Wie zijn wij

 

Eco-bouwmaterialen is een complete eco-bouwmarkt gespecialiseerd in ecologische, natuurlijke, bio based en duurzame bouwmaterialen. Wij leveren duurzame producten die door hun hoge kwaliteit garanties bieden. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke isolatie, Tigchel finovens, Tigchelkachels, wandverwarming, vloerverwarming, betonstuc, leemstuc, kalkstuc, natuurgips, tadelakt, natuurlijke verven etc. Doordat wij zelf dagelijks met onze producten werken bij Ecobouwen kunnen wij u van goed advies voorzien.

Het werk aan ons uitbesteden?

Bij ons heeft u de keuze om het werk geheel zelf uit te voeren met ondersteunend advies en uw benodigde materialen te kopen via eco-bouwmaterialen.nl of het werk geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan Ecobouwen. Indien u interesse heeft in welke producten wij gebruiken en verkopen, neem dan een kijkje in de webshop of neem telefonisch contact met ons op. Voor een persoonlijk adviesgesprek of voor vragen over onze werkwijze of producten staan Peter en zijn team u graag te woord. U kunt ons bereiken op 0575 432336 of info@eco-bouwmaterialen.nl.

Oprichting Ecobouwen & Eco bouwmaterialen

Ecobouwen is 20 jaar geleden opgericht door Peter van 't Westeinde vanuit zijn passie voor natuurlijk en dampopen bouwen. De behoefte om een gezond binnenklimaat te creëren werd door Peter snel opgemerkt, hij ging dan ook van start met het toepassen van leem in het binneninterieur. Inmiddels heeft Peter door ruime ervaring met natuurlijk bouwen topleveranciers geselecteerd waar wij nauw mee samenwerken. Vanaf het onstaat van Ecobouwen tot nu wordt er alleen gewerkt met duurzame natuurlijke producten die door hun hoge kwaliteit jaren garanties bieden.

Peter zult u in de showroom tegenkomen met zijn trouwe viervoeter en gewaardeerd kantoorgenoot Indra!

Service & contact

 


Telefoonnummer: 0575 432 336
Ma t/m vr 08:30 - 12:30 en van 13.00 - 17.00 uur


E-mail: info@eco-bouwmaterialen.nl
Ma t/m vr 08:30 - 12:30 en van 13.00 - 17.00 uur

De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.