Producten

Tierrafino Tadelakt Delphi Wit 12,5kg/2,5m2

105.00

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Tierrafino Stone Tadedakt is een waterafstotende stuc op basis van kalk, die binnen en buiten toepasbaar is. Met zijn marmerachtige uitstraling en stootvastheid is Tierrafino Stone Tadelakt zeer geschikt voor badkamers, open haarden en ornamenten.

  Tierrafino Stone Tadelakt, een decoratieve stuctechniek die in Marokko een lange traditie heeft. Het is een originele natuurlijke waterafstotende kalkpleister afkomstig uit Marrakesh en geschikt voor binnen en buiten. Tierrafino Stone heeft een marmerachtige uitstraling en is na uitharding stootvast. U kunt er badkamers, keukens en open haarden een luxueuze en elegante uitstraling mee geven.

  Tadelakt betekent (vrij vertaald) inwrijven of inmasseren. Het speciale Stone-effect wordt verkregen door de kalkstuc te polijsten met een steen. Het inwrijven is nodig, om de wand waterafstotend te maken.

  Tadelakt Stone oppervlakken kunnen door meervoudige behandeling met Tadelakt Soap waterdicht worden afgesloten.

  Kleuren Tierrafino Stone Tadelakt

  Verkrijgbaar in 8 onderling mengbare basiskleuren; Dover-wit, Delphi-wit, Romeins-oker, Nassau-oranje, Djenné-rood, Ayers Rock, Iquitos-groen en Gomera-grijs. Het kleurenpalet is uit te breiden door toevoeging van Pigment. Door het gebruik van aardpigmenten kunnen lichte kleurafwijkingen ontstaan tussen verschillende charges van dezelfde kleur. Controleer de charge-nummers op de stickers op de verpakkingen. Indien u verschillende charge-nummers heeft, raden wij aan deze onderling te mengen om eventueel kleurverschil te voorkomen. (Voorbeeld van een charge-nummer: STL0325DO01).

  Verwerking

  Voor het aanbrengen, onderhouden en schoonmaken van Tierrafino Stone Tadelakt raden wij aan daar de juiste producten voor te gebruiken, deze kunt u hier vinden.

  Bekijk een instructievideo via onderstaande links over hoe Tierrafino Stone Tadelakt (zelf) kan worden toegepast.

  Toon alle stappen vanaf het begin

  Beschikbare afmetingen van Tierrafino Stone Tadelakt

  • Verpakking: 12,5 kg emmer.
  • Verbruik: Ca. 5 kg/m2 bij 5-6 mm laagdikte.

  Voordelen

  • Na aanbrengen Tadelakt Soap waterdicht.
  • In diverse kleuren verkrijgbaar.
  • Geschikt voor binnen en buiten.
  • Marmerachtige uitstraling.

  Tierrafino Stone Tadelakt kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight 12.5 kg