Producten

Greenheat keramiek elektrische infrarood wandpanelen

993.00

Beschikbaar: Leverbaar

Kies hier uw afmeting: * 

Kies hier uw toebehoren:

Professionele electrische infrarood panelen met stekker ten behoeve van wandmontage, oppervlak titaanwit, 6mm keramiek, 30/60mm. Optimale uitstraling door keramische oppervlakte uit gebakken kwarts, porcelijnaarde en klei. Ook in ‘marmer-look’ verkrijgbaar. Dit paneel maakt gebruik van lange golf straling. Deze infrarood-straling heeft een maximale temperatuur van 95°C, dringt niet door de huid en is niet gevaarlijk voor de gezondheid. Dit product heeft een levertijd van 1-2 weken.

Wilt u meer informatie, deskundig advies, een capaciteitsberekening of een totaal offerte? Neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom.

Professionele electrische infrarood panelen met stekker ten behoeve van wandmontage, oppervlak titaanwit, 6mm keramiek, 30/60mm. Optimale uitstraling door keramische oppervlakte uit gebakken kwarts, porcelijnaarde en klei. Ook in ‘marmer-look’ verkrijgbaar. Het elegante infrarood verwarmingspaneel past in ieder interieur. De BASIC panelen kunnen horizontaal of verticaal worden gemonteerd.

Werking
Infrarood panelen werken op elektriciteit. Het verbuik van de elektro infrarood panelen is zeer zuinig en is te vergelijken met laag-temperatuur radiatoren. De panelen geven snel warmte af, de oplaadtijd van een paneel bedraagt maar 3 tot 4 minuten. De panelen zijn standaard voorzien van een aan/uit schakelaar en een stekker. Greenheat panelen kunnen worden aangesloten op ieder geaard stopcontact. De panelen kunnen individueel worden voorzien van een plug-and-play aanklik thermostaat R-therm. Het paneel kan ook worden voorzien van een WiFi ontvanger gekoppeld aan een WiFi thermostaat. Hiermee is het mogelijk om meerdere panelen in één ruimte, middels een plug-and-play F-remo ontvanger, draadloos en centraal te laten aansturen door de E-therm kamerthermostaat. Gecombineerd met bijvoorbeeld zonnepanelen, kan infrarood verwarming dus ook zeer duurzaam georganiseerd worden.

Infra rood warmtestraling & elektrosmog
Dit paneel maakt gebruik van lange golf straling. Voor de verwarming van een woning of bedrijfspand is alleen langgolvige infrarood verwarming geschikt: de infraroodstraling (‘ver-infrarood’) heeft dan een golflengte van 5 micrometer tot 1 millimeter. Deze infrarood-straling heeft een maximale temperatuur van 95°C, dringt niet door de huid en is niet gevaarlijk voor de gezondheid. Dit paneel draagt ook een zeer laag tot geen niveau in elektrosmog.

Modellen
– 250W, 630x500mm, wit keramiek.
– 500W, 630x900mm, wit keramiek.
– 750W, 630x1300mm, wit keramiek.
– 1000W, 630x1600mm, wit keramiek.

Onderstaand een overzicht van alle mogelijke uitvoeringen:
Infrarood wandverwarming wit metaal.
Infrarood wandverwarming keramiek.
Infrarood wandverwarming glas.
Infrarood wandverwarming spiegel.
Infrarood plafondverwarming wit metaal.
Infrarood plafondverwarming glas.
Infrarood systeemplafondverwarming.

Klik hier voor meer productinformatie van elektro infrarood panelen (inclusief vloeroppervlakte vs benodigde capaciteit).

Wilt u meer informatie, deskundig advies, een capaciteitsberekening of een totaal offerte? Neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom.

Additional information

Weight50 kg
1
0