Tierrafino tadelakt

Tierrafino tadelakt

Tadelakt is een originele natuurlijke waterafstotende kalkpleister en geschikt voor binnen en buiten. Eco-bouwmaterialen verkoopt originele Marokkaanse Tadelakt van Tierrafino, de kalk voor deze Tadelakt wordt gewonnen in Marokko en ter plekke gebrand. U kunt van Tadelakt elke gewenste vorm maken en het heeft een marmerachtige uitstraling en is na uitharding stootvast. Dit Marokkaanse waterdichte stucwerk is ideaal om badkamers, keukens en open haarden etc. een luxueuze en elegante uitstraling mee te geven. Tadelakt is in acht basiskleuren te verkrijgen. Mooie warme aardetinten, zoals romeins oker of ayers rock. Zit de gewenste kleur hier niet tussen? Dan kunt u door toevoeging van pigment toch de kleur van uw keuze krijgen. Bekijk direct het assortiment in de webshop van Eco-bouwmaterialen. Vindt u het lastig om een kleur te kiezen? In de showroom van Eco-bouwmaterialen in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland) kunt u veel verschillende kleurenstalen bekijken. U bent van harte welkom!

Tadelakt zelf doen

U kunt zelf uw tadelakt aanbrengen in uw badkamer, keuken of uw toilet. Eco-bouwmaterialen ondersteunt u hier graag bij en derhalve vindt u bij de producten de verwerkingsvoorschriften terug en zijn diverse filmpjes toegevoegd waarin u kunt zien en lezen hoe het tadelakt proces werkt. Bestudeer de verwerkinginstructies goed, zodat u weet wat u nodig heeft voor een juiste ondergrond. Bij Eco-bowmaterialen kunt u ook terecht voor alle benodigde materialen en gereedschappen, zoals polijst edelstenen, Japan spaan, bijenwas, olijfzeep etc. Ervaring met tadelakt is zeer belangrijk en daarom biedt Eco-bouwmaterialen ook tadelakt workshops/ cursussen van één dag aan om ervaring op te doen.

De prijs van tadelakt

Wilt u graag weten wat de prijs is van tadelakt? In de webshop van Eco-bouwmaterialen kunt u gemakkelijk de prijzen van de tadelakt van Tierrafino per m2 bekijken en berekenen hoeveel materiaal u nodig heeft voor uw project. De prijs per m2 verschilt per tadelaktkleur en is ook afhankelijk of u kiest om extra pigment toe te voegen. Heeft u veel m2 Tadelakt nodig voor uw project, neem dan contact op voor een totaal offerte via info@eco-bouwmaterialen.nl.

Tadelakt kopen?

Bent u van plan uw badkamer, toilet etc. te voorzien van tadelakt en wilt u graag tadelakt kopen?. In de webshop van Eco-bouwmaterialen vindt u alles wat u nodig voor het stucen met tadelakt. Eco-bouwmaterialen is expert op het gebied van Tadelakt en heeft al meer dan 15 jaar ervaring met de verwerking hiervan. Als u graag deskundig advies wilt, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de deskundigen van Eco-bouwmaterialen. Deze zijn telefonisch via 0575 432 336 of via e-mail info@eco-bouwmaterialen.nl bereikbaar. Ook bent u van harte welkom om een afspraak te maken in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland) om inspiratie op te doen. Bij Eco-bouwmaterialen kunt u rekenen op deskundig advies, scherpe prijzen en een snelle levering. Eco-bouwmaterialen, specialist in Tadelakt!

11
0