products_brushes

Hoe breng je natuurverf aan?

Of het nu gaat om leemverf, mineraalverf of kalkverf allen zijn ze gemakkelijk aan te brengen met zowel een kwast als roller. Na een juiste voorbehandeling kunnen de natuurverven over vrijwel elke ondergrond worden aangebracht.

Het begint bij het juiste gereedschap! Bij het aanbrengen van natuurverven is het van belang dat je met de juiste benodigdheden te werk gaat, denk hierbij aan de juiste kwasten en rollers.

Eco Ezee kwasten en rollers

Wij van Eco bouwmaterialen werken bij voorkeur graag met ecologisch verantwoord en duurzaam materialen, dit komt ook terug in onze keuze voor gereedschap en verfbenodigdheden. De kwasten en rollers van Eco Ezee zijn van professionele kwaliteit en 100% eco verantwoord. Alle delen zijn van herwinbare bronnen, gerecyclede materialen en circulaire materialen. Of het nu om muurverf gaat of om lakverf voor op hout, de Eco Ezee kwasten en rollers zijn geschikt voor elk type verf. De kwasten zijn te verkijgen met een rechte kant, schuine kant, blokkwast en in diverse afmetingen.

Geschikt voor: Alle type en merken verf.

Auro kwasten

De Auro kwast is een duurzame kwast geschikt voor alle soorten Auro verf. De kwast is in een rond en in een platte variant te verkrijgen. De ronde kwast is uitermate geschikt voor gebruik bij watergedragen dekkende verven. Wij raden de platte kwast aan bij het verwerken van alle Auro watergedragen producten.

Geschikt voor: Enkel voor Auro verven op waterbasis.

Uula kookverfkwast

De Uula kookverfkwasten zijn speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van kookverf. Kookverf is een dikke substantie dat wordt aangebracht op ruw hout, hierdoor moet kwast robuust zijn en geschikt voor grotere ondergronden. Er is een grote en kleinere variant te verkrijgen.

Geschikt voor: Uula kookverven.

Aanbrengen van gladde verf

Gladde natuurverf breng je gemakkelijk aan door eerst de hoeken te verven en daarna verticale verfbanen aan te brengen. Opvolgend breng je horizontale verfbanen aan, zo krijg je een goed dekkend geheel. Veeg zo een 2-3 keer over dezelfde baan heen. Zowel kwast als roller zijn gewenste materialen.

Aanbrengen van structuurverf

Kies bij het aanbrengen van structuurverf voor een blokkwast of vachtroller. Roer de structuurverf zorgvuldig. Structuur is breng je dikker aan dan gladde verf, van boven naar beneden. Rol de muur altijd goed na. Zowel kwast als roller zijn gewenste materialen.

Deel dit verhaal:
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.