Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Beton Ciré stuc

Beton Ciré originale betonstuc

Wat maakt Beton Ciré zo bijzonder? Naast het feit dat het een mooie, natuurlijke en sfeervolle uitstraling geeft, is het waterdicht, onderhoudsvriendelijke en voegloos. Deze eigenschappen maken Beton Ciré dus ideaal voor badkamers, maar ook keukens, trappen, vloeren, houtkachel, meubelen, sauna’s etc. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Beton Ciré bestaat uit cement en hars, waardoor dit materiaal zeer sterk en flexibel is. Het materiaal is 100% ecologisch. Het aanbrengen van dit materiaal gebeurt met de hand door middel van vegende bewegingen, schuring en wrijving. Degene die de Beton Ciré aanbrengt bepaald voor een groot deel de uiteindelijke structuur van het stucwerk. Beton Ciré is verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende kleuren. Het kleurenpallet bevat prachtige natuurkleuren, aardetinten maar ook de betonlook. Dit stucwerk vergt enige stuc-ervaring en gezamenlijk met onze instructies voor verwerking en onderhoud kunt u de mooiste dingen creëren.

Betonlook met Beton Ciré

Met Beton Ciré creëert u een mooie beton look in uw badkamer, keuken, woonkamer of bijvoorbeeld toilet. Beton Ciré bestaat uit cement en hars, waardoor dit materiaal zeer sterk en flexibel is. Het materiaal is 100% ecologisch. Het aanbrengen van dit materiaal gebeurt met de hand door middel van vegende bewegingen, schuring en wrijving. Degene die de Beton Ciré aanbrengt bepaald voor een groot deel de uiteindelijke structuur van de betonstuc.

Beton Ciré zelf aanbrengen

Wilt u graag zelf Beton Ciré aanbrengen in uw badkamer, keuken, vloer of bijvoorbeeld uw toilet? Dan kunt u bij Eco-bouwmaterialen terecht voor al uw materialen, deskundig advies en ondersteuning. Bij de producten in de webshop kunt u de verwerkingsvoorschriften terugvinden waarin u kunt lezen hoe het Beton Ciré proces precies werkt. Bestudeer de verwerkinginstructies goed, zodat u weet wat u nodig heeft voor een juiste ondergrond en opbouw. U kunt de Beton Ciré per m2 rechtstreeks in onze webshop kopen. U krijgt dan alle ingrediënten om Beton Ciré te maken (cement, pigment, sealer etc.) thuisgestuurd.

Eerst ervaring op doen met het aanbrengen van Beton Ciré? Wij bieden daarom ook workshops aan.

Beton Ciré per m2 kopen?

Bent u geïnteresseerd in de prijs per m2 van Beton Ciré of wilt u graag Beton Ciré kopen? In de webshop van Eco-bouwmaterialen kunt u gemakkelijk de kosten van de Beton Ciré per m2 bekijken en berekenen hoeveel materiaal u nodig heeft voor uw project. Eco-bouwmaterialen is expert op het gebied van Beton Ciré en heeft al vele jaren ervaring met de verwerking hiervan. Voor deskundig advies kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de deskundige van Eco-bouwmaterialen telefonisch via 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nlOok bent u van harte welkom om een afspraak te maken in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland) om inspiratie op te doen.

Eco-bouwmaterialen, expert in Beton Ciré!

2
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.
0