U hebt geen items in uw winkelwagen.

Beton Floor

Beton Floor

Beton Ciré stucwerk is ideaal voor vloeren

Wat maakt Beton Ciré zo bijzonder? Naast het feit dat het een mooie, natuurlijke en sfeervolle uitstraling geeft, is het waterdicht, onderhoudsvriendelijke en voegloos. Deze eigenschappen maken Beton Ciré dus ideaal voor vloeren, maar ook keukens, trappen, badkamers, houtkachel, meubelen, sauna's etc. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Beton Ciré bestaat uit cement en hars, waardoor dit materiaal zeer sterk en flexibel is. Het materiaal is 100% ecologisch. Het aanbrengen van dit materiaal gebeurt met de hand door middel van vegende bewegingen, schuring en wrijving. Degene die de Beton Ciré aanbrengt bepaald voor een groot deel de uiteindelijke structuur van het stucwerk. Beton Ciré is verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende kleuren. Het kleurenpallet bevat prachtige natuurkleuren, aardetinten maar ook de betonlook. Dit stucwerk vergt enige stuc-ervaring en gezamenlijk met onze instructies voor verwerking en onderhoud kunt u de mooiste dingen creëren.

U kunt de Beton Ciré per m2 rechtstreeks in onze webshop kopen. U krijgt dan alle ingrediënten om Beton Ciré te maken (cement, pigment, sealer etc.) thuisgestuurd. Heeft u vragen of wilt u graag advies, neem dan contact met ons op via 0575 432 331 of info@eco-bouwmaterialen.nl.

Er komen geen producten overheen met de selectie.

Alle prijzen op deze webshop zijn inclusief 21% BTW.