Producten

Variotherm Glasvezeldoek 7x8mm Rol 50m2

145.00

Beschikbaar: Leverbaar

Variotherm Glasvezeldoek 7x8MM is speciaal voor wandverwarming en met name als deze op ronde vormen wordt geplaatst. Met de Technea EasyFlex tover je afwijkende vormen om tot warme, comfortabele ‘knuffelmuren’, waarbij het glasvezeldoek wordt toegepast om de kans op scheuren te verminderen.

Variotherm glasvezeldoek is een speciaalglasvezelraster en vermindert kans op scheuren. Dit doek voldoet aan de ONORM voor textielglasraster B6155 en kan een belasting hebben van 1900 N / 5CM2.

Verwerking

Variotherm glasvezeldoek is onder andere toe te passen bij Variotherm module-wandverwarming
Deze wandverwarming is optimaal voor houtskeletbouw, de bouw van geprefabriceerde huizen en de inrichting van zolderverdiepingen. Het geeft een lage temperatuur verwarming door een groot afgifte-oppervlak en is daarom energiebesparend. Het is een verwarming en afgewerkte wand in één, kant-en-klaar! Met een volledig flexibel platensysteem: met slechts 4 moduleplaten kan aan bijna alle bouwkundige eisen voldaan worden. De originele Fermacell gipsvezelplaten (gecontroleerd door het Oostenrijks Instituut voor Bouwbiologie en –ecologie dragen bij aan de snelle opwarming van de gipsvezelplaten door de “nauwsluitende verbinding” tussen de Fermacellplaat en de Variomodule-buis. Snelle en schone montage.

Variotherm module-wandverwarming is uniek op de markt: De Variomodule-buis is speciaal voor de Fermacellplaat ontwikkeld. Het is ideaal voor zolders: met een koud water-circulatie wordt wandverwarming in de zomer een wandkoeling. De Variomodule-buis kan met de Variotherm leidingzoeker op een betrouwbare manier gevonden worden. Een prachtig technisch door-ontwikkeld systeem, dat steunt op meer dan 25 jaar ervaring in ecologische en energiezuinige verwarmingssystemen.

 

Beschikbare afmetingen

  • Het glasvezeldoek een raster van 7x8mm en is verpakt per rol van 50m2.

Variotherm Glasvezeldoek kopen?

Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

Productbladen:

Lees hier meer over de Variotherm wandverwarming:

Additional information

Weight 99.87 kg
0