Producten

Wiertz bijenwas voor Tadelakt en Listro glansleemstuc

10.00

Kies hier de gewenste hoeveelheid: * 

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Wiertz bijenwas is geschikt voor het afwerken van Tierrafino Listro glansleemstuc en Tierrafino Stone Tadedakt. Hierdoor wordt de wand meer stootvast en waterafstotend. Op deze manier kunt u de wanden beschermen die zwaar worden belast. Met de Bijenwas van Wiertz kunt u tevens u tadelakt stucwerk onderhouden. De ene maand voorziet u de tadelakt van een laag olijfzeep en de andere maand brengt u de bijenwas aan.

  Wiertz bijenwas is geschikt voor het afwerken van Tierrafino Listro glansleemstuc en Tierrafino Stone Tadedakt. Kan waterafstotend worden gemaakt met bijenwas, maar niet waterdicht. Hierdoor is het uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de badkamer. U kunt Tadelakt gebruiken voor de delen van de wand waar direct water op komt, en de rest van de badkamer afwerken met Listro glansleemstuc.

  U kunt de bijenwas aanbrengen op Tierrafino Listro glansleemstuc en Tierrafino Stone tadelakt. Daarnaast kunt u Wiertz Bijenwas Blanc/wit antiekwas op cremebasis ook aanbrengen op blank en geloogd eiken, nieuwe van antieke meubels, alle andere houtsoorten, parket, natuursteen (bv. marmer), tin en alles wat een opknapbeurt nodig heeft. Wiertz Bijenwas Blanc/wit is speciaal voor lichte hout en steensoorten (bijv. grenen en wit marmer).
  Wiertz Bijenwas verzorgt en reinigt en zorgt ervoor dat alles er voortreffelijk bijstaat. Het is een natuurproduct en dat merkt u.

  Kleuren bijenwas

  Wiertz bijenwas is blanc/wit van kleur.

  Verwerking

  Wiertz Bijenwas in een dun laagje 1 of 2 maal opbrengen met een katoenen doek (eventueel door handwarmte op gewenste dikte brengen) in laten trekken en daarna met een zachte doek opwrijven tot een mooie warme glans ontstaat.

  Beschikbare afmetingen

  Verbruik: ongeveer 50-100ml per m2.

  Afmeting:

  • 500ml voor 5-10m2
  • 2,5 liter voor 25-50m2

  Voordelen

  • Maakt de wand waterafstotend.
  • Verzorgt en reinigt.
  • Te gebruiken op diverse materialen.

  Wiertz bijenwas kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight 1 kg