Producten

Tadelakt polijst steen

73.45

Kies hier de gewenste steen: * 

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Tadelakt Polijststenen geschikt voor Origineel Marokkaanse Tadelakt Tierrafino Stone. Tadelakt polijst stenen zijn er in twee varianten namelijk; de half edelsteen agaat geslepen of de Marokkaanse kiezel.

  Polijststenen geschikt voor Origineel Marokkaanse Tadelakt Tierrafino Stone. Tadelakt polijst stenen zijn er in twee varianten namelijk; de half edelsteen agaat geslepen of de Marokkaanse kiezel.

  De stenen worden door de meesters van Tierrafino met de hand geslepen. Op bijzonder wenst kunnen wij de stenen zo maken zoals de klant het wil. Wij hebben ook Marokkaanse kiezelstenen in het sortiment. De stenen zijn bedoelt om een glad gepleisterde oppervlak van Tadelakt meer te verdichten en een hand gemaakte uiterlijk te verkrijgen.

  De steen moet comfortabel in de hand liggen en moet een schijnbaar vlakke kant hebben (enigzins afgerond) waar het polijsten mee wordt gedaan. Basalt en graniet zijn goede steensoorten om mee te werken, zij kunnen worden geslepen in een ovale, aan de kanten afgeronde vormen.

  Tadelakt polijststeen kopen?

  Wilt u meer weten over bovenstaand product, graag deskundig advies of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom

  Additional information

  Weight 2 kg