Ecowall Base betonstuc

Ecowall base betonstuc

Wat maakt Ecowall betonstuc zo bijzonder? Naast het feit dat het een mooie, natuurlijke en sfeervolle uitstraling geeft, is het waterdicht, onderhoudsvriendelijk en voegloos. Deze eigenschappen maken Ecowall betonstuc dus ideaal voor vloeren, maar ook keukens, trappen, badkamers, houtkachels, meubelen, sauna’s etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ecowall betonstuc, ook wel BaseBeton genaamd, is op alle ondergronden te gebruiken. Zelfs bestaand tegelwerk is een prima basis voor onze betonstuc. Dit bespaart u lastig en tijdrovend sloop- en breekwerk. U vlakt het tegelwerk simpelweg uit, waarna de betonstuc meteen kan worden aangebracht. Op deze manier realiseert u al binnen twee dagen een strakke betonlook op uw muur of vloer.

Ecowall betonstuc is een kant en klare betonciré mix die verdeeld zit in 2 verschillende verpakkingen. De eerste is geschikt voor de 1e laag, de 2e is voor de afwerklaag. Makkelijker bestaat niet, dus niet meer zelf mixen of afmeten. U kunt de betonstuc per 5m2 rechtstreeks in onze webshop kopen. U krijgt dan alles thuisgestuurd en kunt u direct aan de slag. Heeft u vragen of wilt u graag advies, neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl.

Betonstuc zelf aanbrengen?

BaseBeton betonstuc is een kant en klare betonciré mix die verdeeld zit in 2 verschillende verpakkingen. De eerste is geschikt voor de 1e laag, de 2e is voor de 2e afwerklaag. Makkelijker bestaat niet, dus niet meer zelf mixen of afmeten.

Behandel de ondergrond met BaseBeton primer. Daarna kan de eerste laag BaseBeton (basa) worden aangebracht in een zo gelijkmatig mogelijke dikte. De gelijkmatigheid is uiterst belangrijk gezien de eerste laag de uitstraling van de uiteindelijk afwerking bepaald. Als de eerst laag goed opgedroogd is, kan de tweede laag (sense) worden aangebracht. De tweede laag wordt aangebracht met een spackmes. Als de tweede laag ook opgedroogd is, schuur het oppervlakte met een roterende schuurmachine (120 of 80 korrel). Het oppervlakte stofvrij maken en afwerken met de BaseBeton coating.

Om langdurig en optimaal te genieten van uw betonstuc pas de speciaal ontwikkelde onderhoudsproducten toe. PU cleaner en PU protect zorgen voor het dagelijks onderhoud en geven bescherming met een matte uitstraling.

Welke samenstelling?

BaseBeton is verkrijgbaar in betonstuc zonder coating en als compleet pakket. Het complete pakket bestaat uit een primer, de eerste laag (basa), tweede laag (sense) en de coating.

Behandel betonstuc op aanrechtbladen en keukenachterwanden met een speciale sealer, kitchen protect genaamd. In dit geval kies je dan ook niet voor het complete pakket, maar voor de betonstuc zonder coating. Vergeet niet de kitchen protect mee te bestellen.

Verbruik base betonstuc

BaseBeton betonstuc is te verkijgen in een pakket geschikt voor 5m2, 300gram is gemiddeld genomen het verbruik per m2 met een laagdikte van 0,2-0,5mm.

Verschillende betonstuc kleuren

Met 50 verschillende kleuren in het BaseBeton kleurenpallet is er voor ieder interieur een passende tint te vinden. Welke kleur kies jij?

Betonstuc bestellen?

Bekijk het Basebeton en betonstuc assortiment van Eco Bouwmaterialen en bestel direct uw benodigdheden zoals kitchen protect! Wilt u graag advies of een totaal offerte, neem dan contact op met één van onze experts via (0575 432 336) of info@eco-bouwmaterialen.nl.

Wilt u graag de BaseBeton en andere betonstuc producten in het echt zien? Bezoek onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland). Bij ons kunt u rekenen op deskundig advies, scherpe prijzen en een snelle levering.

50
0