Producten

Tierrafino Wax acryl 650ml/ ong 21m2

61.10

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Tierrafino Wax acryl is een zelfglanzende was ter bescherming en het waterafstotend maken van diverse Tierrafino producten, waaronder Listro glansleemstuc, de beton-look leempleister, tadelakt StoneLeemFinishDuroT-Paint en I-Paint. Beschikbaar in 650 ml plastic container. Voor het waterafstotend maken van Listro en tadelakt stone kunt u ook kiezen voor Bijenwas van Wiertz.

  Tierrafino Wax acryl is een zelfglanzende was ter bescherming en het waterafstotend maken van diverse Tierrafino producten, waaronder Listro glansleemstuc, de beton-look leempleister, tadelakt Stone, LeemFinish, Duro, T-Paint en I-Paint. Beschikbaar in 650 ml plastic container. Voor het waterafstotend maken van Listro en tadelakt stone kunt u ook kiezen voor Bijenwas van Wiertz.

  Verwerking

  De temperatuur van de lucht en de ondergrond dient minstens 5°C te zijn. De ondergrond dient constant droog te zijn en vrij van stof en vet. De Wax Acryl is klaar voor gebruik. Wax Acryl gelijkmatig dun aanbrengen met kwast of spaan. Boenen is niet nodig, de glans ontstaat vanzelf. Voor een mat effect licht opschuren met fijn schuurpapier (korrel 1000) na droging.

  Bewaar droog en koel maar vrij van vorst in de originele verpakking. Eenmaal geopend dient Wax Acryl binnen één jaar te worden verwerkt.

  Beschikbare afmetingen van Tierrafino Wax acryl

  Verbruik: op gladde oppervlakken: 1ste laag: ca. 25 ml/m2. 2de laag: ca. 5 ml/m2. Een container van 650ml is goed voor ongeveer 21m2.

  Voordelen

  • Gebruiksklaar in de verpakking.
  • Nagenoeg geurloos.
  • Melkachtig vòòr verwerking en transparant na droging.
  • Doe-Het-Zelver/Professional.
  • Zijdeglans.
  • Vlekken- en hittebestendig.
  • Zelfglanzend; geen boenwas.
  • Reinigen met reguliere reinigingsproducten.

  Tierrafino Wax acryl kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight 1 kg