EBD0B3E6-9C1A-4B42-B067-A342A6D134AE

Eco Betonlook verf: wat is het en hoe pas je het toe?

Tegenwoordig is de betonlook niet meer weg te denken uit menig interieur. Je komt het overal tegen: in de keuken tot bij het toilet. Betonlook verf is de nieuwste trend op het gebied van betonlook uitstralingen en ook nog 100% eco verantwoord. In een handomdraai creëer je een prachtige betonlook in huis. Wil jij ook zo’n mooie natuurlijke verf in je huis?

Ecologische Betonlook verf

De Betonlookverf is een volledig en 100% ecologisch product, welke gebruikt kan worden voor de vervaardiging van meubels, wanden, plafonds en meer. Door het gebruik van uitsluitend natuurlijke ingrediënten is de Betonlook verf volledig CO² neutraal en vriendelijk in gebruik. Door de eco-friendly basisingrediënten is het een natuurvriendelijker product dan verfsoorten op basis van chemische stoffen. Daarnaast zijn de basisingrediënten van nature ademend materiaal, waardoor ook vocht- en schimmelvorming kan worden tegengegaan. Betonlookverf is geschikt voor het gehele binnen interieur met uitzondering van de plaatsen waar het in direct contact kan komen met water zoals bijvoorbeeld de natte cel in een badkamer.

De Betonlookverf is verkrijgen in 52 prachtige kleuren! Tevens hebben wij in dezelfde lijn de kalkverf waarmee u ook levendige kleuren met nuances op uw muur tovert!

Hoe verwerk je Eco Betonlook verf?

Voordat je gaat beginnen met de verf zorg je dat de ondergrond schoon, vet en stof vrij is. De verf kan worden toegepast op vele ondergronden, zoals bestaande kalk- of cementpleisters, reeds geverfde ondergronden, steen of hout. Breng bij voorkeur altijd één van de EcoPrimers aan als onderlaag voor een goede hechting!

Betonlookverf is kant-en-klaar en rechtstreeks uit de emmer klaar om te verwerken. Bij het aanbrengen adviseren wij altijd uit te gaan van twee lagen. De eerste laag dient met een roller te worden aangebracht, dit om de muur mooi in zijn geheel te dekken. Dan komt de tweede laag, deze breng je op met een blokkwast, hiermee creëer je die prachtige betonlook!

Tip! Wil je de uitstraling van je eco betonlookverf wat rustiger hebben? Maak dan in plaats van korte vegen met de blokkwast lange vegen met de blokkwast. Hiermee bereik je een rustiger resultaat.

Waarom zou je voor Eco Betonlook verf kiezen?

De verf wordt op kleur geleverd, daardoor kan je er direct mee aan de slag. De prachtige kleuren creëren een unieke look op uw wand, meubel of plafond. De meeste verven met betonlook zijn op basis van chemische middelen, dit product is werkelijk uniek gezien de verf 100% ecologisch is, CO² neutraal en duurzaam. Ben je nu ook enthousiast geraakt over dit mooie product? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!

Deel dit verhaal:
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.