Producten

Variokomp kompakt-plaat 10cm buisafstand, 0,6m2

44.82

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • De Variokomp Kompakt-plaat is geschikt voor het kompakte vloerverwarmingssysteem Variokomp van Technea voor houtskeletbouw (droogbouw), renovatie en verbouw en ook voor vloeren waar geen ruimte is voor een zandcementdekvloer. Het enorme voordeel is de lage opbouwhoogte van slechts 20 mm!

  Variokomp kompakt-plaat is een onderdeel van de Variokomp vloerverwarming, deze vloerverwarming is geschikt voor houtskeletbouw (droogbouw), renovatie en verbouw en ook voor vloeren waar geen ruimte is voor een zandcementdekvloer. Het enorme voordeel is de lage opbouwhoogte van slechts 20 mm!

  Afmeting Variokomp kompakt-plaat

  • 1000mm x 600mm = 0,6 m2/plaat.
  • 10 kg/plaat.

  Ook verkrijgbaar in een buisafstand h.o.h. 15 cm.

  Variokomp vloerverwarming

  Het Variokomp vloerverwarming systeem heeft een totale opbouwhoogte van 20mm en weegt slechts 25 kilo per vierkanter meter. Dit systeem is daarom goed toepasbaar op een houten vloerconstructie, appartementen en monumentale panden i.v.m. draagkracht van houten ondervloeren. Ook is deze vloerverwarming uitermate geschikt voor bijvoorbeeld voor woonboten i.v.m. diepgang en als het infrezen niet mogelijk is (bijv. nehobo vloer).

  De Variokomp vloerverwarming heeft een dunne opbouwhoogte (20mm). Hierdoor hoef je ook maar weinig massa op te warmen waardoor de vloerverwarming super snel reageert. De opwarming is binnen 30 minuten duidelijk voelbaar. Bovendien koelt de vloer ook weer snel af als er bijvoorbeeld sprake is van veel zoninvloed. De installatie van de dunne vloerverwarming is eenvoudig en verloopt snel. De 18mm voorgefreesde gipsvezelplaten leg je namelijk in halfsteensverband en zwevend op de vloer. Je hoeft de platen dus niet te verlijmen of vast te schroeven. De gipsplaten vul je als laatste op met een speciale vulmassa. Deze vulmassa is zeer snel droog en vaak binnen 24 uur vollast begaanbaar.

  Voordelen Variokomp vloerverwarming

  • Verwarmt met een zeer lage temperatuur en is hierdoor energiebesparend.
  • Biedt veel meer comfort door gelijkmatige stralingswarmte.
  • Is snel en gemakkelijk te leggen.
  • Kent een korte opwarmtijd.
  • 10 jaar garantie.

  Variokomp kompakt-plaat kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Productbladen & informatievideo’s

  Bekijk hier installatie- & informatievideo’s over de Variokomp vloerverwarming

  Lees hier meer over de Technea Variokomp vloerverwarming:

  Additional information

  Weight9.3 kg