Producten

Sale!

Tierrafino Base S1 oker met stro, aardvochtig

Oorspronkelijke prijs was: €25.40 – €275.85.Huidige prijs is: €23.09 – €250.77.

Clear
  Reset options
  Reset options

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • De Tierrafino basisleem is geheel vernieuwd en verbeterd om te voldoen aan de nieuwe Duitse normering voor leempleisters. Tierrafino Base is een basis leemstuc die dient als raap- en vertinlaag, alleen toepasbaar in het interieur. Basis leemstuc wordt veelal gebruikt in combinatie met leemfinish of leemverf. U kunt de basisleem ook gebruiken als eindafwerking van de wand, daardoor krijgt de wand een wat robuustere uitstraling.

  Een big bag leem kunt u GRATIS afhalen in het distributiecentrum in Enter,  zie actievoorwaarden.

  Tierrafino Base S1 oker met stro, aardvochtig, is een basis leemstuc. Leem heeft bijzondere kwaliteiten. Het is dampopen en kan daardoor vocht en warmte reguleren. Een vochtige ruimte zal minder klam aanvoelen omdat een teveel aan vocht geleidelijk door de leem wordt opgenomen en pas weer afgescheiden wordt als de ruimte droger is. Hiervoor is een laag met een een dikte van minimaal 1 a 1,5 cm op de muur nodig. Hoe dikker de leemlaag hoe meer profijt je hebt van de vocht en warmte circulatie.

  Kleuren

  De basis leemstuc van Tierrafino is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Wilt u weten welke type Base geschikt is in welke situatie? Bekijk dan de productinformatie over Tierrafino Base. Hierin staat ook vermeldt hoe de producten moeten worden verwerkt, informatie over de ondergrond en voorbehandelingen.

  Door het gebruik van aardpigmenten kunnen lichte kleurafwijkingen ontstaan tussen verschillende charges van dezelfde kleur.

  Tierrafino base S1 en S2 zijn mengbaar met parelmoer, stro en andere zanden voor speciale effecten. Tevens is het mengbaar met pigment, voeg wel fix toe om  het afgeven van het pigment te voorkomen.

  Verwerking

  De handige doe-het-zelfer kan basisleem zelf aanbrengen, bij weinig ervaring raden wij aan een professional om advies te vragen.

  Bekijk hieronder de instructievideo’s:

  Voorbereiding:

  Verwerking:

  Afwerking:

   

  Beschikbare afmetingen & verbruik

  Verkrijgbaar in een 25 kg zak, 1.000 kg Big Bag en 1.200 kg Big Bag.
  Let op! Bij de bezorging van een bigbag dient de europallet terug meegenomen te worden door de transporteur. Als dit niet mogelijk is, dan wordt deze achteraf nog in rekening gebracht.

  Verbruik: 5mm – 8,5 kg/m2, 10 mm – 17 kg/m2,  15 mm – 25 kg/m2.

  Voordelen

  • Onbeperkte verwerkingstijd.
  • Doe-Het-Zelver/Professional.
  • Handmatige en machinale verwerking.
  • Hardheid vergelijkbaar met kalkpleister.
  • Eenvoudig te repareren.
  • Damp-open.
  • Vocht- en warmteregulerend.
  • Anti-statisch.
  • Verkort nagalm.
  • Kleurecht.
  • Afval kan worden hergebruikt of weggegooid in de tuin.

  Tierrafino Base kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  • Klik hier voor meer productinformatie over de vernieuwde Tierrafino Base.

  Additional information

  Weight 0.5 kg