Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Stampleem

Stampleem

Stampleem wordt in aardvochtige toestand laagsgewijs in een bekisting gestampt. Deze laagsgewijze stampmethode ziet men later terug in textuur van de muur. Als basismateriaal wordt leem met een steenaandeel geleverd, een materiaal dat in korrelopbouw vergelijkbaar is met beton. Door het toevoegen van verschillende kleien, lemen of andere toeslagstoffen kan er kleur worden toegevoegd.

Ondanks de vergaande mechanisering is deze bouwmethode nog altijd zeer arbeidsintensief. Evengoed zijn er toch veel mensen die kiezen voor deze wijze van bouwen. Niet alleen om de gezondheidsaspekten van een stamplemenwoning, maar ook zeker om de decoratieve mogelijkheden van dit massieve materiaal. Wij verkopen de stampleem van Tierrafino, een kwalitatief zeer goede stampleem.

Stampleem bestellen?

Bekijk het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

1
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.