Tierrafino tadelakt

Tierrafino tadelakt

Tadelakt is een originele natuurlijke waterafstotende kalkpleister en geschikt voor binnen en buiten. Eco-bouwmaterialen verkoopt originele Marokkaanse Tadelakt van Tierrafino, de kalk voor deze Tadelakt wordt gewonnen in Marokko en ter plekke gebrand. U kunt van Tadelakt elke gewenste vorm maken en het heeft een marmerachtige uitstraling en is na uitharding stootvast. Dit Marokkaanse waterdichte stucwerk is ideaal om badkamers, keukens en open haarden etc. een luxueuze en elegante uitstraling mee te geven. Tadelakt is in acht basiskleuren te verkrijgen. Mooie warme aardetinten, zoals romeins oker of ayers rock. Zit de gewenste kleur hier niet tussen? Dan kunt u door toevoeging van pigment toch de kleur van uw keuze krijgen. Bekijk direct het assortiment in de webshop van Eco-bouwmaterialen. Vindt u het lastig om een kleur te kiezen? In de showroom van Eco-bouwmaterialen in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland) kunt u veel verschillende kleurenstalen bekijken. U bent van harte welkom!

Tadelakt zelf doen

U kunt zelf uw tadelakt aanbrengen in uw badkamer, keuken of uw toilet. Eco-bouwmaterialen ondersteunt u hier graag bij en derhalve vindt u bij de producten de verwerkingsvoorschriften terug en zijn diverse filmpjes toegevoegd waarin u kunt zien en lezen hoe het tadelakt proces werkt. Bestudeer de verwerkinginstructies goed, zodat u weet wat u nodig heeft voor een juiste ondergrond. Bij Eco-bowmaterialen kunt u ook terecht voor alle benodigde materialen en gereedschappen, zoals polijst edelstenen, Japan spaan, bijenwas, olijfzeep etc. Ervaring met tadelakt is zeer belangrijk en daarom biedt Eco-bouwmaterialen ook tadelakt workshops/ cursussen van één dag aan om ervaring op te doen.

De prijs van tadelakt

Wilt u graag weten wat de prijs is van tadelakt? In de webshop van Eco-bouwmaterialen kunt u gemakkelijk de prijzen van de tadelakt van Tierrafino per m2 bekijken en berekenen hoeveel materiaal u nodig heeft voor uw project. De prijs per m2 verschilt per tadelaktkleur en is ook afhankelijk of u kiest om extra pigment toe te voegen. Heeft u veel m2 Tadelakt nodig voor uw project, neem dan contact op voor een totaal offerte via info@eco-bouwmaterialen.nl.

Tadelakt kopen?

Bent u van plan uw badkamer, toilet etc. te voorzien van tadelakt en wilt u graag tadelakt kopen?. In de webshop van Eco-bouwmaterialen vindt u alles wat u nodig voor het stucen met tadelakt. Eco-bouwmaterialen is expert op het gebied van Tadelakt en heeft al meer dan 15 jaar ervaring met de verwerking hiervan. Als u graag deskundig advies wilt, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de deskundigen van Eco-bouwmaterialen. Deze zijn telefonisch via 0575 432 336 of via e-mail info@eco-bouwmaterialen.nl bereikbaar. Ook bent u van harte welkom om een afspraak te maken in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland) om inspiratie op te doen. Bij Eco-bouwmaterialen kunt u rekenen op deskundig advies, scherpe prijzen en een snelle levering. Eco-bouwmaterialen, specialist in Tadelakt!

Wat is tadelakt?
Tadelakt is een originele natuurlijke waterafstotende kalkpleister, geschikt voor zowel binnen als buiten. De oorsprong van ligt in Noord-Afrika, hier ontdekte ze de uitzonderlijke kwaliteiten van het kalksoort. Eco-bouwmaterialen verkoopt originele Marokkaanse Tadelakt van Tierrafino en de Spaanse Tadelakt van Ecowall. Beide geven als natuurlijk stucwerk een mooi en unieke uitstraling. U kunt elke gewenste vorm maken en het heeft een marmerachtige uitstraling en is na uitharding stootvast. Dit waterdichte stucwerk is ideaal om badkamerskeukens en open haarden etc. een luxueuze en elegante uitstraling mee te geven.
Meer weten over de mogelijkheden van tadelakt of benieuwd naar de verschillende kleuren? Neem gerust contact met ons op, bezoek onze showroom of bekijk het aanbod in onze webshop
Tadelakt aanbrengen

Tadelakt aanbrengen is een arbeidsintensieve klus maar zeker haalbaar voor de thuisklusser. U kunt het zelf aanbrengen in uw badkamer, keuken of uw toilet. Eco-bouwmaterialen ondersteunt u hier graag bij! Bij de producten vindt u de verwerkingsvoorschriften terug, er zijn diverse filmpjes toegevoegd waarin u kunt zien en lezen hoe het proces werkt.

Meer weten over de verwerking van tadelakt of benieuwd naar de verschillende kleuren? Neem gerust contact met ons op, bezoek onze showroom of bekijk het aanbod in onze webshop.

Ondergrond tadelakt

Geschikte ondergronden zijn metselwerk, beton, fijn schuurwerk, gips, kartonplaten, gevelisolatie, pleisterwerk en stucwerk. Tadelakt dient toegepast te worden op gezonde, droge, draagkrachtige olie-, vet- en stofvrije ondergronden. Het is belangrijk dat losse pleister- en verflagen, mos en algengroei worden verwijderd. De ondergrond dient behangklaar te worden gepleisterd.
Bij alle producten vindt u de verwerkingsvoorschriften terug waarin u kunt lezen aan welke eisen de ondergrond moet voldoen. Meer weten over de benodigde ondergrond voor tadelakt? Neem gerust contact met ons op, bezoek onze showroom of bekijk het aanbod in onze webshop.

Onderhoud tadelakt

Intensief gebruik in bijvoorbeeld een badkamer vraagt om onderhoud. Door chemicalien in zeep en shampoos worden bijenwas (Ecowall) en zeep (Tierrafino) langzaam aan weggevaagd. Periodiek onderhoud met bijenwas of zeep is dan ook wenselijk om optimaal te kunnen genieten van uw ruimte! Bijenwas en zeep voedt en beschermt de oppervlakte en sluit het af voor water.
Meer weten over het onderhoud van tadelakt? Neem gerust contact met ons op, bezoek onze showroom of de informatie in onze webshop.

Wat kost tadelakt per m2?

Wilt u graag weten wat de prijs is van Tadelakt? In de webshop van Eco-bouwmaterialen kunt u gemakkelijk de prijzen per m2 bekijken en berekenen hoeveel materiaal u nodig heeft voor uw project. De prijs per m2 verschilt per tadelaktkleur en is ook afhankelijk of u kiest om extra pigment toe te voegen. Heeft u veel m2 nodig voor uw project, neem dan contact op voor een totaal offerte via info@eco-bouwmaterialen.nl.

11
0