Wie zijn wij

Eco-bouwmaterialen is een complete eco-bouwmarkt gespecialiseerd in ecologische, natuurlijke, bio based en duurzame bouwmaterialen. Wij leveren duurzame producten die door hun hoge kwaliteit garanties bieden. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke isolatie, Tigchel finovens, Tigchelkachels, wandverwarming, vloerverwarming, betonstuc, leemstuc, kalkstuc, natuurgips, tadelakt, natuurlijke verven etc. Doordat wij zelf dagelijks met onze producten werken bij Ecobouwen kunnen wij u van goed advies voorzien.

Ecobouwen is ruim 19 jaar geleden opgezet door Peter van het Westeinde en richt zich al meer dan 15 jaar volledig op het werken met natuurlijke producten. In deze jaren heeft hij veel ervaring opgedaan en topleveranciers kunnen selecteren waar hij nu nauw mee samenwerkt. Door zijn enthousiasme en passie voor het vak wil Peter zich constant blijven ontwikkelen. Zo volgt hij regelmatig cursussen bij leveranciers en geeft zelf workshops om zowel bedrijven als particulieren met natuurlijke producten te leren werken. Hierdoor blijft de kennis bij ons altijd up-to-date.

Bij ons heeft u de keuze om het werk geheel zelf uit te voeren met ondersteunend advies en uw benodigde materialen te kopen via eco-bouwmaterialen.nl of het werk geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan Ecobouwen. Indien u interesse heeft in welke producten wij gebruiken en verkopen, neem dan een kijkje in de webshop of bezoek onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen). Voor een persoonlijk adviesgesprek of voor vragen over onze werkwijze of producten staan Peter en zijn team u graag te woord. U kunt ons bereiken op 0575 432336 of info@eco-bouwmaterialen.nl.

1
0