Vloer

VLOER

Bent u geïnteresseerd in een natuurlijke vloer, een vloer van stampleemnatuurlijke onderhoudsproducten voor uw vloer, vloerverwarmingvloerisolatienatuurlijke ondervloer etc. dan bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het juiste adres. Eco-bouwmaterialen heeft een scala aan producten om uw vloer zo natuurlijk mogelijk op te bouwen en te onderhouden. Als ondervloer en tevens vloerisolatie is de Pavatex isolant sonoplaat of Isovlas Soundfelt zeer geschikt. Vermindert contactgeluid, is warmte isolerend en damp-open. Wilt u graag vloerverwarming aanleggen? Eco-bouwmaterialen heeft het ultradunne vloerverwarmingssysteem van Technea in het assortiment. Slechts een opbouwhoogte van 20mm en gemakkelijk zelf aan te leggen. Dit vloerverwarmingssysteem is ideaal te combineren met een betonstuc vloer van Beton Ciré. Heeft u onderhoudsproducten zoals vloerolie, bijenwas, wax etc. nodig? Dan kunt u zeker uit de voeten met de natuurlijke producten van Auro. Eco-bouwmaterialen heeft alles in huis voor als u uw de vloer van uw woning, kantoor, vakantiehuis of schuur op een natuurlijke en duurzame wijze wilt (ver)bouwen. Bekijk direct het aanbod met de prijzen in de webshop van Eco-bouwmaterialen.

AURO ONDERHOUDSPRODUCTEN VOOR UW VLOER

Auro heeft een breed assortiment 100% natuurlijke producten voor in en rond het huis. Voor houten vloeren, kurk, linoleum, tegelvloeren etc. is er de juiste bescherming en bijpassende onderhoudsproducten. Speciaal voor houten vloeren zijn er drie verschillende systemen. Met de producten van Auro PurSolid krijgt het hout een diepe levendige honingtint en is VOS-vrij. De Auro Classic producten geven het hout een lichte honingtint, is voorzien van citrusolie en is sneldrogend. Met de Auro Aqua producten veranderd het hout nauwelijks van kleur en behoudt het zijn natuurgetrouwe uitstraling, is VOS-vrij en geurarm. Bekijk in onderstaande opsomming wat er allemaal mogelijk is met de producten van Auro.

VLOER IN BETONLOOK

Bij Eco-bouwmaterialen kunt u ook terecht als u graag een vloer in betonlook voor uw badkamer, keuken of woonkamer wilt kopen. Eco-bouwmaterialen werkt met de betonstuc van Beton Ciré, zowel de Beton Ciré originale als de Beton Floor. Beide soorten betonstuc producten zijn geschikt voor vloeren en per m2 te koop via de webshop. Wilt u graag ervaring opdoen met het werken met Beton Ciré, dan bent u van harte welkom om één van onze workshops te volgen bij onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland).

ALLES VOOR EEN NATUURLIJKE VLOER

Wilt u graag natuurlijke producten voor uw vloer kopen? Dan biedt de webshop van Eco-bouwmaterialen u uitkomst. Eco-bouwmaterialen staat garant voor een uitgebreid assortiment, deskundig advies, scherpe prijzen en een levering. Nieuwsgierig naar onze producten? U bent van harte welkom in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland). In de showroom kunt u ook terecht voor leemstuctadelaktnatuurlijk isolatiemateriaalleemkachelstigchelkachelsleemverf etc. Voor vragen, deskundig advies, inschrijven voor één van de workshops of een afspraak kunt u de experts van Eco-bouwmaterialen bereiken op 0575 432336 of info@eco-bouwmaterialen.nl. Eco-bouwmaterialen, alles voor een natuurlijke vloer!

133
0