Producten

Out of stock!

Greenheat elektrische infrarood plafondpanelen, wit metaal

442.00

Beschikbaar: Uitverkocht

Greenheat infrarood plafondpanelen zijn professionele electrische infrarood panelen met stekker ten behoeve van plafondmontage, oppervlak wit metaal RAL9016, 22/52mm. Optimale uitstraling van het oppervlak door dunne hoogwaardige isolatie aan de achterzijde in het paneel. Dit paneel maakt gebruik van lange golf straling. Deze infrarood-straling heeft een maximale temperatuur van 95°C, dringt niet door de huid en is niet gevaarlijk voor de gezondheid.

Dit product heeft een levertijd van 1-2 weken.

Greenheat infrarood plafondpanelen zijn professionele electrische infrarood panelen met stekker, geschikt voor plafondmontage. Geeft een optimale uitstraling door het wit metale oppervlak. Het elegante infrarood verwarmingspaneel past in ieder interieur. De metalen panelen kunnen horizontaal of verticaal worden gemonteerd.

Werking

Infrarood panelen maken gebruik van lange golf straling en werken op elektriciteit. Voor de verwarming van een woning of bedrijfspand is alleen langgolvige infrarood verwarming geschikt: de infraroodstraling (‘ver-infrarood’) heeft dan een golflengte van 5 micrometer tot 1 millimeter. Deze infrarood-straling heeft een maximale temperatuur van 95°C, dringt niet door de huid en is niet gevaarlijk voor de gezondheid. Daarnaast dragen deze panelen geen tot een zeer laag niveau in elektrosmog.

Het verbuik van de elektro infrarood panelen is zeer zuinig en is te vergelijken met laag-temperatuur radiatoren. De panelen geven snel warmte af hierdoor is de oplaadtijd van een paneel maar 3 tot 4 minuten. De panelen zijn standaard voorzien van een aan/uit schakelaar en een stekker. Greenheat panelen kunnen worden aangesloten op ieder geaard stopcontact en de panelen kunnen individueel worden voorzien van een plug-and-play aanklik thermostaat R-therm. Het Greenheat paneel kan ook worden voorzien van een WiFi ontvanger gekoppeld aan een WiFi thermostaat. Hiermee is het mogelijk om meerdere panelen in één ruimte, middels een plug-and-play F-remo ontvanger, draadloos en centraal te laten aansturen door de E-therm kamerthermostaat. Infrarood kan ook een zeer duurzame oplossing zijn in combinatie met zonnepanelen.

Beschikbare afmetingen

  • 350W, 620x620mm, wit metaal.
  • 500W, 900x620mm, wit metaal.
  • 750W, 1245x620mm, wit metaal.
  • 1000W, 1600x620mm, wit metaal.
  • 1500W, 1245x1245mm, wit metaal.

Greenheat infrarood panelen zijn er in verschillende uitvoeringen:

Wandverwarming:

Plafond- & Systeemverwarming:

Greenheat infrarood plafondpanelen kopen?

Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

Wilt u de Greenheat infrarood plafondpanelen eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

Productbladen:

Additional information

Weight50 kg