 is voor iedere kleur hetzelfde. Heeft u veel m2 betonstuc nodig voor uw project, neem dan contact op voor een totaal offerte via info@eco-bouwmaterialen.nl.

48
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.
0