Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Nooit meer koude voeten met vloerverwarming! Bijvoorbeeld met de comfortabele en duurzame vloer verwarming van Vario. Waarbij je naast heerlijke warme voeten als u over de vloer heen loopt, ook minder last heeft van stof in uw woning. Daarom is vloerverwarming een goed alternatief voor de centrale verwarming.

Is vloerverwarming goedkoper dan radiatoren?

Ja, maar liefst 12-15% energiebesparing door lagere temperatuur, de kamertemperatuur kan daardoor 1 a 2 graden lager dan normaal. Dit komt omdat de vloer verwarming werkt met stralingswarmte, wat straalt op het lichaam. Hierdoor creëer je een gelijkmatige verwarmde leefruimte. Ander voordeel van vloerverwarming is dat u geen radiatoren ziet in uw leefgedeelte, waardoor het er stijlvoller uitziet en u meer ruimte heeft.

Vloerverwarming bestellen?

Bekijk het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

17
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.