Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Beton Ciré stuc

Wat is Beton Ciré?

Cire Originale is een premium betonstuc die bekend staat om zijn uitzonderlijke kwaliteit en veelzijdigheid. Het is samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke materialen, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een esthetisch verbluffende afwerking biedt. Of u nu een modern interieur ontwerpt of een traditionele uitstraling wilt behouden, Cire Originale past perfect bij verschillende stijlen.

Beton Ciré originale betonstuc

Wat maakt Ciré zo bijzonder? Naast het feit dat het een mooie, natuurlijke en sfeervolle uitstraling geeft, is het waterdicht, onderhoudsvriendelijke en voegloos. Deze eigenschappen maken Beton Ciré dus ideaal voor badkamers, maar ook keukens, trappen, vloeren, houtkachel, meubelen, sauna’s etc. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Beton Ciré bestaat uit cement en hars, waardoor dit materiaal zeer sterk en flexibel is. Het materiaal is 100% ecologisch. Het aanbrengen van dit materiaal gebeurt met de hand door middel van vegende bewegingen, schuring en wrijving. Degene die de Beton Ciré aanbrengt bepaald voor een groot deel de uiteindelijke structuur van het stucwerk. Beton Ciré is verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende kleuren. Het kleurenpallet bevat prachtige natuurkleuren, aardetinten maar ook de betonlook. Dit stucwerk vergt enige stuc-ervaring en gezamenlijk met onze instructies voor verwerking en onderhoud kunt u de mooiste dingen creëren.

Betonlook met Beton Ciré

Met Beton Ciré creëert u een mooie beton look in uw badkamer, keuken, woonkamer of bijvoorbeeld toilet. Beton Ciré bestaat uit cement en hars, waardoor dit materiaal zeer sterk en flexibel is. Het materiaal is 100% ecologisch. Het aanbrengen van dit materiaal gebeurt met de hand door middel van vegende bewegingen, schuring en wrijving. Degene die de Beton Ciré aanbrengt bepaald voor een groot deel de uiteindelijke structuur van de betonstuc.

Voordelen van Beton Ciré

Beton Ciré biedt tal van voordelen die het onderscheiden van andere betonstuc producten op de markt:

  • Duurzaamheid: Met Beton Ciré investeert u in een duurzame oplossing die de tand des tijds doorstaat.
  • Veelzijdigheid: Of het nu gaat om muren, vloeren of meubels, Beton Ciré past zich moeiteloos aan verschillende oppervlakken aan.
  • Esthetiek: De naadloze afwerking en brede kleurenkeuze zorgen voor een esthetisch verfijnde uitstraling in elk interieur.

Beton Ciré zelf aanbrengen

Wilt u graag zelf Beton Ciré aanbrengen in uw badkamer, keuken, vloer of bijvoorbeeld uw toilet? Dan kunt u bij Eco-bouwmaterialen terecht voor al uw materialen, deskundig advies en ondersteuning. Bij de producten in de webshop kunt u de verwerkingsvoorschriften terugvinden waarin u kunt lezen hoe het Beton Ciré proces precies werkt. Bestudeer de verwerkinginstructies goed, zodat u weet wat u nodig heeft voor een juiste ondergrond en opbouw. U kunt de Beton Ciré per m2 rechtstreeks in onze webshop kopen. U krijgt dan alle ingrediënten om Beton Ciré te maken (cement, pigment, sealer etc.) thuisgestuurd.

Het correct aanbrengen van Beton Ciré is essentieel voor een perfect resultaat. Volg deze eenvoudige stappen:

  1. Ondergrondvoorbereiding: zorg voor een schone, droge en gladde ondergrond.
  2. Primer: breng een geschikte primer aan voor optimale hechting.
  3. Applicatie van Cire Originale: breng de betonstuc aan in dunne lagen met een spaan of troffel.
  4. Schuren en afwerken: schuur de gedroogde lagen voor een glad eindresultaat. Breng indien nodig een sealer aan voor extra bescherming.

Eerst ervaring op doen met het aanbrengen van Beton Ciré? Wij bieden daarom ook workshops aan.

Toepassingen van Beton Ciré

Wandafwerking

Beton Ciré is ideaal voor het creëren van prachtige wandafwerkingen. De naadloze en waterdichte eigenschappen maken het perfect voor badkamers, keukens en andere ruimtes waar vocht een rol speelt.

Vloerafwerking

Met de slijtvaste eigenschappen is Cire Originale ook geschikt voor vloerafwerking. Het biedt een eigentijdse uitstraling die zowel praktisch als stijlvol is.

Meubeltoepassingen

Breng de schoonheid van Cire Originale naar uw meubelstukken. De veelzijdigheid van dit product maakt het mogelijk om een uniforme uitstraling door uw hele ruimte te creëren.

Beton Ciré per m2 kopen?

Bent u geïnteresseerd in de prijs per m2 van Beton Ciré of wilt u graag Beton Ciré kopen? In de webshop van Eco-bouwmaterialen kunt u gemakkelijk de kosten van de Beton Ciré per m2 bekijken en berekenen hoeveel materiaal u nodig heeft voor uw project. Eco-bouwmaterialen is expert op het gebied van Beton Ciré en heeft al vele jaren ervaring met de verwerking hiervan. Voor deskundig advies kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de deskundige van Eco-bouwmaterialen telefonisch via 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nlOok bent u van harte welkom om een afspraak te maken in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland) om inspiratie op te doen.

Eco-bouwmaterialen, expert in Beton Ciré!

Wat is beton ciré?

Beton ciré is een decoratieve, waterdichte cementmortel die gebruikt wordt voor het afwerken van diverse oppervlakken zoals vloeren en wanden. Hiermee geeft u uw interieur een schitterende en tijdloze uitstraling.

Welke eigenschappen heeft beton ciré?

Beton ciré staat bekend om zijn duurzaamheid, waterbestendigheid en naadloze afwerking. Het is tevens verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen.

Waar kan beton ciré toegepast worden?

Beton ciré kan worden toegepast in diverse ruimtes, waaronder badkamers, keukens, woonkamers en zelfs buitenshuis. Het is geschikt voor zowel vloeren als wanden en ruimtes die vaak vochtig zijn.

Hoe wordt beton ciré aangebracht?

Beton ciré wordt in meerdere lagen aangebracht en vervolgens geschuurd voor een gladde afwerking. Het aanbrengen vereist vakmanschap en wordt vaak uitgevoerd door gespecialiseerde professionals.

2
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.